Skocz do zawartości
IGNORED

Niezależny klub zwolenników firmy ZAGRA

mczaj

Rekomendowane odpowiedzi

Użytkownik HQ150 dnia 04.03.2013 - 14:22 napisał

Niestety dzisiaj jeszcze nie będzie system uruchomiony. Termin jest znowu na środę.W czwartek ma być u mnie.

Jak nie zwrot kasy plus kara. Sam Pan Darek to wymyślił więc może tym razem nam się uda. Czekam.

po dwóch miesiącach i dziesięciu czwartkach oraz po trzydziestu stronach jakże kulturalnego wątku

Użytkownik HQ150 dnia 07.05.2013 - 07:30 napisał

Minął długi weekend.

Wczoraj miałem otrzymać zdjęcia pomalowanych wreszcie obudów a dzisiaj do południa Darkul miał mi wreszcie wysłać elektronikę.

Niestety wczoraj żadne zdjęcia nie dotarły.

Kurka wodna, a mogłem się założyć...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Kiedyś Pan Darek zapodał by jakieś ekscytujące wyjaśnienie, a teraz po prostu nic nie przysłał.

Bo to jest tak z zaskoczenia. Wszyscy myśleli co teraz wymyśli a on wymyślił że nie zrobi nic. I co? - I wszystkich zrobił w konia :)

Są przecieki, ze HQ dostanie samolot...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Z przerzutką na furę, to w ramach rozliczenia tych wszystkich kar za opóźnienia.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

po linku do strony z lemurami czuje że wkrótce będzie od zatrzęsienia nowych memów w tym temacie :D

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

>>>po linku do strony z lemurami czuje że wkrótce będzie od zatrzęsienia nowych memów w tym temacie :D

Nie sądzę. W temacie chyba wszystko już wiadomo -jakie "Pan Darek" ma podejście ,jakie "produkty" itp itd

Kolega HQ tez się chyba wystarczająco jasno określił...

Jakis czas pewnie będziemy świadkami ping-ponga na zasadzie :

1)" dostałem zdjęcia"

2)"wysyłka jutro"

3)"przesyłka nie doszła"

4)" Pan Darek się ukarał i obiecał n-kanałowy wzmacniacz "

5)" żadnych informacji"

6)"zero odzewu"

7) powrót do pkt.1

Wiec wątpię aby wydarzyło się coś szczególnie interesującego.

No chyba ze będzie to seryjna produkcja budżetowych integr...

>>>budzetowa integra u pana darka znaczy mniej wiecej tyle i klient moze wydac na sprzed

Sprzęt chyba ... :-)

"Pan Darek" obiecał budżetową intergę za 1800zl .

Przecież nie ma powodu by nie wierzyć "Panu Darkowi" -w końcu słowo mea-kontruktora warte więcej niż pieniądze

Przy kolejce chętnych na integry po kilkanaście patoli za sztukę boski Pan Darek nawet się nie schyla po jakieś marne 1.800zł

Jakis czas pewnie będziemy świadkami ping-ponga na zasadzie :

1)" dostałem zdjęcia"

2)"wysyłka jutro"

3)"przesyłka nie doszła"

4)" Pan Darek się ukarał i obiecał n-kanałowy wzmacniacz "

5)" żadnych informacji"

6)"zero odzewu"

7) powrót do pkt.1

a wszystko zakończy punkt 8: zesrałem się! :)))

>>>a wszystko zakończy punkt 8: zesrałem się! :)))

Taka możliwość jest niemożliwa.Z dwoch powodow.

Po pierwsze :

Wszyscy zainteresowani zaopatrzyli się przecież już przed Bożym Narodzeniem w odpowiednie pampersy .

Na okoliczność jednej z pierwszych śród.

No chyba ze ci słabsi duchem wystawili je na sprzedaż na znanym portalu aukcyjnym.

Po drugie:

Nikt przy zdrowych zmysłach nie wierzy już w sfinalizowanie tego deal'u życia.

a wszystko zakończy punkt 8: zesrałem się! :)))

Wszystko zakończy punkt 9:

Tanio sprzedam wykonane przeze mnie kolumny klasy Hi-End według projektu samego legendarnego Pana Darka.

UWAGA! Gratis dorzucam niedziałający preamp oraz jeszcze nieukończoną 33 kanałową końcówkę mocy,

ale nie ma żadnego problemu, ponieważ Pan Darek na preamp udzielił mi słownie wieczystej gwarancji,

a końcówkę mocy obiecał wysłać w środę, także na dzień dzisiejszy dysponuję tylko zdjęciami obudowy przed malowaniem.

Cena wywoławcza 999,99zł, a więc 1/10 tego co sam zapłaciłem. Zapraszam do licytacji, dobry dźwięk sam się obroni!

- Dzień dobry, czy dodzwoniłem się do producenta sprzętu drogowego?

- tak, w czym mogę pomóc?

- zaliczkowałem u pana dwa lata temu zagęszczarkę do kostki...

- no przecież umówiliśmy się, że w ramach zadośćuczynienia za lekkie opóźnienie w cenie otrzyma pan walec drogowy

- tak wiem, tylko obiecał pan zdjęcia a żona się niepokoi, czy kolor będzie odpowiadał

- dobrze, zobaczę co da się zrobić... już wiem, w środę prześlę nr RAL farby

- dziękuję panu bardzo, rozwiał pan moje wątpliwości, czekam więc na e-maila do środy.

Wszystko zakończy punkt 9:

Tanio sprzedam wykonane przeze mnie kolumny klasy Hi-End według projektu samego legendarnego Pana Darka.

UWAGA! Gratis dorzucam niedziałający preamp oraz jeszcze nieukończoną 33 kanałową końcówkę mocy,

ale nie ma żadnego problemu, ponieważ Pan Darek na preamp udzielił mi słownie wieczystej gwarancji,

a końcówkę mocy obiecał wysłać w środę, także na dzień dzisiejszy dysponuję tylko zdjęciami obudowy przed malowaniem.

Cena wywoławcza 999,99zł, a więc 1/10 tego co sam zapłaciłem. Zapraszam do licytacji, dobry dźwięk sam się obroni!

Nie nie Panowie...kopiecie leżącego...tak obserwuję te wątki na temat sprzętów Pana D i nie wiem czy to żart? groteska? skecz? prowokacja?

Nie nie Panowie...kopiecie leżącego...tak obserwuję te wątki na temat sprzętów Pana D i nie wiem czy to żart? groteska? skecz? prowokacja?

W odniesieniu do prawdziwego problemu nieopisaności "dzieła" Darkula (piszę "dzieła", bo ostatecznie nie wiadomo co to będzie - liczba kanałów i innych genialnych pomysłów megakonstruktora rośnie w nieskończoność czyli proporcjonalnie do opóźnienia w realizacji zamówienia, przy czym niestety na razie nie jest możliwym skwantyzowanie tegóż opóźnienia w granicach ludzkich możliwości) frywolne żarty i aluzje forumowiczów zawarte w tym wątku stanowią li tylko niewinne próby rozładowania napięcia u oczekującego na cud.

„Pomnij, że sąd laika, gdy mówi o dziele

O dziele mówi mało; o laiku – wiele!”

— Henryk Elzenberg

>>>Nie nie Panowie...kopiecie leżącego...tak obserwuję te wątki na temat sprzętów Pana D i nie wiem czy to żart? groteska? skecz? prowokacja?

Leżący sam się podkłada pod glany.

Niestety .

... na przykład takim mentorskim pier doleniem w swoim kulturalnym wątku:

Nie, nie emocjonalnie. Ale lubię dyskusję merytoryczną. Nikogo nie zbanowałem za inne poglądy niż moje. Każdą rozmowę uważam za pożyteczną pod warunkiem że rozmawia się się w sposób kulturalny i na dany temat. Natomiast bezczelnych i chamskich odzywek, nie wnoszących nic do rozmowy ( jak np. ta że system direct to ten bez głośników), nie znoszę. Nigdy też nie zbanowałem nikogo bez wcześniejszego ostrzeżenia. Najpierw proszę jako gospodarz w danym temacie, o zachowanie kultury wypowiedzi.

W spokrewnionym wątku "o podrobach pana kuleszy" HQ150 napisał:

"...Nie, nie emocjonalnie. Ale lubię dyskusję merytoryczną. Nikogo nie zbanowałem za inne poglądy niż moje. Każdą rozmowę uważam za pożyteczną pod warunkiem że rozmawia się się w sposób kulturalny i na dany temat. Natomiast bezczelnych i chamskich odzywek, nie wnoszących nic do rozmowy ( jak np. ta że system direct to ten bez głośników), nie znoszę. Nigdy też nie zbanowałem nikogo bez wcześniejszego ostrzeżenia. Najpierw proszę jako gospodarz w danym temacie, o zachowanie kultury wypowiedz..."

Otóż mnie tak właśnie zbanował HQ150 - Naczelny Kneblowniczy Forum Audiostereo.pl - za kij wie co i bez ostrzeżenia, a przy próbach wyjaśnienia o co chodzi na dodatek kłamał, że to nie on. Taki mały krętaczyk-nerwusek :)

Mnie też zbanował z zaskoczenia i jeszcze ściemniał na początku, że to nie on, że nie wie o co chodzi itd. Czyli jakby nie patrzeć, HQ150 kulturalnie mija się z prawdą w swoim kulturalnym manifeście kulturalnego ban-anowca.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.