Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Treść tego tematu jest żałosna, pokazuje całkowitą pustkę duchową, intelektualną, emocjonalną.

Elementarne niezrozumienie i pomieszanie wszystkiego z wszystkim to stan ciągle obecny tutaj.

Gdyby osoba z Showbiznesu, przejrzała te strony, podzieliłaby zapewne los wielu zdruzgotanych innych osób, popełniając samobójstwo.

a jej muzyka może się nie podobać?

Muzyka twórców z Korei jest genialna, może się nie podobać, niczego to jednak nie zmienia wobec faktu treści komentarzy publiczności bezpośrednio zainteresowanej, a czytelnej w komentarzach pod MV w serwisie YT.

Oczywiście w nas.

Tyle, że pominąłeś Foxa, Frywolnego, Sittka.

Niestety wiele zła wyrządziłem koledze 747 i jeszcze wiele wody musi upłynąć/zostać polane , w tym i innych tematach aby moje krzywdy zostały odkupione. poza tym mam zadaną pokutę przez 747. Jest to bardzo ciężka próba i ciągle nie mogę się zdobyć na jej odbycie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

634907224897862633.jpg

Pozycja Donalda Tuska, w prawdzie jeszcze ciągle podtrzymywana, ale słabnie.

Może zdarzyć się więc sytuacja, w której czas sam rozwiąże pewne dylematy.

Gdzie można złożyć wniosek o "przyklejenie" niniejszego wątku? Ktoś jest zaznajomiony z jakąś moderacją?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ZooxI3YOfYM?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Donalda Tuska czas zmienić.

full-avatar-hyuna.jpg

ciekawe, ile zdruzgotanych osób już popełniło samobójstwo czytając te trzydzieści trzy strony o tej "artystce"

Kostropaty.

Hyuna jest piękna, odnosi sukcesy, ciągle się rozwija, jakiego jeszcze warunku nie spełnia, dla Ciebie istotnego, aby w ogóle mogła sobie zasłużyć choć na neutralną tolerancję?

Na ten wątek uwagę zwróciła sama najwyższa administracja forum sugerując gospodarzowi zaprzestania używania pewnego kodu zastrzeżonego dla niej.

747: jak zamieszczasz wideo, to wklejaj proszę same linki, a nie iframe. Kod HTML jest w postach zablokowany i to się nie zamieści poprawnie.

Widzę, że niepokorny 747 dalej robi swoje i mam szczere obawy o jego przyszłość...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Złośliwego kodu nie stwierdzono.

634907224897862633.jpg

Pozycja Donalda Tuska, w prawdzie jeszcze ciągle podtrzymywana, ale słabnie.

Może zdarzyć się więc sytuacja, w której czas sam rozwiąże pewne dylematy.

A Ty Kolego na czym siedzisz słuchając muzyki?

Koledzy w zakładce Hi-End mają swoje typy.

Nie jestem złośliwy,

Przecież nie pisałem o Koledze tylko o kodzie...

Wracając do tematu.

Cieszę się, że Hyuna będzie w końcu pracować w USA.

Jednocześnie w zależności jaką uzyska autonomię, jej tamte produkcje mogą nie mieć już tej świeżości i czystości jak jej krajowe.

Amerykański styl życia może odcisnąć piętno na jeszcze plastycznej osobowości artystki z Korei.

Podzielam pogląd Kolegi co do obaw o przyszłość naszej Huyny. Taką młodziutką i nie w pełni ukształtowaną osobowość bardzo łatwo mogą wykorzystać koncerny i zrujnować jej życie kontraktami skazującymi ją na granie przynoszące maksymalny zysk.

Nie jestem złośliwy, złośliwy jest Kolega wiatrak, którego ponosi fantazja.

Wypraszam sobie.

Żegnam.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Zamiast się obrażać po prostu otwórz swoje wnętrze na wszechobecną Miłość i zaśpiewaj stary przebój z nami:

We sit together on the sofa

With the music way down low,

Waited so long for this moment,

It's hard to think it's really so

The door is locked, there's no one home.

They've all gone out, we're all alone.

Huyanna, Huyanna, Huyanna!

I'm crazy loving you!

Wiatrak

Ja teraz słucham sobie UFO, FLYING

The Coming of Prince Kajuku.

Dla audiofili

Made in Japan

Hyuna, znana dotąd jest już historią.

tumblr_mh6i65TtHz1rln1mjo1_500.jpg

Nowa Hyuna

tumblr_mh6i45DbMs1rln1mjo1_500.jpg

tumblr_mfmvcshUkn1rln1mjo1_500.jpg

Przejściówka.

Czy jest aż tak źle, że nasza Nowa Huyenka musi RĘKĄ osłaniać swoją cnotę nawet pozując do zdjęcia???

Czy jest aż tak źle, że nasza Nowa Huyenka musi RĘKĄ osłaniać swoją cnotę nawet pozując do zdjęcia???

Analizowałem wypowiedzi fanów na portalach w Korei, są sceptycznie nastawieni co do gotowości Hyuny aby robić w USA obecnie karierę.

Mam takie same przeczucia.

Tarot to potwierdza.

Pisałem że będą wyciskać z niej kasę jak z cytryny, pamiętacie Koledzy?

Znów się nie zawiodłem na intuicji.

Wiedzą, że jej atrybutem jest młodość i niewinność, chcą na tym pojechać, ale w ten sposób zniszczą ten skarb.

Biada im, Bóg ich rozliczy.

Hyuna teraz potrzebuje wyjątkowego wsparcia.

To jest po prostu pigmalionizm.

Czy Ty człowieku masz pojęcie skąd u Ciebie biorą się takie skojarzenia?

Koreańskie społeczeństwo jest w większości konserwatywne i wrażliwe na zachowania publiczne w aspekcie sexualnym.

tumblr_mf36mlAG6e1rln1mjo1_500.jpg

tumblr_meny3tcw1z1rln1mjo1_500.jpg

Czy jeszcze ją zobaczymy kiedyś tak szczęśliwą?

Co w ich kulturze oznacza taki gest?

tumblr_megmhkNDml1rln1mjo1_500.jpg

Co w ich kulturze oznacza taki gest?

Hyuna wielokrotnie w teledyskach stosuje taki ruch, na pewno jest wyćwiczony, głębszego znaczenia mogę się tylko domyślać.

Czy jeszcze ją zobaczymy kiedyś tak szczęśliwą?

Szczęście dopiero przed nią, kiedy pozbędzie sie balastu sławy i pieniędzy. Wtedy odkryje prawdziwe wartości, takie jak miłość, wierność i uczciwość obywatelską.

Nic nie wiemy o jej życiu osobistym, czy ma chłopaka/dziewczynę, czym się interesuje, jakie ma marzenia, co chciałaby w życiu osiągnąć.

lturze oznacza taki gest?

Hyuna wielokrotnie w teledyskach stosuje taki ruch, na pewno jest wyćwiczony, głębszego znaczenia mogę się tylko domyślać.

Faktycznie, pewne rzeczy lepiej jest pozostawić sferze wyobraźni

Szczęście dopiero przed nią, kiedy pozbędzie sie balastu sławy i pieniędzy. Wtedy odkryje prawdziwe wartości, takie jak miłość, wierność i uczciwość obywatelską.

Nic nie wiemy o jej życiu osobistym, czy ma chłopaka/dziewczynę, czym się interesuje, jakie ma marzenia, co chciałaby w życiu osiągnąć.

Wszystko wiem i sprawdziłem w Tarocie

Znam całą jej drogę życiową.

Jak dotąd przecież nie mylę się w ocenach.

Karty nie mówią dobrze o jej przyszłości w USA.

Pojawia się karta pokus.

Na razie jest sama, ale widzę związek z PSY.

Hyuna jest fantastyczna nikt i nic tego nie zmieni

Fantastyczna to mało powiedziane! Kolokwialnie młodzieżowo mówiąc jest zajebista!. Oto hymn na jej cześć!

http://www.youtube.com/watch?v=1fNMY11LJ84

Hyuna będzie miała bardzo poważne kłopoty z odnalezieniem właściwego partnera życiowego, co jest znamienne dla jej znaku zodiaku i pozycji z numerologii.

A będzie tej miłości szukała, bo bardzo jej potrzebuje.

Obecnie jest typem samotnika, co jest oczywiste z uwagi na ogromne obciążenie zajęciami.

tumblr_meb1t5p08m1rln1mjo1_500.jpg

Kto jest górą?

Faktycznie, pewne rzeczy lepiej jest pozostawić sferze wyobraźni

Będę rozważał przesłanie Hyunie energii pozwalającej jej odnaleźć tego jedynego.

Ale aby było takie działanie skuteczne musiałaby pozostawać w czystości, inaczej nic z tego.

tumblr_mh8auvoq7q1rln1mjo1_500.jpg

Każdy kto rozpozna gdzie stoi Hyuna ma u mnie 10 plusów.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.