Skocz do zawartości
IGNORED

Następca CAL! ATH-M50s czy DT 770 PRO /250?

vit67

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy mi na podobnym ciepłym brzmieniu, ale wyraźnie lepszej jakości .Słuchawki napędzi Matrix Cube DAC (300ohm)..Repertuar różnoraki .Do wydania ok.600zł. Inne modele Ok.(Sennheiser595?). Możliwość odsłuchu żadna (wieś+wózek inw.). Z góry dziękuje za pomoc !

U mnie po Cal! graja bayery 770 pro (250) swietnie sie zgrywaja z matrixem mini dac.Jesli podoba Ci sie brzmienie cali to bayery sa dla Ciebie.Matrix radzi sobie z nimi wysmienicie.Przy dobrej jakosci nagrania ponizej 40db jest juz bardzo glosno.

Pozdrawiam.

U mnie po Cal! graja bayery 770 pro (250) swietnie sie zgrywaja z matrixem mini dac.Jesli podoba Ci sie brzmienie cali to bayery sa dla Ciebie.Matrix radzi sobie z nimi wysmienicie.Przy dobrej jakosci nagrania ponizej 40db jest juz bardzo glosno.

Pozdrawiam.

Chodzi o Matrix Cube ,a nie mini-i (firma ta sama)

Pozdrawiam.

Jaka jest jakość wys.tonów w 770 czy sybilują? Wzmacniacz w Cube jest raczej neutralny a mimo to CAL!'e potrafią niekiedy sybilować. Pozdrawiam

Nie zauwazylem zadnego syczenia, klucia po uszach i podobnych zachowan.Dzwiek jest spokojny (oczywiscie w tym zestawieniu) Ciezko Ci bedzie znalezc kogos , ktory gra na zestawie matric cube + 770 pro.

Niedawno zrobilem test, po jakims czasie zalozylem cal! po rekablingu na uszy .Roznica jest kolosalna, nie chce sie wracac do nich przy 770 pro.Mozna wyczytac ze wersja 250 omowa jest najlepsza wersja, mozna jeszcze wziac pod uwage 600 omowa ale tu juz trzeba kokretnego wzmacniacza sluchawkowego.

Niedawno zrobilem test, po jakims czasie zalozylem cal! po rekablingu na uszy .Roznica jest kolosalna, nie chce sie wracac do nich przy 770 pro.

Jutro zamawiam ! Napiszę jak dostanę. Wielkie dzięki !

Zaznaczam, ze to sa tylko i wylacznie moje odczucia.NIemniej jednak stounek ceny do mozliwosci/jakosci idealny.Osobiscie zakonczylem poszukiwania sprzetu do odsluchu sluchawkowego.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.