Skocz do zawartości
IGNORED

Kabel zasilajacy

0dido0

Rekomendowane odpowiedzi

Kupcie sobie chłopcy taki kabelek, albo wypożyczcie i wtedy pogadamy. Moze rzeczywiście kup żonie żelazko, na pewno na tym zaoszczędzisz.

Pierwsze odczucie to bass, ale myślę ze poprawa w każdej skali spróbujcie sami. Ja jestem zadowolony, jeśli z czegoś nie jestem to to opisuje. Tylko nie rozumie wypowiedzi ludzi którzy nie spróbowali, a rozmawiają o smaku.

Za całym szacunkiem Odido0 ale nie wiem czemu stałem się chłopcem. Ktoś poprosił Cię o opinię co się zmieniło, ja się przyłączyłem i napisałem że z punktu widzenia elektrotechniki to pierdoły piszesz. Albo zasilanie w postaci kabla miałeś uszkodzone, albo nie wiem co bo technicznie nic nie może mi przyjść do głowy. Gdybyś pisał o listwie to jeszcze bym spróbował zrozumieć, a tak chcesz wykpić się obrażony od uzasadnienia. A jeżeli jak piszesz wiele zaoszczędzę kupując żelazko to żal mi Ciebie, skoro za kabel zasilający wydałeś sporo więcej od żelazka.

To co się zmieniło: scena, przestrzeń , dynamika czy .... samopoczucie?

Risto widziałem ze masz fajny sprzęcik. Wypożycz sobie kabel z wyższej polki a na pewno zobaczysz różnicę.Chociaż może ta różnica będzie dla Ciebie mało opłacalna. A jeżeli określenie chłopcy jest obraźliwe to przepraszam, bo jak dla mnie to miły zwrot grzecznościowy.

A mimo buźki w moim wpisie to opinie chciałem usłyszeć naprawdę. Ja sprawdzałem różne kable i nie usłyszałem różnicy żadnej, może wystarczy mi osobna linia zasilająca którą mam do pomieszczenia i dla każdego klocka osobny obwód zasilający? Ja na podstawie mojej wiedzy dobierałem raczej przekroje kabli zasilania , a jakość energii nie jest zła, w pobliżu żadnych zakładów "siejących" po sieci a spadków napięć prawie nie widzę /i nie słyszę/ więc?

Powiem ci ze ja w w stosunku do tego co ty piszesz, dopiero raczkuje. Ale odczucia moje są jak najbardziej pozytywne w stosunku do poprawy brzmienia po zmianie tego kabla i tej opinii nie zmienię. Tak jak pisałem bass nabrał potęgi całość stała się bardziej przejrzysta ogólnie emocje moje są jak najbardziej na tak.

Risto widziałem ze masz fajny sprzęcik. Wypożycz sobie kabel z wyższej polki a na pewno zobaczysz różnicę.Chociaż może ta różnica będzie dla Ciebie mało opłacalna. A jeżeli określenie chłopcy jest obraźliwe to przepraszam, bo jak dla mnie to miły zwrot grzecznościowy.

Kable zasilajace nie wnosza bo i jak NIC do systemu. Tak, mam kable PS Audio (bo ladnie wygladaja). Jak jestes taki pewny to podlacz go do plazmy np. i opisz 'roznice'.

Sorry, ale jeśli Ty nie słyszysz to już nie mój problem. Ja mowie o tym jakie są moje odczucia i tyle. Ty możesz sobie kupić nawet po to by upiększyć choinkę z okazji zbliżających się SW. Przy okazji zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy dla wszystkich forumowiczów.

Sorry, ale jeśli Ty nie słyszysz to już nie mój problem. Ja mowie o tym jakie są moje odczucia i tyle. Ty możesz sobie kupić nawet po to by upiększyć choinkę z okazji zbliżających się SW. Przy okazji zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy dla wszystkich forumowiczów.

Na tym polega wlasnie caly widz. To ze ja nie slysze to oczywiscie nie jest twoj problem ale ze ty slyszysz to juz jest.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.