Skocz do zawartości
IGNORED

The Many Faces Of Pink Floyd

Tomasz__

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie to wydawnictwo to trochę odgrzewanie kotleta:

1CD to o nic innego jak "Return to the DSOTM" a tribute to PF wydane przez MUSEA w 2005 (przynajmniej ja takie wydanie posiadam)

2 CD to z grubsza "Back Against the Wall" wydane przez MUSEA też w 2005 uzupełnione o 2 kawałki z "A Saucerful of Pink" wydane przez Cleopatra w 1995r.

Mieszanka tych 2 płyt była też wydana jako "Pigs and Pyramids" - MUSEA 2002 rok nie wspominając "Greatest Hits Covered" składak od Redline Records z 2010

Dość ciekawy jest 3 dCD zawierający kawałki artystów niejako maczających palce w poprzednich płytach: 2 kawałki Snowy White (dla mnie OK bo nie posiadałem Birds of Paradise na CD), ciekawy utwór Banco De Gaia z Nickiem Parry, po jednym kawałku Panów: Pink Anderson'a i Floyd Council'a i kilka innych ....

Generalnie wydawnictwo raczej kolekcjonerskie dla takich "łosi" jak ja mających świra na punkcie PF!! :) (dobrze, że nie za drogie)

Co prawda nie ten nośnik, ale na płycie solidne rzemiosło, więc może warto i o tym wspomnieć :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.