Skocz do zawartości
IGNORED

budżetowy wzmacniacz lampowy diy czy tranzystor?

nikifor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano · Ukryte przez Rick, 18 Lipca 2013 - nie na temat, pyskówka
Ukryte przez Rick, 18 Lipca 2013 - nie na temat, pyskówka

Tego typu "oszołomstwa" nigdy nie brakowało w naszej historii. I PO to obecna ekipa "jaśnie oświeconych" ogranicza lekcje historii, by młodzież nie miała możliwości poznania prawdy!!!

No tak, "w 2 minucie filmu słychać strzały..."

asertywny , kto tu jest oszołomem i co ma historia do gramatyki i ortografii ...człowieku , zdejmij moher i nie kompromituj się z tym politycznym bełkotem :-) Przecież gadasz jak obrońcy krzyża . Tacy jak ty są hamulcowymi postępu i wciskają kraj w ciemnotę . Idź do spowiedzi , przestań wreszcie bić żonę i podbierać matce drobne z torebki ...

...there is no spoon...

asertywny , kto tu jest oszołomem i co ma historia do gramatyki i ortografii ...człowieku , zdejmij moher i nie kompromituj się z tym politycznym bełkotem :-) Przecież gadasz jak obrońcy krzyża . Tacy jak ty są hamulcowymi postępu i wciskają kraj w ciemnotę . Idź do spowiedzi , przestań wreszcie bić żonę i podbierać matce drobne z torebki ...

Gramatyka, to nie sprawa dnia dzisiejszego ani jutrzejszego i na przestrzeni setek lat ulegała zmianom. I dla tych co znają historię nie jest tajemnicą, że takich "ulepszaczy" nigdy nie brakowało. Nie chce tu przytaczać co o nich napisano, bo to nie forum poprawnej polszczyzny.

Natomiast to co Pan napisał tu publicznie na mój temat nie będę komentował, gdyż w podły sposób uwłacza godności ludzkiej i kieruję do prokuratury!

asertywny , ty zacząłeś posługiwać się inwektywami wobec mnie więc nie powinieneś być zaskoczony moją reakcją . Proponuję ci jednak abyś skorzystał z opcji pozwu z powództwa cywilnego bo prokuratura nie uzna moich wypowiedzi jako przestepstwo i prawdopodobnie odrzuci wniosek o ściganie mojego czynu z urzędu ( nie mówiąc już o tym ,że będziesz tematem kpin urzędników prokuratury przez min. tydzień )

Trzymam za ciebie kciuki i liczę na ciekawie brzmiące wezwanie z sądu :-D

PS

Może potrzebne ci moje dane osobowe do pozwu ? Służę pomocą .

...there is no spoon...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.