Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Eevjj1iOSnM

Tu są daty i widać choć słabo, typową rasową Hyunę, szczupłą dokładnie tak jak później na Ice cream, dlatego mimo trzech lat różnicy wygląda bardzo podobnie, widać też katorżniczy trening..

Nikt nie może mieć wątpliwości po tym materiale, jest dokładnie taka sama jak na reklamie Fifa/adidas.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hobVp6F-6RM

W tym materiale są przywołane niektóre wizerunki Hyuny, chyba nikt nie sądzi że to inne osoby..proszę zestawić i porównać.

Tu jest retrospekcja, powinno wystarczyć.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XXX8YUuzgj0

Edytowane przez 747

Gdzie tu widać podobieństwo? Przecież ewidentnie nie jest to ta sama i jedna osoba. Wystarczy porównać sylwetkę, kształt twarzy, nóg. Odległość w trójkącie (oczy i środek ust) w wielu przypadkach jest różna. Jest to cech która nie ulega zmianie od wieku ok. 18 lat.

Z powyższego wynika, że jest nawet kilka sobowtórów.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eprTKTJ_2SI

Tu też jest Hyuna, występuje z zespołem 4Minute, śpiewającym utwór innego zespołu, w którym Hyuna występowała przedtem, lecz została z niego przeniesiona z powodu choroby, - wonder girls.

Wonder Girls - Wikipedi

Z powyższego wynika, że jest nawet kilka sobowtórów.

Dalsze przedstawianie dowodów na ciągłość historyczną postaci, uważam za bezzasadne, a wątpliwości pozostawiam do oceny wszystkim czytelnikom.

Proszę otworzyć nowy temat i postarać się wykazać, że osoby są różne, tak jak pisałem wcześniej mam chronologiczny materiał muzyczny, gdzie w sposób oczywisty jeden image przechodzi w drugi płynnie.

Nikt rozsądny nie będzie nie doceniał upływu lat i procesu dojrzewania, odbija się to przecież na twarzach pozostałych członkiń zespołu 4Minute, w którym występuje Hyuna od 2009 roku.

Jest wikipedia, tam są wyszczególnione kolejne nagrania, wszystkie są w servisie YT, plus nagrania z koncertów, wszystkie dziewczyny się zmieniają, w komentarzach do materiałów na YT, WSZYSCY KOMENTUJĄCY, musieliby ulec masowej iluzji, jeśli daliby się nabrać na to co sugeruje Kolega, na podmianę postaci, komentarze w treści nie pozostawiają jednak najmniejszych wątpliwości.

Jeśli to jest jeszcze mało, to są materiały archiwalne dotyczące całego przemysłu muzycznego POP Korei, tam nie może być oszustwa, niby czemu to by miało służyć, do tego większość materiału muzycznego jest poparta materiałem z sali treningowej, gdzie widać jak dziewczęta z zespołu ćwiczą, ciągle te same, tylko dorastając i zmieniając wizerunek.

Bombowiec

Spadaj.

Gdzie tu widać podobieństwo

Jak ma być widać podobieństwo skoro praca osób odpowiedzialnych, wizażystów, polega na właśnie czymś odwrotnym, stworzeniem niejako postaci na nowo, to przecież jest oczywiste, jeśli by tego nie zrobili z sukcesem, nie mieliby czego szukać w zawodzie.

Edytowane przez 747

747, po co mam zakładać nowy wątek o Hujni? Przecież zaraz będziesz pisał na mnie donosy. Poza tym po co za***wać serwer tymi samymi fotkami? Przecież i tak już wkleiłeś wszystkie. cały internet. I to co najmniej trzy razy.

Nadal nic nie przedstawiłeś na swoją obronę.J

Jak widać zostałeś zmanipulowany i gdyby nie my nie dowiedziałbyś się o tej mistyfikacji.

Ten temat powinien być podwiązany pod temat Artona i jego Teorie Spiskowe.

Bo jakiś powód na pewno był.

Odległość w trójkącie (oczy i środek ust) w wielu przypadkach jest różna.

Nie ma takiej możliwości, muszą to być zniekształcenia od optyki kamer czy aparatów.

Nadal nic nie przedstawiłeś na swoją obronę.

Nadal nie zestawiłeś ani kostropaty dwóch obrazów, które mają podobno przedstawiać inne osoby, a ja przedstawiam je tu jako wizerunek Hyuny.

Wykręcacie się manipulacjami i insynuacjami.

Przecież zaraz będziesz pisał na mnie donosy

Kpisz Sittek, znów tylko się zabawiasz, pozostałeś bez argumentów, Hyuna dzięki ciągłym intensywnym zmianom wizerunku jest wciąż świeża dynamiczna i atrakcyjna, czasem firma przesadza, lecz obserwując całokształt nie sposób nie docenić wkładu pracy i koncepcji, czasem mniej czasem bardziej trafionych.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RxcCpkRub0I

Hyuna z dziś.

Wracam do sytuacji bieżącej.

tumblr_ntsl67fY2w1qeawm5o1_500.jpg

Bardzo dobry image Hyuny.

tumblr_ntsl67fY2w1qeawm5o3_500.jpg

Hyuna jest piękna i nikt i nic tego nie zmieni, materiał może wykonywać dowolny, ważne że zachowaniem, sposobem bycia, duchowością i charyzmą góruje nad konkurencją, dlatego jest najlepsza.

Edytowane przez 747

Nie ma takiej możliwości, muszą to być zniekształcenia od optyki kamer czy aparatów.

taa, jasne

a może ona też jest jakąś jaszczurką z kosmosu

trza by Artona odbanować

ona też jest jakąś jaszczurką

Masz, oglądaj, wyżywaj się teraz, nie jesteś pierwszy który zastanawia się nad wyglądem Hyuny, już od lat filmy na ten temat krążą po sieci...

Naprawdę nie widzisz, że linia brwi w wielu przypadkach przebiega inaczej? Raz jest asymetryczna, a na innych zdjęciach już prawie idealnie symetryczna? Po co wykręcasz się wizażystami i modelingiem twarzy? Przecież to śmieszne. Nie potrafisz odróżnić różnic w oprawie oczu i ułożeniu linii uszu? Co z ciebie za specjalista? Co za fanboy?

Dać sobie wmówić istnienie jednej i tej samej osoby, gdy w tym czasie sztab specjalistów opracował i stworzył kopie.

Niestety zawsze będzie to działanie nieudolne, ponieważ tylko bliźniaki jednojajowe mogą wyglądać identycznie.

Czy Huina ma siostrę bliźniaczkę?

Czy raczej ty nie odkryłęś zmyślnej mistyfikacji?

Sittek, zabawa skończona, jak nie wiesz co napisać, to właśnie to napisz, że chciałeś coś napisać, lecz nie wiesz co, wtedy pomogę, gdyż zawsze mam coś ciekawego do napisania tu na temat.

Tak, niczego nie potraficie uszanować, że ktoś poświęca swój czas i stara się prowadzić ciekawy temat, wszystko wykpiwacie, tylko do tego jesteście zdolni, wszyscy głosowaliście na Platformę Obywatelską, dlaczego nie jestem zdziwiony Waszą tu postawą..?

zrobiłem wyjątek i spojrzałem na zdjęcia tak pieczołowicie wklejone przez kolegę 747

to nie jest ta sama baba!

to ewidentnie inne osoby, twarz podobna ale nie ta sama. Widać też różnice w budowie a na filmach inny typ reakcji i zachowania. Faktycznie wcześniej nie zwracałem na to uwagi.

ja myślę, że Kolega 747 powinien poukładać chronologicznie te zdjęcia w osobnym wątku, wtedy podejmiemy się oceny i stwierdzenia, ile różnych osób te zdjęcia przedstawiają

i osobno filmy

Wypada więc zmienić nazwę na liczbę mnogą.

to ci łotrze nie daruję.

Sittek, mnie bociany nie przyniosły, kiedy odwiedzam swoją matkę zawsze jest ciekawa co na temat jej syna piszą inni na forum, nie poprawiasz jej nastroju treściami do mnie kierowanymi, nie czyniłeś tego też w przeszłości, nie może sobie przypomnieć widoku syna, załatwiającego potrzeby fizjologiczne w przestrzeni wirtualnej, jak to barwnie opisałeś w sąsiednim temacie.

Nie da się za***ć tematu zdjęciami Sittek.

ewidentnie inne osob

To jest twierdzenie, tak jak już pisałem, nie jest możliwe wyprowadzenie wszystkich fanów również w ojczystej Korei w błąd, przecież to jest niepoważne podejście, są materiały filmowe, są pod nimi komentarze, nie ma tam treści, informujących że wykonawcą jest inna osoba.

Cała grupa w której występuje Hyuna od roku 2009 przeszła rodzaj ewolucji, są filmy to obrazujące, dziewczyny szybko dojrzewają, stają się kobietami, stąd pochodzą duże zmiany w wyglądzie, fizjonomii, do tego konieczne różnicowania prezentacji dla urozmaicenia oraz nadania świeżości i kłopot rozpoznania dla osoby nie wprawionej gotowy.

wszyscy głosowaliście na Platformę Obywatelską

ciekawa projekcja

wyszło Koledze z kart?

kiedy odwiedzam swoją matkę zawsze jest ciekawa co na temat jej syna piszą inni na forum

na tym forum?

Gość vasa

(Konto usunięte)

A tak szczerze to dlaczego utrzymujesz to paskudztwo na wierzchu?

Przecież samo by nie pływało.

Nie lepiej byłoby zapomnieć?

Wysłane powietrzem

Gość vasa

(Konto usunięte)
Sobowtóra Hujni kolega 747 musiał jakoś odreagować. To normalne w takich stanach emocjonalnych. To boli i zostawia zadrę na sercu.

I co?

Leci z banami jak leci?

Niezależnie od tego kto mu tego sobowtóra uświadomił?

W sumie to wdzięczny być powinien.

No ale czego można się spodziewać po delikwencie legitymującym się biletem samolotowym?

Gość vasa

(Konto usunięte)

Cholera, odbanował mnie, ale jaja ;-)

Jak w życiu.

Ciebie odbanował. Mnie zbanował.

Bez słowa wyjaśnienia ani dania racji.

W boga numerycznego się bawi

Jak w życiu.

Ciebie odbanował. Mnie zbanował.

Bez słowa wyjaśnienia ani dania racji.

W boga numerycznego się bawi

Ale Ty obchodzisz bana, a Numeryczny nie wie jak :-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.