Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki bezprzewodowe do filmów

criav

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, to mój pierwszy post na tym forum. Na wstępie chcę zaznaczyć, że naczytałem się podobnych wątków, ale głównie sprzed kilku lat, a jak wiadomo sytuacja na rynku elektronicznym zmienia się tak szybko, że uznałem, że lepiej założyć nowy temat.

Przejdźmy do konkretów.

Chcę kupić słuchawki głównie do filmów (powiedzmy, że 80% czasu to filmy, 15% to gry, a 5% - muzyka). Ważne jest to, by posiadały mikrofon, bo jak już w coś gram, to głównie online, wtedy komunikacja głosowa jest jak najbardziej przydatna. Cena - do ok. 600-700zł. Komunikacja obojętna (USB lub Bluetooth), może z leciutkim nastawieniem na BT, bo wtedy mógłbym je też sparować ze smartfonem. Zastanawiam się nad Creative Sound Blaster Recon3D Omega (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ). Trochę mnie martwi niestety to, że są to słuchawki gamingowe, reklamowane są jako sprzęt do gier, o filmach nie ma w opisach ani słowa - nie wiem, czy samo 7.1 wystarczy, by już dobrze oglądało się na nich filmy.

Może mi ktoś coś doradzić? Z góry dzięki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

chyba powinienes sprobowac na jakims forum komputerowym w swiecie hi - fi trudno o cos takiego takie sluchawki to bajer.....................tutaj doradza Ci ludzie sluchawki ale stereo sa tez z mikrofonem wbudowanym w kabel np:AKG a cos bez przewodu to juz lipa a do tego wysokie ceny powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.