Skocz do zawartości
IGNORED

Serwis płytowy v. 1.1 ...

dialer

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt tu nie mowi o wymianie oryginalow. Proponujemy sobie akcje pt. przesylamy szpindelek cdr-ow, zgranych z oryginalow (nie daj Bog z MP3 czy MPC!). Do kogo mam wyslac moj spis?

szanowni państwo!!

bardzo mnie cieszy taki wątek, bo może mi ktoś pomoże.

szukam miszcza CHARLIE PARKERa "BIRD IS FREE"

słyszałem to z czarnej płyty i jest to rzecz miszczoska.

muzyka nagrana na mikrofon podczepiony pod stolikiem w klubie. miszcz Parker grał na jakiejś pożyczonej nędznej trąbce bo swoją miał zastawioną za here. nagrzany był jak zwykle.

nagranie słabe, muzyka miszczoska albo jak kto woli

nagranie * muzyka ****** na pięć możliwych

może ktoś ma??

serdecznie poproszę. mój spis płyt w przygotowaniu. 1000 małp, na 1000 maszyn przepisuje to noc i dzień.

serdecznie pozdrawiam

piotr

Witam

Czego to ja szukam?

Już wiem!

Poszukuję chętnego do przegrania mi różnorakich płyt Porcupine Tree (oprócz signify i stupid dream). Niestety licealne deficyty budzetowe niepozwalają na kupno oryginałów.( na cdry jakoś starcza :) )

Kumpel prosił mnie jeszcze abym zapytał sie czy ktos z nas forumowiczów posiada płytki zespołu Captain Beyond (śpiewał tam Evans, wydali tylko 3 płyty).

Kontakt w "o mnie",

Pozdrawiam !

Wojtek

zadowlony z życia wojtekitek-u :) ja posiadam pare full wypas remaster 2 cd edition :) plytek jezozwierzy :) jutro o mnei uaktualnie to sie odezwiesz do mnie sie zgadamy

Mua posiada: Voyage34, Metanoia, Signify, Coma Divine (w wersji 2 CD), The Sky Moves Sideways, Lightbulb Sun (też 2CD), In Absentia oraz składanki Stars Die: The Delerium Years i Recordings. Jakby co to służę...

Witam!!!!

wielkie dzięki panowie.

W sprawie Cpt. Beyonda napisałem do Fubba.

Trolu dostałeśmaila odnośńnie Porcupine Tree (masz tego trochę -łykam wszystkie).

Dzieki

Wojtekitek

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

a ja szukam the Bad Plus - slyszlam ostatnio w radio ich cover smells like teen spirit (oryginalnie nirvana oczywiscie) - moze brzmi kuriozalnie, ale na jazzowo bylo swietnie.

ma ktos moze ich plyty? szczegolnie ta pierwsza?

pozdrawiam

paulinka

• 2 miesiące później...

Witam serdecznie,

Kieruje do was prośbę w imieniu mojego kumpla o przegranie kilku płyt :) Kumpel jest wielkim fanem Janis Joplin i poszukuje wszelkich nagrań "Live" wyżej wspomnianej artystki.

Płyty Janis live które już posiada :

Janis Joplin - Texas Pop Festival Boot

Janis Joplin - Live at Woodstock

Janis Joplin- In Concert

Wszelkie inne chętnie przegra.

Wszysstkim z góry dziękuje i pozdrawiam..

Wojtekitek

P.S piszcie na maila lub gg (są w "o mnie") lub bezpośrednio w wątku ma się rozumiec :)

Jestem dumnym :-) posiadaczem kilkunastu płyt (praktycznie kompletna dyskografia) Siouxsie & The Banshees.

A chętnie bym posłuchał więcej muzyczki popowo-audiofilskiej (przykład: "The Raven" Rebecki Pidgeon - tylko tę jedną mam, a na pewno takiej miłej dobrze nagranej muzyczki jest dużo)

a także mam ochotę się wciągnać bardziej w jazz i klasykę (nie mam na razie właściwie nic, więc chętnie posłucham tego co wybierze właściciel takich nagrań).

Witam wszystkich!!!

Może od razu do rzeczy. Jest do tego specjalna strona w/w przez moich przedmówców

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) na której znajdują się spisy płyt ponad setki ludzi oraz bardzo dobra wyszukiwarka serwisowa która pozwala w łatwy i szybki sposób znaleść poszukiwaną płytę. Jeśli będzie nas więcej to wybór będzie obszerniejszy i chyba o to chodzi. Jeśli chcecie znać szczegóły to za chwilę....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niestety, trzeba się wysilić i zrobić spis swojej kolekcji. Po wysłaniu do admina strony maila ze spisem, adresem mailowym i nick'iem otrzymujemy pozycję na stronie oraz hasło dzięki któremu będziemy mogli sami uaktualniać swój spis i inne opcje. Sama wymiana dotyczy przeważnie 1 cd na 1 cd, czyli załóżmy ty wybierasz odemnie 9 płyt i ja dostosowując się wybieram 9 cd. Dogadujemy sie co do firmy- CD-R i nagrywamy. Zgrywanie w EAC do pliku obrazu i nagrywanie w NERO, EAC lub Feurio z pliku obrazu. Eac to dobry program do zgrywania audio a zgrywanie do pliku obrazu zaoszczędzi nam niespodzianek między innymi z przerwami między utworami zwłaszcza na płytach koncertowych. Gdyby kogoś to interesowało poszeżę wątek...

Adse, to teraz wiem, że jak będziesz odbierał głośniki ode mnie, to na pewno zapuścisz żurawia w moją kolekcję ok. 900 płyt, w tym sporo audiofilskich, dużo jazzu i klasyki. Siouxie też się znajdzie. Jak masz jakiś fajny gotyk, to ja jestem chętny.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.