Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz Linn Majik I

morse

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie o wzmaczniacz LINN MAJIK I. Na ile w swojej cenie jest wart uwagi? Czy nadaje się do napędzenia większości kolumn? I czy "zjada na śniadanie" mojego Marantza PM 7004? No i jak dobry wzmacniacz słuchawkowy jest w środku? :)

https://www.audiostereo.pl/topic/104041-wzmacniacz-linn-majik-i/

Przecież jest sformułowanie - klucz: "zjada na śniadanie", więc jak ktos potwierdzi, to będzie hi-end.

Na razie właściciel portalu nie zaproponował zakładki "POCZEKALNIA", więc wszyscy pakują się do tej zakładki z nadzieją znalezienia argumentów za zostaniem w niej.

Miałem kiedyś końcówki Linna o oznaczeniu LK85 i LK140 i to nie były dobre wzmacniacze.

Witaj,

niezależnie od właściwej przynależności tego klocka do tej czy inne zakładki pokrótce podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Wzmacniacz ten słuchałem krótko wraz ze strumieniowcem Majik DS i porównywałem z podobnym cenowo zestawem Naima. O ile strumieniowce w moim odczuciu grały na podobnym poziomie z pewnymi różnicami, to wzmacniacz Linna odbiegał in minus od Naima. No chyba, że ktoś lubi bardzo złagodzony, delikatny dźwięk do plumkania. Grał jasno, mało energii a po przełączeniu na Naima już nie wracałem do niego. Jak dla mnie nie wart nawet połowy swojej kwoty. Ale to moje odczucia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.