Skocz do zawartości
IGNORED

Matrix X-sabre 32bit/384kHz ES9018+XMOSsupport DSD DXD Audio DAC

psyquack

Rekomendowane odpowiedzi

no cóż

napisałem do sklepu C4i iż chciałbym wypożyczyć sprzęt na kilka dni do odsłuchu za kaucją, to dostałem info, że ok, ale koszt dzienny to niemal 100zł. niby odejmowany przy zakupie, ale jednak. na 100% zdecydowany na zakup nie jestem.

stwierdziłem, że to trochę za dużo i mogę dać kaucję + coś za odsłuch, ale nie 100 per dzień,

a w międzyczasie się okazało też,że sklep Dac'a testowego nie ma, więc jako nowy dostałbym testowany przez niewiadomo kogo i ile.

stwierdziłem więc, że jeśli wypożyczę daca i się zdecyduję to poproszę i tak o egzemplarz brand new.

no to dostałem maila, że nie wypożyczą mi sprzętu bo nie.

Czy to ja wymyślam i jestem upierdliwy ??? Jakiś nie na czasie ??? Wydawało mi się, że nie wymagam za dużo ??

Też miałem kontakt z tym dystrybutorem i bardzo niemiło ich wspominam. Zero profesjonalizmu i dobrego smaku. Jeśli coś kupujesz to ok ale spróboj poprosić o testy lub nie daj boże jeśli chcesz oddać lub wymienić na inny. Wtedy miła obsługa się kategorycznie kończy i są schody.Osobiście nie polecam.

Martix X-Sabre w ostatnim sierpniowym AV Audio nie zachwycił recenzenta, a nawet rozczarował. Blady, mało wciągający dźwięk.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Niby nie ten wątek, ale zapytam.

Czy Ktoś miał doczyneinia z DAC-iem PHAST ? Może Ktoś ma w okolicach warszawy ?

zapytaj maszy1968 kupił nie kupił zapytać można a kto śmiały zwycięża )))

zapytaj maszy1968 kupił nie kupił zapytać można a kto śmiały zwycięża )))

DZIĘKI

Ktoś coś wie o tym DAC ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 4 lata później...

Witam,

Jestem na etapie poszukiwania DACa, ten mnie zainteresował po opisach / recenzjach. Czy ktoś miał okazję porównywać go z innymi DACami (Rega DAC, Berkeley Alpha, Lite DAC 83, inne)? Będę wdzięczny za wszelkie porównania, mocne słabe strony.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.