Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Sejm odrzucił w głosowaniu wniosek PiS o konstruktywne wotum nieufności wobec rządu Donalda Tuska. PiS proponowało prof. Piotra Glińskiego jako kandydata na szefa rządu. Za wnioskiem głosowało 137 posłów, 236 było przeciw, 41 wstrzymało się od głosu.

Jarosław Kaczyńśki, kończąc swoje wystąpienie, w którym wykazał czarno na białym totalną nieudolność, niekompetencję, bezprawne, niekonstytucyjne działania rządu, apelował do sumienia posłów (także koalicji) o przyjęcie konstruktywnego wotum nieufności.

Donald Tusk nie odniósł sie do merytorycznych argumentów Kaczyńskiego, a jego dowód na to, że zmiana rządu nie jest potrzebna oparty był na stwierdzeniu, że ma większość w parlamencie.

Ta większość go nie zawiodła. Lecz ciekawi mnie, ilu posłów, głosując potulnie za Tuskiem, czuło smak żaby w ustach. Bo przecież nie wszyscy są ślepi na to co się w kraju dzieje.

747, czyżby prezes okazał się bardziej wszechczasowym od Kim?

W sumie to niejako rozumiem, te jego ostatnie wygibasy z tabletem na mównicy mogły poruszyć nawet najbardziej zatwardziałych.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

74b75c08023ba60b9a78fa2574a98db7,2,0.jpg

mlb

Jeśli jesteś z rodziny resortowej, to rozumiem to postępowanie jakie prezentujesz.

Jarosław Kaczyński występuje na sejmowej mównicy trzymając w ręku iPada. Cóż w tym dziwnego ? Pewnie nic, gdyby tylko osobą, która go używa nie był właśnie Prezes Prawa i Sprawiedliwości. Wiele razy w czasie sejmowych debat, Panowie Posłowie i Panie Posłanki, posługiwały się podczas swoich wypowiedzi tabletami i nie wzbudzało to żadnego powszechnego poruszenia.

Prokuratura wojskowa chce zbadać, czy część ofiar katastrofy smoleńskiej: załoga, stewardessy, funkcjonariusze BOR, biskupi, dwóch generałów, prezydencki minister i tłumacz, była w momencie śmierci pod wpływem alkoholu. Jeden z dwóch referentów śledztwa smoleńskiego ppłk Jarosław Sej wystąpił do krakowskiego Instytutu Ekspertyz Sądowych im. prof. dra Jan Sehna o przeprowadzenie badań toksykologicznych próbek materiału biologicznego, pobranych z ciał ofiar tragedii smoleńskiej.

A co to jest rodzina resortowa? Nie wiem czy mnie obrażasz, czy nobilitujesz.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Ani jedno ani drugie, rodzina resortowa to umowne określenie, odnosi się do tych wszystkich, którzy chcą być bogaci w zasoby finansowe, kosztem innych obywateli, wyzyskując ich dzięki układom, koneksjom i konotacjom rodzinnym z szczególnym uwzględnieniem rodzin, których członkowie, mieli wiele wspólnego z tzw resortami siłowymi.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziwne_wesela_550.jpeg

Może to jest rodzina resortowa? Nie wiem jak on, ale ona na pewno jest z resortu siłowego.

Edytowane przez dziadekwłodek

Dziadekwłodek

Szanowny Kolega skoro sam sobie dobrowolnie dodaje lat, to może zechciałby przepisać swój majątek zgromadzony przez czas zapewne aktywnego życia i uczestnictwa w zapewne wielu korzystnych przedsięwzięciach ekonomicznych, na rzecz głodnych dzieci, jedzących śliwki lub szczaw z nasypu.

To jest właśnie modelowy przykład zachowania kogoś, wobec kogo można snuć uzasadnione podejrzenia na pochodzenie z rodziny, jakiej charakterystyka odpowiada nazewnictwu - resortowa.

Można odpowiedzieć różnie, ale taka odpowiedź daje jednoznaczne podstawy, aby tak to ocenić.

Rozumiałbym i każdy, gdyby odpowiedź przykładowo brzmiała, że majątek ten ma zadanie służyć kolejnym pokoleniom, w ramach rodziny, jako istotny element ich usytuowania.

Twarde postawienie, nie bo nie, tłumaczy wiele.

Arogancja i buta Leszka Millera jest tu dobrze odwzorowana.

Dostrzec można czerpanie garściami z wzorów komunistów i ich pojazdów, jakimi posłużyli się aby tu przyjechać ze wschodu.

Zainstalowali się tu, rozpościeli sieć wzajemnych zależności i powiązań, zaprowadzili terror fizyczny i przymus wobec narodu rdzennie tu zamieszkującego, zniewalając go i żyjąc z niego.

A teraz kpią w oczy.

Studiowałem przemówienia Leszka Millera i Aleksandra Kwaśniewskiego, wystarczy, nawet to za dużo, potrzeba jakiegoś czasu na ustąpienie kaca.

Nie muszę nikogo czytać, jestem naukowcem, mam swój rozum.

Oglądam przekazy na żywo i odczytuje myśli z mowy ciała i barwy głosu, sprawdzam co mówią oczy i jaka jest płynność wymowy oraz interpunkcja.

To kopalnia wiedzy.

Tych nie, ale Jana Rema czytałem często.

Mnie odpowiada Travolta.

Nie wiem czy dobrze rozumiem... czyli aby uwolnić się z jarzma resortowego - należałoby swój sprzęt audio oddać biednym, a nad łóżkiem powiesić plakat Hyuny. Ale może chociaż małe radyjko bym se zostawił - jak inaczej mam słuchać słów Wodza kierowanych do ludu? A i telewizornia by się przydała, by Wodza ujrzeć żywcem, a w przerwach wpatrywać się w cudne oczy Frau Kim...

Edytowane przez mlb

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Oglądam przekazy na żywo i odczytuje myśli z mowy ciała i barwy głosu, sprawdzam co mówią oczy i jaka jest płynność wymowy oraz interpunkcja.

To kopalnia wiedzy.

Mnie odpowiada Travolta.

Odważne wyznanie...

Przesada.

Wystarczy być sobą i być normalnym.

Mówisz żeby być normalnym, hmmmm..... to w jakim celu obnosisz się notorycznie z pudrowaną azjatką ?

Magnepan

Ta Azjatka, mogła by w odpowiednich okolicznościach, dzięki sile swojego oddziaływania, kupić i sprzedać z zyskiem, całe forum, wraz z jego zawartością dowolnie nazwaną.

Zaś jej poziom działalności publicznej, który zaprowadził ją do Białego Domu na koncert, jest dziś poziomem odniesienia dla pozostałych wykonawców czołówki światowej.

P.S.

Przemożną częścią przyczyny że o niej byłem skłonny otworzyć temat, było zbanowanie mnie w istniejącym temacie dotyczącym kobiecej urody, nie miałem więc wyjścia, skoro czułem potrzebę podzielenia się spostrzeżeniami, które do tego okazały się trafne.

Po dwóch miesiącach, Azjatkę zaproszono do Białego Domu na doroczny prestiżowy koncert gdzie na widowni zasiada administracja USA z Prezydentem włącznie.

Proszę ewentualnie nie liczyć na to, że pisanie o tej artystce, odbiera mi jakieś kompetencje w hi end, wręcz przeciwnie.

P.S.II

Nieporozumienie na forum dotyczące tej dziewczyny polega na tym, że mało kto tu rozumie skalę jej sukcesu.

Lecz nie dziwie się temu stanu rzeczy.

Jeśli zagadnienia audio hi end są tak rozumiane, jak można to odczytać z przemożnej większości treści wpisów na forum, to jest to stan normalny i dla innych treści.

Jestem pewien, to jest zupełnie oczywiste, gdyby wykonawca z Polski wystąpił przed Prezydentem USA w Białym Domu, trafiłby na czołówki wszystkich możliwych przekaźników informacji, a najważniejsze osoby w państwie, walczyłyby o kolejność wygrzewania się w blasku i ogniu tak osiągniętej sławy.

Osoba tego dokonująca powędrowałaby na świecznik środowiska artystycznego a jej sądy oraz poglądy, stałyby się wyrocznią dla pozostałych.

Pozdrawiam.

Jestem pewien, to jest zupełnie oczywiste, gdyby wykonawca z Polski wystąpił przed Prezydentem USA w Białym Domu, trafiłby na czołówki wszystkich możliwych przekaźników informacji, a najważniejsze osoby w państwie, walczyłyby o kolejność wygrzewania się w blasku i ogniu tak osiągniętej sławy.

Osoba tego dokonująca powędrowałaby na świecznik środowiska artystycznego a jej sądy oraz poglądy, stałyby się wyrocznią dla pozostałych.

Jesli dobrze pamiętam to któraś z gwiazd polskiej estrady miała taką przyjemność zaśpiewać Prezydentowi USA.

Czy nie była to przypadkiem Wioletta Villas ? W czasach oziębłych stosunków Zachodu z blokiem państw socjalistycznych.to był wyczyn, teraz przy wielkiej liberalizacji ras i poglądów nie jest to tak spektakularne jak kiedyś.

Jesli Hyuna Kim potrafiła by dobrze sprzedać forum i całe AS z dużym zyskiem przeznaczając zarobione finanse na pomoc

Afryce czy głodującym dzieciom , to byłbym ZA takim pomysłem.

Tylko co na to redakcja ? Pozdrawiam.

Edytowane przez Magnepan

Tak, rzeczywiście przykra sprawa z Violettą Villas.

Nie śpiewała jednak dla Prezydenta USA, do tego to była fascynacja osobista, Hyuna Kim to osoba, która promowała megahit wszech czasów Gangnam Style.

To inna era inna kultura i inne wyzwania, lecz na szczycie jest zawsze tak samo ciasno.

Utwór zdobył taką popularność na świecie, że stał się atrakcyjny do wykorzystania przez polityków dla ocieplenia wizerunku i zwrócenia uwagi.

Wykorzystała to administracja amerykańska, zapraszając głównego wykonawcę PSY, oraz Hyunę do Białego Domu na świąteczny koncert charytatywny w grudniu zeszłego roku.

Nawet Beatlesi nie śpiewali dla Prezydenta USA w Białym Domu.

To najbardziej prestiżowe miejsce na Ziemi dla dowolnego wykonawcy.

Edytowane przez 747

piękne , niestety nie rodzina resortowa tylko minister Fotyga dyplomatyczne kontakty nawiązuje . Prezes musi gdzieś pojechać i potęgą polski zaimponować , tego bractwa zastraszyć raczej się nie uda.

Edytowane przez wladz

Uważaj bo dostaniesz bana. Bez mgły i brzozy. 747

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.