Skocz do zawartości
IGNORED

Niezależny klub zwolenników firmy ZAGRA

mczaj

Rekomendowane odpowiedzi

Awizo, czy listonosz zastał?

listonosz zawsze dzwoni dwa razy :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

HQ niczym mistrz Hitchcock buduje napięcie! Cisza w wątku obok. Może poczta jak Allegro miała ataki hakerskie?

Taki mały quiz: kto dzisiaj AS zaczął od słynnego wątku ręka w górę!

Bo ja tak:)

HQ niczym mistrz Hitchcock buduje napięcie! Cisza w wątku obok. Może poczta jak Allegro miała ataki hakerskie?

Taki mały quiz: kto dzisiaj AS zaczął od słynnego wątku ręka w górę!

Bo ja tak:)

W wiadomościach mówili,że podobno HQ miał w weekend przeprowadzkę.................także nie wiadomo co przyniesie mu jutro??

Z sąsiedniego wątku, post 1611:

"...No i p....sz głupoty..."

No żeby PIERWSZY KULTURALNY RP tak się zwrócił do drugiego forumowicza??? To jakieś chamstwo i buractwo w czystej postaci, hehe. Widzę, że PIERWSZEMU KULTURALNEMU żółć się uszami wylewa - mózgotrzepy jak milczały, tak milczą.

Pan Darek kazał odesłać w ramach reklamacji, więc nie powinno być problemu, przecież HQ pisał, że nie spotkał się z opinią klienta Pana Darka, który byłby niezadowolony z poziomu serwisu.

Pan Darek kazał odesłać w ramach reklamacji, więc nie powinno być problemu, przecież HQ pisał, że nie spotkał się z opinią klienta Pana Darka, który byłby niezadowolony z poziomu serwisu.

Dobry serwis to ma ten pan:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W sąsiednim wątku, post 1618, PIERWSZY KULTURALNY napisał:

"...A chcesz się założyć skoro taki pewien jesteś?

5tzł. Zakład stoi?..."

Mam zagadkę: jak się nazywa zespół chorobowy, który polega na tym, że ktoś się chce nieustannie o byle co zakładać ze wszystkimi po kolei?

Pan Kulturalny założył już kolejny wątek, w którym naucza kultury i daje upust swojej frustracji, banując kolejnych dyskutantów, poniżej dwie próbki z lekcji kultury:

Załóż sobie temat gdzie chcesz i jaki chcesz. I tam może sobie p......ć do woli.

Won mi z tą polityką, bo nie chcę tu kolejnego szamba.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Pierwszy cytat to do mnie, mój kolejny zaliczony u HQ ban. Żółta koszulka lidera :)

Ale ja mu nie mam za złe. Bym był taki sprytny inaczej i "kulturalny", też życie styrałoby mi psychę.

Ile trwa ciuciubabka z Darkulem? 3/4 roku? To może powalić największych twardzieli. Jeszcze z pół roku się tak chłopak pobawi i będzie potrzebował fachowej pomocy.

Dlatego dla zwykłej higieny mózgu to powinno być urwane w pi.du po max. trzech miesiącach.

Pan Kulturalny założył już kolejny wątek, w którym naucza kultury i daje upust swojej frustracji, banując kolejnych dyskutantów, poniżej dwie próbki z lekcji kultury:

Załóż sobie temat gdzie chcesz i jaki chcesz. I tam może sobie p......ć do woli.

Won mi z tą polityką, bo nie chcę tu kolejnego szamba.

E tam, musiałeś się pomylić:)

A tak poważnie , pierwszy cytat piątek, przecież przyszedł kwitek o wysyłce. Powinna być radość a tu ban dla kolegi truchta. Musi go nieźle wk....iać.

Drugi cytat zrozumiały jak najbardziej . Z dnia dzisiejszego wieczorem, pół roku czekania, sprzęt przyszedł a tu psu w d... pę.

Heh, ale zobaczcie to też jest sprytne posunięcie Darkula. Gdyby nie wysłał sprzętu to HQ mógłby próbować go ścigać za oszustwo. W tym przypadku sklecił coś na odczepnego, dostarczył produkt zamawiającemu więc wywiązał się z umowy, nie ważne jaki bo HQ akceptował już wszystko, a to ze sprzęt uszkodzony - zdarza się, no to teraz będzie bawił się z gwarancją.

Kuriozalne jest to, że HQ sam sobie zrobił lepsze obudowy do kolumn bo nie chciał Darkulowej brzydoty, no to Darkul za to zrobił mu gorsze obudowy wzmacniaczy :). Gość jest niemożliwy :))

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Heh, ale zobaczcie to też jest sprytne posunięcie Darkula. Gdyby nie wysłał sprzętu to HQ mógłby próbować go ścigać za oszustwo.

Ktoś przewidział juz dość dawno, że HQ150 dostanie na odczepnego coś skleconego na kolanie. W ten sposób Darkul "wywiązał" się z umowy o sprzęt.

A że popsute i nie gra? To juz insza inszość, teraz zaczną się pewnie cyrki z serwisem.

Oj tam, oj tam! Serwis to za duże słowo. Mister Niesolidny odpisze Mister Kulturalnemu tak jak >damjanowi< i innym odpisał - "...masz kiepski prund w gniazdku, to ci buczy...". Mister Niesolidny czuje przez majty, że Mister Kulturalny ma duże ciśnienie na te 2-metrowe mózgotrzepy z sypialni - naprawi sobie sam, tak jak i >damjan< se sam naprawił. I no problemo :)

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Oj tam, oj tam! Serwis to za duże słowo. Mister Niesolidny odpisze Mister Kulturalnemu tak jak >damjanowi< i innym odpisał - "...masz kiepski prund w gniazdku, to ci buczy...". Mister Niesolidny czuje przez majty, że Mister Kulturalny ma duże ciśnienie na te 2-metrowe mózgotrzepy z sypialni - naprawi sobie sam, tak jak i >damjan< se sam naprawił. I no problemo :)

HQ150 ciśnienie ma, bo cały ten kram jest niesprzedawalny na rynku wtórnym. Chyba, że po cenie złomu elektroniczno-głośnikowego.

Żal mi chłopa, w sumie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.