Skocz do zawartości
IGNORED

Coraz częściej ludzie proszą o jedzenie po ulicach.

sterreydon

Rekomendowane odpowiedzi

ładnie wklejasz teksty z gównopedii. Ale też wypada zamieszczać cytat. Bo jedynie tym brakiem potwierdzasz, że nie rozumiesz co czytasz.

O widzę, że toporek, się zastosował i wstawił cytat. Teraz to już może zostać profesorem :-)

profesorem kopiuj-wklej.

Patrzę na wasz dialog i gorzko płaczę.

Oto Polska, kraj, w którym żyję. Niezależnie od inteligencji, wiedzy, statusu materialnego i innych czynników: człowiek, człowiekowi wrogiem.

Kompletny brak dialogu. Kompletny brak jego chęci. Kompletna klapa.

Niestety dotyczy to wielu wątków nie tylko na tym forum ale co gorsza życia.

Brak mi słów...

To już awansowałem na kmiotka? Nie jestem dziedzicem, kułakiem, fabrykantem ani ich inteligenckim sługusem? Zapętliłeś się i zjadasz własny ogon, smacznego.

No i jak tam było w 1846? Marzy Ci się powtórka?

Módl się żeby dzięki takim tłukom jak Ty, tej powtórki nie było.

To już awansowałem na kmiotka? Nie jestem dziedzicem, kułakiem,

Jesteś kmiotkiem, który wyżej sra niż dupę nosi. I takie waśnie teksty z dziedziny propagandy sukcesu dla nuworyszów wklejasz.

Napisałem już o tym wcześniej. Więc zdziwieniem teraz chcesz wykazać, że do szkoły miałeś daleko?

Oto Polska, kraj, w którym żyję. Niezależnie od inteligencji, wiedzy, statusu materialnego i innych czynników: człowiek, człowiekowi wrogiem.

Kompletny brak dialogu. Kompletny brak jego chęci. Kompletna klapa. Niestety dotyczy to wielu wątków nie tylko na tym forum ale co gorsza życia.

Brak mi słów...

Może masz i rację - ale zawsze szukaj początku i przyczyny. Przykre, że niektórych razi "brak dialogu" dopiero wtedy, kiedy ich zwolennik dostaje w cztery litery. Dotyczy to zarówno tego, jak i innych forów i w ogóle - całego życia. Pozdrawiam.

Módl się żeby dzięki takim tłukom jak Ty, tej powtórki nie było.

Jesteś kmiotkiem, który wyżej sra niż dupę nosi. I takie waśnie teksty z dziedziny propagandy sukcesu dla nuworyszów wklejasz.

Napisałem już o tym wcześniej. Więc zdziwieniem teraz chcesz wykazać, że do szkoły miałeś daleko?

Tapa - no i sam widzisz. Poczytaj wpisy tego "kogosia" i jego kolesiów na różnych forach w AS, zajmująca lektura. Szczególnie zwracam uwage na kwestię zimowych opon...

<<Ze szkodliwymi idiotami się nie dyskutuje tylko wali w mordę aż upadną>>

Czyli już leżysz pod płotem. Uważaj, odmrozisz sobie...

Trafiłem w czuły punkt? Twoje teksty w wątku o oponach robia furorę w niektórych kręgach. Może zostaniesz klasykiem?

Panie Tapa - czy teraz lepiej?

A temat jest o biedzie...jak by wam głód do dupy zajrzał to byście nie mieli czasu ani siły na takie debilne napierdalanki.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A temat jest o biedzie...jak by wam głód do dupy zajrzał to byście nie mieli czasu ani siły na takie debilne napierdalanki.

następny co się mu bieda z głodem kojarzy. jak na ulicach ludzie z głodu nie leżą to znaczy że jest bogatooooo! Zielona wyspa i takie tam pierdolenia telewizorowe ?

Niech toporek i jemu podobni coś najpierw poczytają poza Wikipedią. Może "Grona gniewu" Steinbecka coś im rozjaśnią? Bo przez takich niedouków radosnych możemy je mieć na żywo jeszcze.

Chcesz, mogę Ci - i innym zaraz podesłać?

Tylko nie zapomnij o cytatach i zawołaj kogoś z maturą żeby ci wytłumaczył o co chodzi w wypowiedziach.

To nie moja wina, ze nie stać cie na nowe BMW i Krella FBI.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Na przykład post #317 - i następne. Pana Tapuy ten styl dyskusji jakoś nie raził (chociaż mogę się mylić, bo kilka osób zwróciło Arku uwagę)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
<br />Walić w mordę, to jedyny argument jaki dociera do radosnych matołów.<br />

Do Ciebie nawet taki nie dotrze, zalecam lobotomię.

jak zwykle qubric walczy do zesrania i zwykle mu sie to udaje.

i jak zwykle to wina wszystkich po slawetnej rewolucji w ktorej mu sie nie udalo.CHodzacy i proszacy to wiele grup.Alkoholicy i ich rodziny.Zwykle lenie ktore nigdy nie wezma sie za robote nawet jak im łopate wsadzisz.Cwaniaczki majacy prace i dorabiajacy zebraniem.Cwaniaczki na chore dzieci i operacje mamusi.Teraz to juz nowoczesnie fundacje ktorych zalozyciele z zamierzaniem nie zamierzaja nic robic oprocz zbierania pieniedzy.Tyle ze to bylo zawsze mnie lub bardziej widoczne.

Co jakiś czas za blokiem parkuje córka staruszki sąsiadki pięknym i bardzo drogim BMW. Naprawdę sympatyczna kobieta... Trochę się boi o swój samochód. Dziwi się, że tu tu tyle złodziei bo cytuję: jak ktoś pracuje to przecież stać go na BMW, więc po co kraść. Na co dzień pracuje w Niemczech jako szeregowa pielęgniarka.>>>.>ta ckliwosc warta jest zastanawianie bo takiego bmw i mercedesa mozna kupic za pare tys zl w polsce.takie opowiesci to mozna snuc przy ognisku jak to kiedys bywalo.Konkrety to juz jednak wysilek cooo?

a jak naprawde rzetelnie to moze zapoznajcie sie z obecnym zyciem w grecji, hiszpanii, portugalii rumunii zamiast rzewnie...pier**lic....a tam nie bylo ani komunistow ani Tuska.

nie jest tak źle, człowiek sam kreuje swoje otoczenie,,, to tylko takie "audiofilskie"

' ale nie wszędzie tak to wygląda, Ogólnie aby odpocząć wystarczy w pierwszej kolejności odpiąć sygnał TV i potem już świadomie wybierać. Idzie żyć, tylko nie wolno ulegać pokusie .....

jak nie jak tak. ludzie biją się w życiu albo z głodu albo dla idei, więc prawie nic by się nie zmieniło.

jesli szanowny czytelniku nadal nie wiesz o czym mowie to oprocz ckliwej wersji z emerytami przy lampce naftowej i pieknej sasiadce w bmw przyblize ci swiat zebys mog juz calkowicie wylaczyc radio i tv i pozostac w pokoju z ojcem taduszem.Tak wiec sasiadka piekna moze miec i byc a jest to tylko polowe mozliwosci 1. na potrzeby mamy pielegniarka na potrzeby klientow prostytutka2.zona biznesmena z turcji dla matki pielegniarka.2 samochod jest z wypozyczyalni 3.samochod jest kolegi 4.kupila za cale oszczczednosci albo wziela kredyt zeby zatkac takich jak ty etc ...a ponadto ty jestes tak stary ze nie odrozniasz bryki od zwyklego samochodu .

PS nie uzywaj wiecej w takich ckliwych akcjach zawodu pielegniarka bo robia to wszyscy idioci na calym swiecie w podobnie opisywanych bajkach.To jezd passsssse jak mowi sepleniacy.

x

"Proszą o jedzenie...". Śmiem watpić. Proszą o żarcie a w domyśle : Daj dwa złote. Było tak : Czekam na żonę , poszła do fryzjera , więc prawie "czekam na Godota". Zgłodniałem - nieopodal budka z owocami. Kupiłem kilka bananów - jem. Zostały mi dwa. Łażę bez celu i czekam. Patrzę - przy koszu na śmieci siedzi baba. Jedno dziecko przy cycku , drugie - obsmarkane siedzi obok niej. Wyjmuję te dwa banany i daję babie. Jeszcze się dobrze nie odwróciłem - banany lądują w koszu. I to by było na tyle , jeśli chodzi o empatię i szeroko pojętą miłość bliźniego. PS - Panu w żółtej koszuli i czerwonych portkach daję zawsze , od kiedy los mnie rzucił na kilka tygodni do polskiego szpitala. Pozdrawiam - Jacek

nic dodac nic ujac.Lubiem jak podchodzi facet w wroclawiu i mowi..daj pan piec zl na destrukcje.Dalem 10.Jasnosc ,powaga i poszanowanie klienta.

Opozycja przeszkadza Rządowi jak może i nie może - dlatego ma swój wielki wkład w to zjawisko.

Jak dobrze że rządowi PIS nik nie przeszkadzał

pewnie dlatego mieli takie dobre wyniki gospodarcze.

dieu est tres fin

wtedy wszyscy mieli, nawet durnie wygrywali na gieldzie.Sterydek kiedys to wszedzie bylo...morze.

Tylko problem jest zawsze ten sam.Czy ty jezdes durnierm czy takiego rzniesz.

Bo albo cós rozumiesz z otaczajace cie swiata albo idziesz w zaparte i wspominasz caly czas te same babci urodziny,a ona od lat nie zyje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.