Skocz do zawartości
IGNORED

Poradżcie jakie głośniki do pokoju 15m.

Swistak0

Rekomendowane odpowiedzi

Hałas to chu... sprawa. Ale najgorszy jest wiatr. Jak byłem małym szczylem to mi przewiało uszy, po tym nastąpiła wyraźna zmiana słyszalności, oczywiście spadła. Nie dawno robiłem pomiary wentylacji i znowu mi na wiało. Przez tydzień czasu non-stop po 10-20 m/s prosto w łeb. Takie badania u laryngologa się robi czy gdzieś indziej. Muszę się przebadać i zobaczyć ile znowu straciłem :(

Bez skierowania to cos kolo 30-50zł, u laryngologa tak, ale badanie jest chyba tylko do 10000Hz, my mielismy poszerzone z uwagi na warunki pracy.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

• Redaktorzy

W Wawie robią w LuxMedzie na Szernera (Żerań) - standardowo do 8 albo 10kHz - pełny komfort

Robią też w szpitalu na Banacha, ale jakość sprzętu i warunki odsłuchowe są koszmarne. Wszystko trzeszczy, kable posztuowane, szum nałej instalacji na poziomie sygnałów testowych, od czasu do czasu słychać różnego rodzaju trzaski itp.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.