Skocz do zawartości
IGNORED

Wypożyczenie sprzętu w celu odsłuchu.

Krzychu72

Rekomendowane odpowiedzi

Zwracam się do Was z pytaniem czy korzystaliście z wypożyczenia sprzętu za kaucją do odsłuchu w mieszkaniu. Jeżeli tak to prosiłbym o jakieś namiary na sklepy z którymi mógłbym się dogadać w tej sprawie. Jedyny sklep jaki mam w zasięgu nie bardzo jest chętny na podłączenie wskazanej konfiguracji, twierdząc że to nie będzie grało. Po drugie odsłuch w domu trochę różni się ze względów akustycznych, to jest również jedyny sposób na przekonanie żony że warto do głośników które posiadamy dokupić lepszą elektronikę. Będę wdzięczny za wskazówki.

Opublikowano · Ukryte przez Imacman, 8 Kwietnia 2013 - Pusty wpis
Ukryte przez Imacman, 8 Kwietnia 2013 - Pusty wpis

Zwracam się do Was z pytaniem czy korzystaliście z wypożyczenia sprzętu za kaucją do odsłuchu w mieszkaniu. Jeżeli tak to prosiłbym o jakieś namiary na sklepy z którymi mógłbym się dogadać w tej sprawie. Jedyny sklep jaki mam w zasięgu nie bardzo jest chętny na podłączenie wskazanej konfiguracji, twierdząc że to nie będzie grało. Po drugie odsłuch w domu trochę różni się ze względów akustycznych, to jest również jedyny sposób na przekonanie żony że warto do głośników które posiadamy dokupić lepszą elektronikę. Będę wdzięczny za wskazówki.

Witam,

zapraszam do nas, Q21 Pabianice Reymonta 12

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

• Redaktorzy

TopHiFi. Przynajmniej we Wrocławiu testujesz do woli. Tylko trzeba mieć przy sobie gotóweczkę i wpłacić 100% zaliczki. Czas: kilka dni, ale trzeba się dogadać na miejscu.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

każdy towar zakupiony na odległość (np. przez internet) podlega prawu rezygnacji z zakupu w terminie

10 dni od daty zakupu.

więc kupić możesz gdzie chcesz, w terminie 10 dni musisz poinformować o zwrocie, na który masz 14 dni,

nie zakładaj nic z góry; bądź nieskazitelny w słowach; nie bierz nic do siebie; rób wszystko najlepiej jak potrafisz.

Czy to takie ważne skąd jestem ? Na początku wyjaśniłem że nie mam możliwości odsłuchu w salonie. Jechać kilkaset kilometrów w jedną stronę żeby dokonać odsłuchu nie ma sensu. Dlatego szukam innego rozwiązania. Jednak jak chcesz to Ci mogę napisać że mieszkam na Dolnym Śląsku blisko zachodniej granicy naszego kraju.

Gość

(Konto usunięte)

Czy to takie ważne skąd jestem ? Na początku wyjaśniłem że nie mam możliwości odsłuchu w salonie. Jechać kilkaset kilometrów w jedną stronę żeby dokonać odsłuchu nie ma sensu. Dlatego szukam innego rozwiązania. Jednak jak chcesz to Ci mogę napisać że mieszkam na Dolnym Śląsku blisko zachodniej granicy naszego kraju.

W takich sytuacjach bardzo ważne! Bo:

1. Sam znam kilka salonów AV ze swojej okolicy, które są w stanie nawet przyjechać do potencjalnego klienta ze sprzętem.

2. Czasem jakiś sklep sam może to zaproponować, kiedy przeczytają Twój wpis.

Ale do tego potrzebna jest wiedza, skąd mniej więcej jesteś - o to chodzi, a nie że ja ot tak, dla własnego widzimisię, chcę wiedzieć, gdzie mieszkasz ;)

I dziękuję za informację - niestety, jestem z Bielska-Białej.

Wybierając się do salonu, będziesz miał większe pole manewru.Różne systemy do obsłuchania.

Możesz wtedy wyłonić faworyta i wypożyczyć za kaucją, i przetestować w domu.

Tam zapewne zagra trochę inaczej jak w salonie (akustyka), i wtedy będziesz na 100% pewien,

czy to Twoje granie.Pozdr.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Na moje nieszczęście w mojej okolicy nie ma takich salonów które jeżdżą po okolicy ze sprzętem. Jednak skoro jest kilka sklepów które wypożyczają sprzęt to również mogę wybrać 2-3 systemy i porównać je w domu.

Gość

(Konto usunięte)

Na moje nieszczęście w mojej okolicy nie ma takich salonów które jeżdżą po okolicy ze sprzętem. Jednak skoro jest kilka sklepów które wypożyczają sprzęt to również mogę wybrać 2-3 systemy i porównać je w domu.

Tutaj już może być problem, by sklep wypożyczył Ci kilka systemów...

Chociaż, jeśli za wszystko zostawisz kaucję, to kto wie :)

Chwalić się głośnikami nie będę, ale mogę napisać że posiadam ATC SCM 7. Słyszałem że w Top HiFi jest miła obsługa, ale oni nie prowadzą ATC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.