Skocz do zawartości
IGNORED

Nie ma opcji wklej.

dulon184

Rekomendowane odpowiedzi

Bo ptaszki mają zostać. Takie okienko wyskakuje jak klikniesz prawym myszy poza linią z kursorem zaznaczonym na czerwono. Najedz myszą w miejsce które zaznaczyłem i kliknij prawym.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Bo ptaszki mają zostać. Takie okienko wyskakuje jak klikniesz prawym myszy poza linią z kursorem zaznaczonym na czerwono. Najedz myszą w miejsce które zaznaczyłem i kliknij prawym.

Ukryta Zawartość

.

Tak .

takie okienko wyskakuje ..

Takie samo wyskakuje kiedy po skopiowaniu próbuje to wkleic .

A wcześniej było w okienku .Wklej ..

Gdziekowliek klikne prawym to i tak wyskakuje takie okienko

Ukryta Zawartość

.

Tak .

takie okienko wyskakuje ..

Takie samo wyskakuje kiedy po skopiowaniu próbuje to wkleic .

A wcześniej było w okienku .Wklej ..

Gdziekowliek klikne prawym to i tak wyskakuje takie okienko

Kliknij na zaznaczonym tekście np w mojej wypowiedzi prawym klawiszem myszki i z menu kontekstowego (ramka która się pokaże) wybierz lewym klawiszem "kopiuj". Potem kliknij lewym klawiszem na oknie na samym dole "Dodaj odpowiedź" i jak pojawi się w nim migający kursor to kliknij prawym klawiszem na nim i powinna pokazać się "ramka" czyli menu kontekstowe z opcją "wklej". Jeżeli takie menu się nie pokaże to masz coś uwalone, pewnie tak jak pisał wyżej StaryM mogą to być wirusy...

W.

Wojtek

Kliknij na zaznaczonym tekście np w mojej wypowiedzi prawym klawiszem myszki i z menu kontekstowego (ramka która się pokaże) wybierz lewym klawiszem "kopiuj". Potem kliknij lewym klawiszem na oknie na samym dole "Dodaj odpowiedź" i jak pojawi się w nim migający kursor to kliknij prawym klawiszem na nim i powinna pokazać się "ramka" czyli menu kontekstowe z opcją "wklej". Jeżeli takie menu się nie pokaże to masz coś uwalone, pewnie tak jak pisał wyżej StaryM mogą to być wirusy...

W.

/

W każdej opcji wyskakuje ta sam ramka która ty pokazałeś./

Mozliwe ze cos zlapał bo mam w programach jakąś Rosyjska przseglądarke której za cholere nie da sie usunąć ..

Dzięki za pomoc .

Chyba fortmat mnie czeka , a i komp mocno zwolnil . Strony na Forum dlugo się otwieraja .

Jest na bocznicy wątek o próbie usunięcia tej przeglądarki, nie pamiętam czy zakończonej sukcesem...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

/

W każdej opcji wyskakuje ta sam ramka która ty pokazałeś./

Mozliwe ze cos zlapał bo mam w programach jakąś Rosyjska przseglądarke której za cholere nie da sie usunąć ..

Dzięki za pomoc .

Chyba fortmat mnie czeka , a i komp mocno zwolnil . Strony na Forum dlugo się otwieraja .

Format to ostateczność, nie spiesz się z tym, zawsze coś jeszcze da się wymyślić.

W.

Wojtek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.