Skocz do zawartości
IGNORED

600zł - Headset dla audiofila i kinomana, z solidnym, nieskręcającym się kablem

Michał Nawrocki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od dawna szukam dobrych słuchawek do słuchania muzyki (szczególnie elektroniczna, mocne bassy, hardstyle), które są solidnie wykonane

oraz posiadają dobrej jakości mikrofon z kablem, który nie będzie się skręcał jak wszystkie moje poprzednie zestawy (siberia v2 to był koszmar,

nie mówiąc o Logitech Diablo).

Krótko i na temat:

Headset, z solidnym mikrofonem i kablem oraz kontrolą głośności/mic, zamknięty ale zarazem nie powodującym eksplozji mózgu na ściany.

Gram w gry dlatego chcę mieć mikrofon ale najwięcej zależy mi na samym dźwięku muzyki.

Nie chcę żadnych osobnych mikrofonów, które [znając mnie] będą tworzyły kolejne skręcenia kabli.

Szukam ich maksymalnie do 600zł. Jeśli się da, prosiłbym aby wyglądały prosto i elegancko a nie jakieś komory na uszach :D

Bardzo proszę o podanie dobrych zestawów.

Pozdrawiam

Michał

Nie wiem czy tak to zadziała, ale na pewno z mikrofonem do telefonu masz Philips iIdelio L1. Jak dobrze poszukasz, trafisz na fajne używki w cenie mieszczącej się w zadanym budżecie. Moim zdaniem bardzo fajne słuchawki, nie wyobrażam sobie progrocka w innych.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

No to powiem tak: próbujesz znaleźć jednorożca a na dodatek taniego jednorożca;] Generalnie sprzęt dla graczy jest kiepskiej jakości i co najwyżej jest ładna naklejka z logo jakiejś znanej firmy podbijająca cenę dwukrotnie. Moim zdaniem audiofilski sprzęt dla graczy nie istnieje i trzeba godzić się na pewne kompromisy. Jeżeli nie pasują ci kable możesz sobie kupić mikrofon bezprzewodowy na klipie, na allegro już poniżej 200zł jakieś chińczyki chodzą ale do gier powinno wystarczyć. Jeżeli natomiast chodzi o słuchawki to sprawa się komplikuje, mianowicie przypuszczam, że nie posiadasz ani porządnej karty dźwiękowej/daca ani wzmacniacza słuchawkowego, tak więc wybór słuchawek jest mocno ograniczony i sprowadza się do słuchawek, które będzie bardzo łatwo napędzić. Proponowałbym któryś z nowych odświeżonych modeli superluxa, są w rozsądnych cenach i grają na dobrym poziomie. Ale jeszcze raz powtarzam - samymi słuchawkami dobrego dźwięku,nie wspominając nawet o audiofilskim, nie uzyskasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.