Skocz do zawartości
IGNORED

Lampy Psvane - kolega chińczyk-lobbysta

Zen_66

Rekomendowane odpowiedzi

A może tak kolega chińczyk-lobbysta napisze:

"...

Na czym słuchasz? Jakie konkretnie lampy Psvane miałeś? Do jakich i ilu je porównywałeś? Jak długo trwały twoje testy lamp Psvane? Czy twój Yaqin brzmiał lepiej, czy gorzej? Który model Yaqina posiadasz? Na jakich kolumnach testowałeś Psvane? Jakiego używasz źródła? Odpowiesz, czy dalej będziesz uprawiał trolling w sprawie najlepszych lamp z bieżącej produkcji, czyli Psvane?

..."

Jak słusznie zauważył ktoś, gdy tylko pojawia się jakiś wpis na temat NOS vs chińska produkcja, to kolega lobbysta od razu ma dużo do powiedzenia, a całe wszystko to sprowadza się do tego, że nie kupować żadnych NOS'ów (kupiłem RTF i okazały się szrotem) tylko najlepsze z możliwych i dostępnych lamp, czyli Psvane.

Zen_66

A może tak kolega chińczyk-lobbysta napisze:

"...

Na czym słuchasz? Jakie konkretnie lampy Psvane miałeś? Do jakich i ilu je porównywałeś? Jak długo trwały twoje testy lamp Psvane? Czy twój Yaqin brzmiał lepiej, czy gorzej? Który model Yaqina posiadasz? Na jakich kolumnach testowałeś Psvane? Jakiego używasz źródła? Odpowiesz, czy dalej będziesz uprawiał trolling w sprawie najlepszych lamp z bieżącej produkcji, czyli Psvane?

..."

Jak słusznie zauważył ktoś, gdy tylko pojawia się jakiś wpis na temat NOS vs chińska produkcja, to kolega lobbysta od razu ma dużo do powiedzenia, a całe wszystko to sprowadza się do tego, że nie kupować żadnych NOS'ów (kupiłem RTF i okazały się szrotem) tylko najlepsze z możliwych i dostępnych lamp, czyli Psvane.

Zen_66

Jak pewnie zauwazyles to nie on krytykuje 'do imentu' lampy ktorych Kamaz nigdy nie testowal a nawet nie ogladal. Wszystko to na podstawie jednego egzemplarza o ktorym nawet nie wiemy czy jest oryginalem. Mam kilka lamp Psvane i nie moge zlego slowa powiedziec. Sluchalem tez na tyle aby sobie wyrobic o nich b. pozytywna opinie. Nie bardzo rozumiem po co 'ciagniecie' dalej ta bezsensowna dyskusje. SzuB nie musi niczego udawadniac. Ma racje.

A to o mnie chodzi? Że ja lobbuje? Ja tylko uważam, że to świetne lampy z bieżącej produkcji. 6CA7 Treasures, które miałem, nie miały żadnej wady konstrukcyjnej. Sądzę, że Psvane są tak samo podrabiane jak NOSy. A prawdziwe NOSy są jeszcze lepsze od Psvane, z czym nigdy nie polemizowałem, pod warunkiem, że prawdziwe, a nie kupowane u Florka na Wolumenie. Bo takich to pełen ebay.

Jak pewnie zauwazyles to nie on krytykuje 'do imentu' lampy ktorych Kamaz nigdy nie testowal a nawet nie ogladal. Wszystko to na podstawie jednego egzemplarza o ktorym nawet nie wiemy czy jest oryginalem. Mam kilka lamp Psvane i nie moge zlego slowa powiedziec. Sluchalem tez na tyle aby sobie wyrobic o nich b. pozytywna opinie. Nie bardzo rozumiem po co 'ciagniecie' dalej ta bezsensowna dyskusje. SzuB nie musi niczego udawadniac. Ma racje.

Ja takze nie rozumiem. To wszystko o czym pisze kamaz to prawdopodbnie prawda. W moim Yakimie lampy 6CA7 sa takie same, moze mika trzyma troche u gory jednak na dole trzyma tylko powietrze. Nie sa to Psvane, ale nie mysle zeby budowa sie bardzo roznila. Zauwazyli to na triodze.

Tym niemniej nie ma to jednak wplywu na brzmienie. Przynajmniej w moich uszach.

To czego nie mozna tolerowac to sposob dyskusji SzuB. Ja mam go zignorowanego, ale sprawdzilem jednak temat, ktory mnie interesuje. SzuB .................. probowalem wytlumaczyc, cos napisac , jak mozna byc tak ograniczonym.

Andrzej

Kieleka, pierwszy raz cię widzę na tym forum w jakiejkolwiek dyskusji. Może mnie z kimś mylisz? A jeśli nie, to twój problem, bo ja nie wiedziałem dotychczas o twoim istnieniu, albo nie pamiętam, żebyśmy mieli nieprzyjemność dyskutować. A jeśli nie, to wiedz, że nie do przyjęcia jest sposób dyskusji, jaki narzuca kamaz i jego klony. Wyjaśniam mój punkt widzenia dot. lamp: 1. Psvane są najlepszymi lampami z nowej produkcji; 2. Prawdziwe NOSy (zależy jakie) są lepsze od lamp z bieżącej produkcji. 3. Lampowe szroty pseudoNOS i ich lobbyści sieją zamęt wśród świeżych użytkowników, bo nie ostrzegają ich przed całym biznesem oszustów i malowaczy lamp. 4. Każdy ma swój rozum, uszy itp. i może sam wszystko sprawdzić, zwłaszcza brzmienie, jakiego szuka. 5. Skandalem i grandą jest namawianie ludzi do kupowania lamp z nieprawdziwych źródeł ("bo trzeba na własnym portfelu sprawdzić" - to argument szrociarzy). 6. Polecam lampy, które znam, producent jest do sprawdzenia, oferuje produkty własne, nie ukrywa się, a polecam dlatego, że użytkuję je u siebie i jak ktoś pyta, to mówię: tak, u mnie grają świetnie. 7. Nie otrzymuję żadnych profitów z tego powodu, że LUBIĘ LAMPY PSVANE. Wolno mi je lubić.

A teraz proszę łaskawie się ode mnie odstosunkować. Jeśli komuś Psvane psuje biznes, tym lepiej dla Psvane, bo są po prostu świetną konkurencją dla lamp, które z rynku usuwa czas. Malowanki będą jeszcze długo. Ale jest alternatywa w postaci lamp Psvane. To moje zdanie i wypowiadam się tylko we własnym imieniu jako użytkownik tego forum, który - jak ktoś inny NOSy - poleca to, co zna.

Czy to jest dla wszystkich jasne?

Pozdrowienia.

Szub, jestem pod wrażeniem. Zwięźle, merytorycznie wyrażasz swoją opinię, nie negując starej lampy o Dobrych Parametrach. Kolejeczka od użytkownika NOS'ów.

Moje www.seozmagania.blogspot.com dla wszystkich ciekawskich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.