Skocz do zawartości
IGNORED

Coraz częściej ludzie proszą o jedzenie po ulicach.

sterreydon

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie w to nie mieszaj

...tylko bez falszywej skromnosci prosze...

jeszcze tak se mysle ze rap czy jak mu tam hip-hop byl by w sam raz dla was bo niedomowien nie zostawiacie zadnych...

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

jeszcze tak se mysle ze rap czy jak mu tam hip-hop byl by w sam raz dla was bo niedomowien nie zostawiacie zadnych...

Nie masz pojęcia, jak ja się powstrzymywałem... ;)

w polsce rowniez mozna wiele rzeczy kupic w postaci kredytu ale po co.

Pielęgniarka w Polsce to sobie obecnie na kredyt może meble kupić bo na nic innego już nie dostanie. Tak to jest mulsiak jak się chce dyskutować o ekonomii i kredytach będąc starym pierdzielem smrodzącym w kanapę i nie mającym pojęcia o bożym świecie.

mam kilka znajomych które pracują jako pielęgniarki i wiem że delikatnie mówiąc im sie nie przelewa - wiem też ile zarabiają pielęgniarki w norwegii i powiem że rzeczywiście stać je na nowe bmw bez świadczenia innych usług - tyle że jak powiedziano - nie każdy kupuje bmw chyba że ma naprawde za dużo pieniędzy i niema już co z nimi robić - tyle że w polsce jest taka moda - wybudować super dom i kupić piękne auto żeby innym gul skakał bo oni nie mogą - smutne to troche

ale to chyba tak nie w temacie - odnośnie ludzi którzy proszą o jedzenie to pewnie dalej naciąganie - w polsce jak ktoś ma problemy to jakąś tam pomoc może uzyskać zawsze i prace też znajdzie jak się postara chociaż za naprawde głodową pensje

toporek chyba poleciał na bezrobocie, bo coś ostatnio ma dużo czasu na wpisy południowe. A taki był zajęty bynesmen LOL

A tu panie DUPA goła, wyszła po darmowych stażach.

i prace też znajdzie jak się postara chociaż za naprawde głodową pensje

A jak dopłaci to jeszcze szybciej. Dosłownie - patrz dotacje z RUP

mam kilka znajomych które pracują jako pielęgniarki i wiem że delikatnie mówiąc im sie nie przelewa - wiem też ile zarabiają pielęgniarki w norwegii i powiem że rzeczywiście stać je na nowe bmw bez świadczenia innych usług>>>>>>>>>>>>.i o czym to swiadczy.Ze dzisiaj rzad powinien podniesc pensje pielegniarek do pozomu ..jakiego??/qubriczku.Strzelaj.Norwegi Francji Niemiec.Grecji Hiszpanii. czy Polski w latach 1980.Wykaz swoja wiedze ekonomiczna.Ile powinna zarabiac pielegniarka w polsce.

mam kilka znajomych które pracują jako pielęgniarki i wiem że delikatnie mówiąc im sie nie przelewa - wiem też ile zarabiają pielęgniarki w norwegii i powiem że rzeczywiście stać je na nowe bmw bez świadczenia innych usług

co znaczy stac je..w miesiac, tydzien, rok.

cytuje>>.Co jakiś czas za blokiem parkuje córka staruszki sąsiadki pięknym i bardzo drogim BMW.

Doniesienia o coraz częstszym proszeniu o jedzenie na ulicy są z grunytu fałszywe i przesadzone.

W ostatnim tygodniu muls ani temporek nie poprosili ani razu o jedzenie na ulicy.

W poprzednim tygodniu "pilnowali" samochodów na parkingu, i nie zauważyli tam żadnej pielęgniarki z Niemiec parkującej nowe BMW.

W poprzednim tygodniu "pilnowali" samochodów na parkingu, i nie zauważyli tam żadnej pielęgniarki z Niemiec parkującej nowe BMW.

durnowate to lekko ale przyjecie zasady ze piegniarka w BMW swiadczy o poziomie zycia pielegniarek to raczej idiotyzm jak wczesnie podawalem na przykladzie z polski..W jedna jak w druga strone.

cytuje>>>.Co jakiś czas za blokiem parkuje córka staruszki sąsiadki pięknym i bardzo drogim BMW.

toporek chyba poleciał na bezrobocie, bo coś ostatnio ma dużo czasu na wpisy południowe. A taki był zajęty bynesmen LOL

A tu panie DUPA goła, wyszła po darmowych stażach.

A jak dopłaci to jeszcze szybciej. Dosłownie - patrz dotacje z RUP

Znowu brzydki wyraz. Zachowuj się

mam kilka znajomych które pracują jako pielęgniarki i wiem że delikatnie mówiąc im sie nie przelewa - wiem też ile zarabiają pielęgniarki w norwegii i powiem że rzeczywiście stać je na nowe bmw bez świadczenia innych usług>>>>>>>>>>>>.i o czym to swiadczy.Ze dzisiaj rzad powinien podniesc pensje pielegniarek do pozomu ..jakiego??/qubriczku.Strzelaj.Norwegi Francji Niemiec.Grecji Hiszpanii. czy Polski w latach 1980.Wykaz swoja wiedze ekonomiczna.Ile powinna zarabiac pielegniarka w polsce.

co znaczy stac je..w miesiac, tydzien, rok.

cytuje>>.Co jakiś czas za blokiem parkuje córka staruszki sąsiadki pięknym i bardzo drogim BMW.

niewiem czy na podstawie tej odpowiedzi jakakolwiek dyskusja ma sens ale odpisze tak dla zasady bo jestem na chorobowym i mi się nudzi :D - podałem jedynie przykład tego że za granicą pielęgniarki mają zarobki dużo wyższe niż w polsce i stać je na kupowanie samochodów jak wcześniej opisane ( a czym dla kogoś jest piękne i drogie bmw to też dokładnie niewiem bo może to być nowa full opcja 7 z salonu a może to też być powiedzmy 3 letnie bmw serii 3 - w każdym przypadku to i tak w polsce jest poziom nieosiągalny dla pielęgniarki która bierze 1500zł na ręke ) - niepisałem o tym co ma zrobić rząd - zresztą polski rząd raczej ma to głęboko jak i całą reszte rzeczy poza wyborami i mąceniem ludziom w głowach

jeżeli odpowiada się na czyjeś posty to należy chociaż troche udawać że zrozumiało się ich sens - bo jeżeli jedynym sensem jest toczenie żółci i wszczynanie niepotrzebnych przepychanek to niewiem co mam na to poradzić - ja w takich dyskusjach udziału nie biore

podałem jedynie przykład tego że za granicą pielęgniarki mają zarobki dużo wyższe niż w polsce i stać je na kupowanie samochodów jak wcześniej opisane ( a czym dla kogoś jest piękne i drogie bmw to też dokładnie

nikt nie neguje wyzszosci zarobow w pewnych krajach.Neguje tylko przedstawianie pozycji pielegniarki w kraju na zasadzie siedzenia w BMW cytuje>.Co jakiś czas za blokiem parkuje córka staruszki sąsiadki pięknym i bardzo drogim BMW. Przecietna pensja w niemczech przecietnej pielegniarki netto to ok 2,5-3 tys euro.Przecietne auto jak w opisie to jakies 50-60 tys euro.Jesli wyda 1 tys euro na zycie i lokal to daje 30 mcy na skladanie.Mozna??? mozna.W polsce to ok 100 mcy i taka jest skala roznicy ktora bedzie trwala jeszcze jakies 15 lat bo taki mamy status gospodarczy i nikt tego nam nie zmieni jesli nie zrobimy tego sami.Ale nadal mowienie ze status pielegniarki w niemczech wyznacza posiadanie cytuje//.Co jakiś czas za blokiem parkuje córka staruszki sąsiadki pięknym i bardzo drogim BMW. jest nieporozumieniem l łzawa bajeczka dla wywolania efektu..

No faktycznie temporek się muszem poprawić, bo wyraz bynesmen jest bardzo brzydki.

Nie byznesmen tylko doła gupa, miszczu.

Nie byznesmen tylko doła gupa, miszczu.

Bez pomocy twojej jakże lotnej inteligencji nigdy bym się nie domyślił co miałeś na myśli.

Wiec do gołej dupy dodam

CYCE

Smacznego ło/so/siu.

Z duszpasterskim pozdrowieniem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A banki redukujom...zatrudnienie.Ile wlezie.Zaczyna sie wyścig szczurów o prace.Takom mamy wyspe....zielonom.

Raczej wyspe zalanom bedziemy mieć....bezrobociem coraz wiekszym.

Flaki się wyleją i urok pryśnie...

fujjjjjjjjjj .... the anticipation is better than the experience itself

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.