Skocz do zawartości
IGNORED

Dead Can Dance na SACD MFSL

Bart1981

Rekomendowane odpowiedzi

wersja Hi-Res z tego wielopłytowego boxu sprzed paru lat i masz tam bardzo fajny wczesny mix Parsonsa

Dzięki za opinię i polecenie. Możes pls wkleić jakiś link od nośnie ww. boxu, bo niezbyt wiem co to za wydanie (na discogos.com na pewno znajdziesz). Będę zobowiązany. Atom uwielbiam i będzie ze mną na zawsze za tytułowy numer :)

gosc od SACD alice in chains przemyslał sprawę. Skoro za 179zł nie idzie to moze za 249 pójdzie hehe komedia

Norma. Ostatni licytowałem Vader pierwszy album na LP. Koleś pewnie z uwagi na duże zainteresowanie odwołał aukcję. Teraz próbuje sprzedaż ponownie za o wiele większą kwotę, niestety LP jeszcze wisi i czeka na amatora. Akurat ten tytuł warto, ale wszystko ma swoje granice cenowe :)

A czego szukasz dokładnie?

Do szczęścia potrzebuję jeszcze DCD (SACD-MFSL):

-Into the labyrinth

-Garden Of The Arcane Delights

-Spleen And Ideal

D.M. nie będę wymieniał, bo to za dużo na raz.Pozdr.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Dzięki za opinię i polecenie. Możes pls wkleić jakiś link od nośnie ww. boxu, bo niezbyt wiem co to za wydanie (na discogos.com na pewno znajdziesz).

To się nazywa Immersion Box, tu na amazonie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i merlinie:

Ukryta Zawartość

Ja kupiłem za ok. 400 zł, już nie pamiętam dokładnej ceny, ale za Hi-Res mix na Blu-Ray i ten wczesny mix nie żałuję, że tyle wydałem, tam jest też oryginalny mix kwadrofoniczny, po raz pierwszy wydany cyfrowo.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Potwierdzam, płyta BD z tego zestawu to perełka, podobnie jak to BD z "Wish You ... " - szkoda, że tylko dwa

albumy doczekały się takiego wydania (IMMERSION z płytą BD ) The Wall już nie wydano z takim zapisem (24/96)

Swoją drogą czasami ktoś wystawia właśnie BD na Alledrogo - ewidentny azjatycki pirat BD chyba za stówkę lub dwie.

Czasami ktoś sprzedaje z zestawu -

Ukryta Zawartość

Co DCD, to rodzynkiem jest boxik z wszystkimi wydanymi płytami SACD - tanio nie jest, ale podobno unikat.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , 350 funciaków.

Spleen And Ideal od 30 do 50 funciaków -

Ukryta Zawartość

Nie ma problemu aby skompletować te 9 płytek za uśrednioną cenę tych 350 funtów ( większość nówki )

Oczywiście zdarzają się też tacy mistrzowie jak tutaj - 6 000 ... EURO za nówkę Into the Labyrinth

Ukryta Zawartość

którą można kupić w anglii za 100 funtów -

Ukryta Zawartość

Fanom DCD gorąco polecam dwie płyty BD - BARAKA i SAMSARA ... uczta dla wszystkich zmysłów.

A jak ktoś chciałby zmierzyć się z absolutnym mistrzostwem świata, to polecam zanurzyć się w :

Sigur Ros - VALTARI FILM EXPERIMENT - jest na BD za śmieszne pieniądze. MEGA KLIMAT.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Swoją drogą czasami ktoś wystawia właśnie BD na Alledrogo - ewidentny azjatycki pirat BD chyba za stówkę lub dwie.

Czasami ktoś sprzedaje z zestawu -

Ukryta Zawartość

To ja. 100% ORYGINAŁ.

Piszesz bzdury. Tak jak na temat jak był nagrany Miles Davis KOB. W trzech śladach. I podajesz linki do wersji źle odtworzonych z niewłaściwą predkością.

Jak tu..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piszesz bzdury.

Może naucz się wreszcie czytać ze zrozumieniem - stoi napisane " Czasami ktoś sprzedaje z zestawu ... "

Ale ... uderz w stół, a nożyce się odezwą. :)

Odpowiadam Artonowi tutaj. Dostałeś bana za pisanie nie na temat i promowanie swoich aukcji. Po drugie proszę zajrzeć na strony 65 i 66 tego tematu. Arton wciska kit że sprzedaje oryginalny blu ray wish you were here Pink floyd. Tymczasem to ruski pirat za który Arton chciał dużą kasę. Ten blu ray oficjalnie nigdy nie wyszedł. Pirat i kłamca a tego nie toleruje

Aukcji nie wystawiam ponownie, I wątpię czy tę płytę chcę sprzedać ponownie. W odpowiedzi na pomówienia jest to 100% oryrginał. Wątpliwości można mieć do BD Metallica, Informuję ,że dwie odpowiedzi zostały wystrzelone w kosmos.

Arton, a masz może jakiegoś oryginalnego ufoludka do sprzedania?

DAPHILE, Arcam irDac, Musical Fidelity A3, Paradigm studio 40.4 + REL T5,ibasso DX120,DX100, Iriver H140 eph100 HD650. 

mówisz i masz : )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

aaaa, za tyle, to byłoby mozliwe, ale tylko w ERA, ...gdyby jeszcze ERA funkcjonowała :-P

Niestety, albo będziesz miał farta / cierpliwość i trafisz za ok. 200 PLN albo musisz zabulić min. 300 PLN.

Gość numik

(Konto usunięte)

aaaa, za tyle, to byłoby mozliwe, ale tylko w ERA, ...gdyby jeszcze ERA funkcjonowała :-P

Niestety, albo będziesz miał farta / cierpliwość i trafisz za ok. 200 PLN albo musisz zabulić min. 300 PLN.

widzę właśnie, na szczęście tą płytę nagrali znośnie (lepiej niż debiut i chyba Aion i Sepent`s Egg) więc spróbuję poczekać:)

szukam Into the Labirynth SACD Dead Can Dance!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Tutaj masz dobrą ofertę ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

No i nastąpił zły czas na kolekcjonowanie DCD na SACD. Na alle cienko, na ebayu też nie licząc kosztownych boxów. Trzeba przeczekać . Tymczasem słuchać tego co już mamy

tylko czy ten CD też jest w wersji SACD?

Wyszedł na SACD. Niedawno jeszcze był w pewnym sklepie internetowym z siedzibą w warszawie . Nie dało się jednak zamówić przez internet. Był tylko dostepny na miejscu. Poszukaj w necie

Gość

(Konto usunięte)

Ja potrzebuję teraz tylko pro forma Gardens .... tylko czy ten CD też jest w wersji SACD?

Wyszedł na SACD. Niedawno jeszcze był w pewnym sklepie internetowym z siedzibą w warszawie . Nie dało się jednak zamówić przez internet. Był tylko dostepny na miejscu. Poszukaj w necie

Szukałem. Nigdzie nie widzę : (

Też szukałem między innymi na ceneo. Wydaje się że ktoś juz ten album zgarnął

Jeśli macie na myśli sklep Saturn (płyta w śmiesznie niskiej cenie), to już przerobiliśmy dość dawno temu ten temat z kolegą kiza ;)

Nigdy tej pozycji fizycznie nie mieli, błędnie założona kartoteka.

1.Aion

2.Toward The Within

3.Spiritchaser

Kupione parę lat temu w CCD

Ja w tym miesiącu już wydałem niezłą kwotę na CD. Więc najwyżej za miesiąc, jak Ci jakas zostanie

Jeśli macie na myśli sklep Saturn (płyta w śmiesznie niskiej cenie), to już przerobiliśmy dość dawno temu ten temat z kolegą kiza ;)

Nigdy tej pozycji fizycznie nie mieli, błędnie założona kartoteka.

Dzięki za wyjaśnienie w takim razie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.