Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

HQ Wisisz kasę Drakulowi?

Pytam po raz kolejny bo coś mam wrażenie że konstruktor kasy nie dostał to ma to w pompie i za bardzo nawet nie musi sie tłumaczyć a Ty nie odpowiadając na moje pytanie potwierdzasz tą teorie

aha jak dostane tutaj bana to będzie to oznaczało że żalenie się przez 50-60 stron? [ nie wiem ile postów poleciało] było po prostu KOZACZENIEM jak to nazwałeś

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

HQ nie komentuje wypowiedzi Pana Darka z innych wątków.

Taka nowa świecka tradycja jest, nie wiedziałeś?

Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Wydawało mi się zawsze że HQ150 jest z gruntu przekonanym liberałem pełnym wiary w wolny rynek? . Zresztą ... Czy tak jest czy wręcz przeciwnie nie ma to większego znaczenia. Nabrać można każdego, nawet bardzo ostrożnego i sceptycznego.

Można mu w tej sytuacji odpowiedzieć tylko parafrazując "klasyka" - czuj się oszukany.

Edytowane przez Arku
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Pytam po raz kolejny bo coś mam wrażenie że konstruktor kasy nie dostał to ma to w pompie i za bardzo nawet nie musi sie tłumaczyć a Ty nie odpowiadając na moje pytanie potwierdzasz tą teorie

aha jak dostane tutaj bana to będzie to oznaczało że żalenie się przez 50-60 stron? [ nie wiem ile postów poleciało] było po prostu KOZACZENIEM jak to nazwałeś

Ile razy mam Ci napisać że wszystko na temat płatności już napisałem. Nic się nie zmieniło. Twoje teorie są całkowicie błędne i nie mają żadnego, powtarzam żadnego oparcia w faktach. Jeśli znasz inne fakty na ten temat to je nam tu pokaż albo przestań pisać niczym nie popartych domysłów.

parantulla

Nie będę nawet komentował Twojej pewności.

Parę postów temu wyraźnie i dobitnie napisałeś że masz ten temat głęboko w wiadomo czym.

Jak również i mnie osobiście. Myślałem że to jest Twoje pożegnanie z tym tematem?

Po paru godzinach znowu się sytuacja zmieniła i stajesz się ekspertem?

Można mu w tej sytuacji odpowiedzieć tylko parafrazując "klasyka" - czuj się oszukany.

Oczywiście że na dzień dzisiejszy tak właśnie się czuję. Przecież czekam już PÓŁ ROKU!

To jak się mam czuć?

Wydawało mi się zawsze że HQ150 jest z gruntu przekonanym liberałem pełnym wiary w wolny rynek? . Zresztą ... Czy tak jest czy wręcz przeciwnie nie ma to większego znaczenia. Nabrać można każdego, nawet bardzo ostrożnego i sceptycznego.

Oczywiście. Dwa razy dokonałem zakupu i było O.K.

No to zaufałem przy następnym zakupie. I mam to co mam.

Edytowane przez HQ150

i tak wlasnie bym postapil - deadline dla kretacza dajmy na to w nastepna srode (jakkolwiek by to nie zabrzmialo)

kurier nawet w kraju nad wisla to jeden dzien

nie ma w srode ZLOZONEGO i grajacego (pomijam jak - oby jak najlepiej) sprzetu ucinasz sobie wycieczke na policje

bo inaczej to poczekasz sobie jeszcze do nastepnych swiat - koles ma cie w nosie albo jeszcze gdzie indziej

Edytowane przez mateuszek

Parę postów temu wyraźnie i dobitnie napisałeś że masz ten temat głęboko w wiadomo czym.

Jak również i mnie osobiście. Myślałem że to jest Twoje pożegnanie z tym tematem?

Po paru godzinach znowu się sytuacja zmieniła i stajesz się ekspertem?

LOL WHAT? Gdzie?

Ile razy mam Ci napisać że wszystko na temat płatności już napisałem. Nic się nie zmieniło. Twoje teorie są całkowicie błędne i nie mają żadnego, powtarzam żadnego oparcia w faktach. Jeśli znasz inne fakty na ten temat to je nam tu pokaż albo przestań pisać niczym nie popartych domysłów.

parantulla

Nie będę nawet komentował Twojej pewności.

Przykro mi bardzo jednak nie mam zamiaru przeglądać ze 100 stron 2 czy tam 3 wątków by znaleźć odpowiedź. Czy tak ciężko powiedzieć :

ja wszystko uregulowałem bądź nie?

Jeżeli tak się dogadujesz z konstruktorem to się nie dziwie że sprzętu nie ma ...

a i żeby było jasne nie stoje po żadnej ze stron

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

parantulla

Chciałbyś :)

W wiadomo czym mam obiecanki cacanki Pana Darka, który nie raz i nie dwa i nie takie rzeczy obiecywał.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Również nie chce mi się wierzyć, że bohater wątku poświęci święta na pracę, którą mógł zrobić już kilka miesięcy temu:)

Myślisz że mógł? Ja dalej uważam że projekt go przerósł. On, mimo że z obsuwami, generalnie dostarczał te wzmacniacze. Ale ten projekt jest moim i myślę że nie tylko zdaniem niemożliwy do wykonania. Tzn. pewnie możliwy ale na tyle trudny, że jedna osoba ze skromnymi środkami raczej nie ma szans tego zrobić. Więc Darkul kleci co może żeby to jakoś grało. I pewnie coś w końcu skleci.

To znaczy, szacunkowo HQ wypłacił ratami około 15 k za to szemrane badziewie i teraz usiłuje odzyskać 3 x 5 k w zakładach "Pan Darek dostarczy lub nie" ?

To jeszcze jest piramida, czy już lawina ?

To znaczy, szacunkowo HQ wypłacił ratami około 15 k za to szemrane badziewie i teraz usiłuje odzyskać 3 x 5 k w zakładach "Pan Darek dostarczy lub nie" ?

To jeszcze jest piramida, czy już lawina ?

chłopie skąd Ty masz takie informacje?

A tak poza tą kłótnią? Ile dałeś za ta całą zabawę?

Wyjaśnijmy jeszcze że umowa o dzieło to umowa o efekt. Wiec jeśli sprawa się przeciąga obie strony mogą się rozmyślić, zwrócić sobie pieniądze pomniejszone o koszty albo skwitować z niedokończonej roboty. I sprawa powinna się skończyć.

Jeśli płatność polegała na tym że płaciłeś ratami nie widząc efektu to już sam ten fakt może wystarczyć do zrezygnowania z takiej usługi.

Jest jakaś wiara wśród forumowiczów, że dłubacz garażowy chwalący się na tym czy innym forum internetowym jest w stanie zrobić cuda grające lepiej od najlepszej fabryki, z zerwanej sznurówki od butów i dwóch wykałaczek.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Chciałbyś :)

Myślałem, że będziesz miał tyle taktu że się faktycznie pożegnałeś.

W takim razie żegnam.

Nie mam zamiaru rozmawiać z osbą która uważa mnie za osobę śmieszną i żałosną, której wiarygodność osiągnęła poziom mułu, dna i wodorostów, która kłamie. Na dodatek jak dobitnie zauważyłeś toczącą się tu dyskusję masz głęboko w d.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

-niestety znowu zle wiesci

-ban i zegnam

No to dla odmiany dobre i bez bana.

Dostałem po południu zdjęcia poskładanej końcówki i pre. Podobno gra .

Jutro do południa wysyłka.

I masz rację, Jestem na chamstwo bardzo wrażliwy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.