Skocz do zawartości
IGNORED

Dobry przedwzmacniacz do gramofonu do 700zł

krzysztofl

Rekomendowane odpowiedzi

A tak swoją drogą to jakaś taka cena mi się po głowie kołacze. Czyżbym się pomylił?

W zasadzie to nie. IFI iPhono kosztuje 1000 zł plus drobne 750 :)

No chyba że chodzi o Reloop iPhono USB - to cacko można mieć już za 260 zł. Czyli za wspomniane 1000 mona uzbierać cztery sztuki.

A tak poważnie. Dobre opinie ma opisywany na forum ART DJ Pre II (cena nieco powyżej 200 zł). Ja tego na oczy nie widziałem. Sam używam CA 640P - gra bardzo poprawnie. Brakuje mi w nim regulacji (i z tego powodu w niedalekim czasie się go pozbędę), ale z typowymi wkładkami da bardzo dobre efekty. Używany zapewne można zdobyć poniżej 400 zł.

Blisko 1 tys. zł (1200 zdaje się), kosztuje lampowy Phoenix. Ponoć jest to bardzo dobre pre dla wkładek MM.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.