Skocz do zawartości
IGNORED

Incydent na woodstock, czyli atak na Miecugowa

Fantasmagoria

Rekomendowane odpowiedzi

<br />To w sumie zaskakujące, że nawet na dość niszowe forum dyskusyjne poświęcone audio są oddelegowani urzędnicy ds. propagandy (np. taki władz). Ciekawe jaki jest całkowity rozmiar celowej dezinformacji i propagandy w polskim necie. Gdzieś czytałem nawet o dwudziestu-trzydziestu tysiącach osób, choć osobiście wydaje mi się to niemożliwe; niektórzy piszą ponoć spoza granic naszego kraju. Generalnie to musi być dość frustrujące wykonywać pracę, która nie polega na budowaniu niczego konstruktywnego, a tylko pluciu, szczuciu, kłamaniu i obrażaniu. Ja tam bym wolał mniej zarobić, pójść nawet pracować fizycznie, ale robić coś zgodnie z sobą i własnym sumieniem. No ale oni raczej sumienia nie mają... <br />

RACJA :)

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

oj Morven , kto ciebie z zagrody wypuścił , kiedy tego harcerza z gitarą wkleisz . Już zapomniało jak gazety Sakiewicza reklamowało... ale jak widzę kreuje się na bohatera niezależnego , jedynego słusznego

opowiedz o sobie , skąd ta fascynacja nienawiścią i kłamstwem .

i zapomniałem standardowe pytanie na które nie odpowiesz .

komu służę , czyj partyjny interes tu pilnuję ...

albo morda w kubeł , szczekaczu

pomawianie , opluwanie standardem śmieciowych patriotów z mediami opłacanymi przez jedną partię

znalezione w internecie .... Morven specjał dla ciebie

"

Ot nazwani żartobliwie Prawi i Sprawiedliwi kasą podatnika PŁACĄ „zaprzyjaźnionym” za ich „usługi”. PiS płaci tym będącym sprzedajnymi i płatnymi KLAKIERAMI pokroju Rymkiewicza, Ziemkiewicza, Semki, Krasnodębskiego będących politycznymi i usłużnymi oraz dyspozycyjnymi agitatorami PiS, bo wymienieni za kasę wręcz zrobią dosłownie wszystko, ot taka ich mentalność. Te żałosne persony opłacane przez PiS występują pod nazwą Stowarzyszenie Twórców dla Rzeczypospolitej. Oczywistym jest, że Sakiewicz jest na liście płac PiS też ma kasę za usłużność wobec PiS w kwocie 20tys. Na temat Skowrońskiego prezesa SDP etatowego klakiera PiS, który hurtowo przyznaje „Hienę roku” krytykom PiS, nawet nie warto wspominać, bo ta żałosna persona za 143 tys. zachowuje się jak typowa polityczna prostytutka.

Zaciekawiła mnie pewna nazwa : ” Guru Control Systems ” czyżby ” Guru” w nazwie miało odnośnik do Kaczyńskiego ?, ale mniejsza o to. Teraz będzie najlepsze : ” Skarbnik PiS Stanisław Kostrzewski tłumaczył, że wydatki na firmę Guru Control Systems związane są z sondażami” tylko, że … w „Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, nie ma tam żadnej informacji o tym, że Guru Control Systems robi sondaże”. Czyli PiS „płaci” za sondaże firmie, która faktycznie tym się NIE zajmuje. Choć w tym przypadku już powinno wkroczyć CBA chociażby za te słowa : „współwłaściciel firmy Kacper Kamiński i dodaje, że brak informacji o tym w Ewidencji Działalności Gospodarczej, to musiało być przeoczenie przy okazji zmiany siedziby firmy”. Za takie „przeoczenia” CBA już niejednego zniszczyło, ale PiS PRAWO NIE OBOWIĄZUJE !!!.

„Na liście płac jest też Instytut Sobieskiego, który otrzymał z PiS ponad 670 tys. zł oraz agencja reklamowa PANPLAN, na którą wydano ponad 3,5 mln zł.” ale to nie wszystko : ” 235 tysięcy PiS zapłacił firmie, której właścicielem jest Maciej Pawlicki, publicysta tygodnika „Sieci” i producent filmu o Smoleńsku. Ponad 261 tys. zł powędrowało na konto firmy Roberta Stachowicza, który był grafikiem w piśmie „Nowe Państwo”. Kierował nim wiceprezes PiS, Adam Lipiński”. Gwoli wyjaśnienia Lipiński to ten spec, który z Mojzesowiczem, złożyli korupcyjną propozycję Beger, co ten fakt skomentował Kuchciński ” Można powiedzieć, że to PO zmusza PiS do korupcji”.

Kto jeszcze jest na liście płac PiS – „Przekazanie przez PiS „dotacji” w wysokości 20 tys. fundacji Lux Veritatis, właścicielowi TV Trwam”, choć za rządów PiS pod pozorem dotacji do wierceń geotermalnych przekazano do Torunia 27 mln. Tak faktycznie PiS NIKT NIE popiera, jedynie PiS ma poparcie BO ZA TO PŁACI !!!. Oto „ideowość” PiS – KASA !!!"

też go poniosło ale w imię pewnych zasad które osobnikom śmietnikowym są obce

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Ponawiam pytanie, jaki Kolonko ma rodowód. Jeżeli nie odpowiesz na to pytanie, to będzie znaczyć, że jesteś internetowym opłacanym zombi, o których mówił Ziemkiewicz.

komu jak komu ale mi chyba tego się nie da zarzucić :P czerwony ma rodowód, czerwony. Podobnie jak Kraśko, kanclerz Niemiec i kilku innych.

Czy Ty masz z nim jakiś układ żę tak zawsze wypowiedzi na czasie ? a może fan audio ?

@wladz odniosę się tylko do jednego wątku, mianowicie PiS ... nie wiedzę tutaj jego zwolenników a nawet jak są to nie widzę tutaj poparcia czy przekonywania że oni są fajni. Więc nie wciskaj kolejnego kitu. A sumy które podajesz wypadają bardzo blado przy tym ile walcowa czy tusk wydają na byle jakie imprezy.

znalezione w internecie .... Morven specjał dla ciebie

a przedrukowałeś siebie z innego forum ? genialne!

cycek nie wymagam gramatyki, poprawnej polszczyzny , miłości do ojczyzny czy innych ludzi ale bez inteligencji trudno polemizować nawet na prostackim poziomie .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

chłopak tam są postawione konkretne zarzuty w oparciu o jawne wydatki partii politycznych . Dla śmieciowych nieistotny szczegół

Ukryta Zawartość

komu jak komu ale mi chyba tego się nie da zarzucić :P czerwony ma rodowód, czerwony. Podobnie jak Kraśko, kanclerz Niemiec i kilku innych.

Czerwony, to znaczy jaki - był w PZPR? Jego rodzice byli wysokimi działaczami PZPR, albo UB? Dawaj nazwiska i fakty, a nie oskarżenia. Ale coś czuję, że ich nie posiadasz.

Oskarek robi się coraz bardziej żałosny, ciężko się do niego przyznać, więc co? Argument ostateczny - na forum są "agenci" TVN i PO.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość cycus12

(Konto usunięte)

http://blogi.newsweek.pl/Tekst/polityka-polska/673606,lista-plac-pis-czyli-pis-placi-swoim-klakierom.html

chłopak tam są postawione konkretne zarzuty w oparciu o jawne wydatki partii politycznych . Dla śmieciowych nieistotny szczegół

nie rozśmieszaj mnie... newsweek ? takie konkretne zarzuty stawia że boi się podpisać. Tak ale walcowa jak wydała 100 tyś zł to też się rzucała o 10 tyś zł które wydał Kaczyński, przecież była cała afera. Anonimowych artykułów a różnego rodzaju prasie i blogach na przeróżne tematy nie brakuje, łgarstwa z resztą też nie.

Z ciekawości prześledź sobie wydali PO, o ile się do nich wogle dokopiesz.

Przejrzałem ten artykuł, rozumiem że pisał jakiś gimnazjalista bo styl woła o pomstę do nieba. Ogólnie osoba która nie lubi Kaczyńskiego i często go krytykuje jest nagle przez niego opłaca ? ciekawe, dotacje na Lux Veritatis niby za żadów PiS'u, z tego co pamiętam była to dotacja unijna która została odebrana przez PO, mimo tego cały system wykorzystania wód geotermalnych został wybudowany (i za to chwała).

Czyli PiS, zatrudnił, grafików, agencje reklamową, zamówił artykuły sponsorowane, pomógł finansować film dokumenty etc... i co w tym złego ? razem masz parę gorszy, gdzie 1 spec od piaru dla tuska kosztował 34 mln ! Czyli kilkukrotnie więcej niż suma wszystkich zarzutów w artykule (po za LW). A w zeszłym roku PO też zamówiło film dokumentalny (discovery) nawet o tej samej tematyce.

Śmieszą mnie trochę takie podejścia PO od wielu lat próbuje uwalić Kaczyńskiego i PiS, afery robią za pierdoły kwoty rzędu 5-10 tyś, rozwalonego laptopa itd... nic przez te lata nie udało im się udowodnić a tu nagle anonimowy gostek wylatuje z kwotami rzędu 1/10000 tego co "prywatnie" wydaje PO, sory bardzo ale to chyba zegarek Nowaka był droższy niż 50% tego zestawienia.

bez inteligencji trudno polemizować nawet na prostackim poziomie

ale tam temat ogarniasz nie najgorzej...

Czerwony, to znaczy jaki - był w PZPR? Jego rodzice byli wysokimi działaczami PZPR, albo UB? Dawaj nazwiska i fakty, a nie oskarżenia. Ale coś czuję, że ich nie posiadasz.

Oskarek robi się coraz bardziej żałosny, ciężko się do niego przyznać, więc co? Argument ostateczny - na forum są "agenci" TVN i PO.

posiadam takowe w głowie ale bez powodu często piszę bez konkretu i lakonicznie, system jest chory i nie można tu mówić o jakiejkolwiek wolności słowa. Jeśli znajdę jakieś zewnętrze źródła to podeślnę. Nie mam zamiaru brać na siebie tego ryzyka.

posiadam takowe w głowie ale bez powodu często piszę bez konkretu i lakonicznie, system jest chory ...

Ha Ha Ha! Jednak miałem rację :)

Tyle jest warta pisowska retoryka. Chlapanie oskarżeniami na lewo i prawo a wy ludzie brońcie się! Właśnie tym jest teraz zalany internet.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

cycuś lubisz być przez starych pierników dymany twoja sprawa lecz innych na to nie namawiaj .

P.S.

piętnowanie podobnych praktyk leży w interesie każdego , nie zapisanego do partii wyborcy. Jak widzę cycuś broni sprawy opisanej , partyjnymi rachunkami potwierdzonej .... co można o cycusiu . Zwykły partyjniak w instrukcje wyposażony

cycuś lubisz być przez starych pierników dymany twoja sprawa lecz innych na to nie namawiaj .

Dobre, idealnie oddaje ducha sytuacji :)

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Tyle jest warta pisowska retoryka. Chlapanie oskarżeniami na lewo i prawo a wy ludzie brońcie się! Właśnie tym jest teraz zalany internet.

lenistwo do potęgi co ? to może odwróćmy kota ogonem, udowodnij że gdziekolwiek skłamałem lub napisałem nieprawdę.

Ha Ha Ha! Jednak miałem rację :)

a w czym ? jeśli można wiedzieć

i włosienie o takim czymś była mowa w filmie :) (czuj się bohaterem wieczoru) i nie licz że zniżę się do Twojego poziomu i coś Ci na to odpisze.

piętnowanie podobnych praktyk leży w interesie każdego , nie zapisanego do partii wyborcy. Jak widzę cycuś broni sprawy opisanej , partyjnymi rachunkami potwierdzonej .... co można o cycusiu . Zwykły partyjniak w instrukcje wyposażony

Nie no jasne, Tusk mi co 1h przesyła smsa z instrukcja obsługi gimbusów, jak widać dobrze mi idzie, zwłaszcza że moje kilka postów wniosło więcej informacji niże przedruki w Twoich 1300. Wybacz że mam swoje zdanie... sory sms'owe instrukcje.

@władz - co z tymi zarzutami ? nagle zapomniałeś ? (dwukrotnie) Czy tradycyjnie jazda po innych jest jedyną rzeczą która przy pomocy innych jako tako Ci wychodzi ?

BTW: to już nie jestem za***nym prawicowcem i faszystą ? teraz komunista albo co innego ? .... zdecydujcie się w końcu.

dałeś przykład partyjniactwa . Koleś nie bulgocz tylko myśl jeżeli mam uwierzyć , że te powielanie pisowskiego zamętu jest tylko twoją walką z PO....

podałem przykład a cycuś z gębą o dowody . Są dowody a co cycuś..... ble ble ble

BTW: to już nie jestem za***nym prawicowcem i faszystą ? teraz komunista albo co innego ? .... zdecydujcie się w końcu.

bez przesady , jesteś tylko id...tą . Wspomniane słowa odnoszą się do ludzi zasad a nie śmieciowych patriotów urabianych przez biznes patriotyczny

owszem zasraniec użyłem ale prawicowy czy faszystowski to już twoja opinia . Sam siebie tak nazwałeś i tylko przyklasnąć zdrowemu rozsądkowi .

Natomiast jak najbardziej PiS ewoluuje ku faszyzmowi .

Czy Polskę można podbić bez jednego wystrzału? Pytanie o polskie bezpieczeństwo i... rzetelności wyborów w PO

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

śmieszny jesteś , daj spokój

niezależni o tym piszą . odpowiedz

Czy Polskę można podbić bez jednego wystrzału? Pytanie o polskie bezpieczeństwo i... rzetelności wyborów w PO

Ukryta Zawartość

znowu linki ,już w łbie pusto ?

Ukryta Zawartość

a teraz powracam do prostej retoryki ...idioto ile razy powtarzać jak negatywnie odbieram PO i obecny rząd .Niemniej większym dla mnie problemem PiS

wiem władek

władek masz prawidłowe poglądy ale na dziś to utopia , nie przy tej świadomości

powiedzmy czasami , gdy świeżym powietrzem oddychasz

też skorzystam z linka ....

" Pewne małżeństwo, starsi już, inteligenci, wprowadzili się do miejscowości pod Warszawę, żeby na stare lata trochę odpocząć, ale popadli w tarapaty finansowe. Moi znajomi zaczynają im pomagać – między innymi dlatego, że tamci nie mogą kupować prasy. Więc moi znajomi zaczynają dostarczać im swoją prasę: tygodnik Sieci, Nasz Dziennik, Gazetę Polską Codziennie, etc. (...) Nie mogli uwierzyć, że tamci zanurzeni w świecie liberalnym zaczynają myśleć tak jak oni. Bo to z jakimi mediami obcujemy ma absolutnie kluczowe znaczenie, to fundament. Jakie media dostarczymy, takie będziemy mieli myślenie "

ocknij się Tomuś , Karnowscy zarabiają na patriotyzmie dla niedouczonych

Polaków jak bezmyślnych idiotów traktują . W ich opinii nie potrafisz samodzielnych wniosków wyciągnąć. Oni za ciebie to zrobią i wprost o tym mówią .... łojezy , dzieciaku

czytaj

" Trzeba mądrze myśleć, w co inwestować. Pamiętajmy, że ten atak i agresja odbywają się na wszystkich polach – ponieważ polskość i katolicyzm to jeden dzbanek. Nie da się rozdzielić tych dwóch czynników, nie da się powiedzieć, że będzie Polska, a nie będzie katolicyzmu. Dlatego celowo chcą wyrugować nauczanie historii polskiej, bo wiedzą, że będą mieli tego efekty na wszystkich polach. Tego dzbanka, tego dziedzictwa nie da się podzielić "

mi już sraczy tej indoktrynacji , czytaj i opowiedz co tam nowego

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Natomiast jak najbardziej PiS ewoluuje ku faszyzmowi .

Czyżby?

Gdzie tam masz choćby imperializm, czy korporacjonizm?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

władek ,masz pomysł na wyjscie z tej sytuacji?

nie , na razie kicha

Czyżby?

Gdzie tam masz choćby imperializm, czy korporacjonizm?

mam inne przykłady ,np. gospodarczy socjalizm narodowy z KK w roli głównej .

czy też kult sponiewieranego przez podstępnego obcego nieomylnego Polaka , oczywiście katolika . Mam dzielenie na lepszych i gorszych rodaków .

Gość cycus12

(Konto usunięte)

podałem przykład a cycuś z gębą o dowody . Są dowody a co cycuś..... ble ble ble

przeczytaj co napisałeś 4 stron temu, a swoją drogą ja mam przedstawiać dowody a ty możesz sobie biadolić do woli ?

Wyświetl postUżytkownik TomekL3 dnia 16.08.2013 - 20:41 napisał

http://wpolityce.pl/...ci-wyborow-w-po

znowu linki ,już w łbie pusto ?

i kto to mówi

" Pewne małżeństwo, starsi już, inteligenci, wprowadzili się do miejscowości pod Warszawę, żeby na stare lata trochę odpocząć, ale popadli w tarapaty finansowe. Moi znajomi zaczynają im pomagać – między innymi dlatego, że tamci nie mogą kupować prasy. Więc moi znajomi zaczynają dostarczać im swoją prasę: tygodnik Sieci, Nasz Dziennik, Gazetę Polską Codziennie, etc. (...) Nie mogli uwierzyć, że tamci zanurzeni w świecie liberalnym zaczynają myśleć tak jak oni. Bo to z jakimi mediami obcujemy ma absolutnie kluczowe znaczenie, to fundament. Jakie media dostarczymy, takie będziemy mieli myślenie "

Wiesz jest jedna zasadnicza różnica między tymi mediami a mediami typu TVN, jest to różnica w życiu co dziennym i tym co się dzieje a to jest najlepszym wymiernikiem co czytać a czego nie. Nie czarujmy się że jakiekolwiek media będą niezależne.

czy też kult sponiewieranego przez podstępnego obcego nieomylnego Polaka , oczywiście katolika . Mam dzielenie na lepszych i gorszych rodaków .

problem tylko w tym że to tylko kreacja mediów.

nie , na razie kicha

o sit 15 strona i klops... ale za to można powyzywać od idiotów a przy okazji zrobić niezłego OF'a.

mam inne przykłady ,np. gospodarczy socjalizm narodowy z KK w roli głównej .

to może sprawdź sobie co to jest faszyzm i co musi być spełnione by był. Tylko nie pomyl z patriotyzmem.

bez przesady , jesteś tylko id...tą . Wspomniane słowa odnoszą się do ludzi zasad a nie śmieciowych patriotów urabianych przez biznes patriotyczny

wspominane słowa odnoszą się do postępowania cywilnego, dziwi mnie że ludzie to tolerują. Jakby to dobrze ubrał to jest to jeszcze organicznie z art 54 (z tego co pamiętam), można by w końcu zrobić z tym porządek i przestać się obrażać, na dzień dobry wystarczy przetrzepać 3-4 osoby i nagle eureka... kultura +5.

Patriotyzm jest tylko jeden, tak samo jak wiara jest albo jej niema.

cycuś starczy , życzę wszystkiego najlepszego z wyjątkiem wyborczego zwycięstwa . Mnie twoja głupota przerasta i korzystam z funkcji ignoruj ..tak więc odpisz na ten wpis i już nie męcz swojej głowy . Ma niewiele zawartości i szkoda wszystko od razu wypstrykać

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Wybacz ale mnie epitety i osobiste wycieczki średnio kręcą no i przyznam że pod tym względem wymiatasz ale wpadasz też w niesamowitą monotonię.

lepiej udziel odpowiedzi na zadane pytanie.

I chyba warto przypomnieć o podstawach...

02_282.jpg

przecież odpowiedziałem , nie zrozumiało... wytłumaczę , szkoda mojego czasu na tępego partyjniaka . Są ciekawsze pisdraki od ciebie. Czy już wszystko jasne ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.