Skocz do zawartości
IGNORED

Monitory do AUDIOLAB 8000A

mariothc

Rekomendowane odpowiedzi

witam

ponieważ padł mi głośnik średnio/niskotonowy w jednym z moich B&W CDM2SE, rozglądam się za czymś nowym, z racji wielkości pokoju (ok 15m2) i lokalizacji monitorów na komodzie, myślę że najlepiej aby były to monitory z otworem bass reflex z przodu, póki co do listy odsłuchowej wybrałem:

DALI LEKTOR 2, MAGNUM QUANTUM 653, Indiana Line Tesi 260, DYNAUDIO DM 2/7,

jednym z kryteriów jest dostępność zakupu na raty 0% i z tego względu wygrywa dali narazie:)

może jakieś sugestie? ktoś ma jeden z modeli z audiolabem??

Budżet 2000 zł (jeżeli będzie naprawdę warto to może do max 3000), muzyka bardzo różna rock, hardcore ale również elektronika,

https://www.audiostereo.pl/topic/103286-monitory-do-audiolab-8000a/

Z tym Twoim Audiolabem słuchałem kiedyś tych :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pomieszczenie 15m2 ,było całkiem fajnie ale nie wiem czy mieszczą się w Twoim budżecie ale jest chyba na nie jakaś promocja.

Ukryta Zawartość

mariothc jeżeli możesz podnieść budżet do 3000 wówczas zdecydowanie zalecam odsłuch z Monitor Audio RX2 oraz Definitive Technology SM55. Przy Twoim metrażu obie konstrukcje spiszą się rewelacyjnie.

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Nie musisz przepłacać, masz to :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cześć,

jeśli szukasz nowych głośników to warto posłuchać Focal Chorus 706V. Fajnie się to sprawdza z Audiolabem, szczególnie jeśli wcześniej słuchałeś na B&W.

Pozdrawiam,

Michał

KEF LS 50.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

może jakieś sugestie? ktoś ma jeden z modeli z audiolabem??

Budżet 2000 zł (jeżeli będzie naprawdę warto to może do max 3000), muzyka bardzo różna rock, hardcore ale również elektronika,

Proponuję USHER V 601 - słuchałem ich w połączeniu m. in. z Audiolab i Creek Evo 2 (Salon KORIS Poznań). Wybrałem Creek, ponieważ bardzie odpowiadał mi dźwięk z tym wzmacniaczem, lecz z Audiolab też było bardzo dobrze (zależy co kto preferuje)

Ukryta Zawartość

V-601-c.jpg

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.