Skocz do zawartości
IGNORED

konfrontacja Yamahy

NEXT

Rekomendowane odpowiedzi

Mam możliwość zakupu ampi do m-audio hts 900.

yamaha rx-v 440

rx-v 450

rx-v 461

wszystko za taką samą okazyjną cene.

który polecacie ??

Jeśli wszystko za tą samą cenę, to nie myślisz, że byłoby logiczne kupić najwyższy model?

wiesz co, no właściwie masz racje. Czasami jednak 1 rzecz w wydawało by się lepszym modelu może go tak zespuć że okazać się może że jednak nie jest taki dobry. o 450 słyszałem najlepsze komentarze, 440 też neutralny, natomiast o 461 jak tylko poczytasz to ludzie piszą o jakichś dziwnych zachowaniach np zawieszanie się na plus dla niego hdmi (które nie puszcza dzwięku) i usb. Dlatego pytam o jakieś doświadczenia.

Z własnego doświadczenia wiem że nowe yamahy średnio brzmieniowo wypadają a po za tym grają od modeli 1xxx w zwyz. Te modele są fajne w kinie pod warunkiem posiadania małych satelitek i wydajnego suba który zajmie się całym pasmem w dół 80-100hz

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.