Skocz do zawartości
IGNORED

Patricia Barber

Tomex

Rekomendowane odpowiedzi

Różne rzeczy ludzie wypisują w internecie... wywiad z PB pokazuje, czy artystka powinna udać się do logopedy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Parker's Mood

A kto płaci?:)

Jak to kto ? NFOZ

Różne rzeczy ludzie wypisują w internecie... wywiad z PB pokazuje, czy artystka powinna udać się do logopedy.

Mark N wywiad z Patrycją Barber i sposób rozmowy nie sygnalizuje żadnej wady wymowy - faktycznie.

Natomiast krótki fragment muzyczny od 2minuty 38 sekundy do 3 minuty wyrażnie pokazuje jej specyficzne sssssssssssss i inne

spółgłoski również - może to taka maniera śpiewania,trudno określić.

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Jak to kto ? NFOZ

Mark N wywiad z Patrycją Barber i sposób rozmowy nie sygnalizuje żadnej wady wymowy - faktycznie.

Natomiast krótki fragment muzyczny od 2minuty 38 sekundy do 3 minuty wyrażnie pokazuje jej specyficzne sssssssssssss i inne

spółgłoski również - może to taka maniera śpiewania,trudno określić.

A co to jest NFOZ?nowy fundusz obsługi zadłużenia?

• 1 miesiąc później...

Najnowsza płyta jest wydana przez Concord, to jej najnowszy kontrakt. Nie ma znaczenia jaka wytwórnia w kontekście jakości nagrania... ważne jest gdzie, jak i przez kogo było nagrywane.

Parker's Mood

Nie chce Ci się poszukać w necie? ;-)

Właśnie szukam i jest dużo wydawców, japońskie, mastersound, SACD, itp, chciałbym nabyć i nie tylko P.B. ale np jeszcze, Craig Armstrong, gdzie jest też dużo wydawców.

Nabyłem Jesse Cook,a w Media i jej jakość odbiega i to bardzo od tej którą słuchałem pożyczoną od znajomego, tak jak teraz czytam na okładce,.... Narada World Virgin Canada, a z kodem paskowym jest EMI, remastering Virgin, Narada Productions, i bądź tu mądry,....myślałem, że jakość będzia ta sama, a tego słuchać się nie da, szukam dobrze zrealizowanych płyt, Jestem zadowolony z Czesky i Blue.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.