Skocz do zawartości
IGNORED

Czy to sie nadaje do pc ?

polska9999

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Związku z tym ze mój pc wydala z siebie dzwiek dolby digital i DTS to oplaca sie to kupic Procesor dźwięku Onkyo SR-211 SR211 SR211PRO

zamieszczam link

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) koszt tego urzadzenia 60 zloty + przesylka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/106199-czy-to-sie-nadaje-do-pc/

zamieszczam link

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) koszt tego urzadzenia 60 zloty + przesylka

Tak z ciekawości: skąd pomysł że toto takie to tamto ma dekoder DTS, czy choćby AC3?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dolby pro logic to jest stereo, z zakodowanymi przestrzennie kanałami tylnymi (nie ma problemu z odtwarzaniem tego w stereo i nie są potrzebne do tego dekodery ... dekodery są potrzebne jak chcesz to rozbić na 4+ kolumn ... przy okazji odpowiedni 4+ kanałowy wzmacniacz jest potrzebny). I pisz że po polsku, a nie jak analfabeta :)

I pisz że po polsku, a nie jak analfabeta :)

Zatem: piszże. Tak jak: dajże, stójże itp.

Polska język - trudna język. Bez wątpienia.

Stójże, Andziu, z tym latawcem”

Rzekł wuj, grzebiąc przy migawce.

Za późno! Już Andzia mała

Z latawcem poszybowała.

(Ewa Gulczyńska)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Ciągle nie dostałem odpowiedzi na pytanie !

Odpowiedź:

Nie opłaca się, nie warto, nie nadaje się. W Twoim przypadku zerowe zastosowanie. Nie ma to nic wspólnego z dźwiękiem Dolby Digital i DTS, które "wydala" z siebie Twój PC, jak to ładnie ująłeś :)

To jest analogowy procesor starego typu, do analogowych sygnałów stereofonicznych, z czasów kiedy o cyfrowym AC3 i DTS w zastosowaniach domowych jeszcze nikt nie słyszał.

Na dzień dzisiejszy jedyne zastosowanie tegoż, to gustowna podstawka pod kwiatki. Chociaż to też kwestia gustu. Ewentualnie jako legowisko dla kota na zimę, bo jest płaskie i na pewno się grzeje, a koty lubią ciepło.

Czy ta odpowiedź jest wystarczająco satysfakcjonująca?

Boze a kuzwa musi se ktos stroic k**wa zarty ja sie pytam oczekuje odpowiedzi tak lub nie a nie tegoi typu odpowiedzi ze to sie nadaje dla kota lub ewentualnie pod kwiatki mam to jest powazne forum czy polaczkowate forum ktore z kazdego musi se stroic zarty albo hejtowac na prawo i lewo chodzi mi uzytkownika SlawekR

p.s nie gadajcie o moich bledach pisze na szybko na na dojszlandzkiej klawiaturze

pozdrawiam normalnych ludzi

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Boze a kuzwa musi se ktos stroic k**wa zarty ja sie pytam oczekuje odpowiedzi tak lub nie a nie tegoi typu odpowiedzi ze to sie nadaje dla kota lub ewentualnie pod kwiatki mam to jest powazne forum czy polaczkowate forum ktore z kazdego musi se stroic zarty albo hejtowac na prawo i lewo chodzi mi uzytkownika SlawekR

p.s nie gadajcie o moich bledach pisze na szybko na na dojszlandzkiej klawiaturze

pozdrawiam normalnych ludzi

Nie wiem o co się rzucasz, otrzymałeś bardzo konkretną odpowiedź w pierwszym zdaniu. Nie stroiłem sobie z Ciebie żartów w żadnym wypadku. To co później napisałem to wyłącznie w celu rozluźnienia atmosfery, którą koledzy niepotrzebnie napięli wcześniej. Przy okazji nie oferując nic w zamian. A ja podałem przynajmniej bardzo konkretną odpowiedź, ale i tak wyszedłem na tego najgorszego. Bosz, ludzie wrzucicie czasem na luz. Gdzie w tym co napisałem, hejtowanie...?

Napiszę więc ponownie i bez żadnych dodatkowych tekstów. Chociaż w poprzedniej wypowiedzi już to raz wyraźnie napisałem. Urządzenie z linka to stary złom, który do niczego Ci się nie przyda. I ma się nijak do cyfrowych sygnałów, które są w Twoim zakresie zainteresowań (AC3, DTS). Nie kupuj, bo to zbędny wydatek.

PS

Rzucasz się jak nie powiem co, oczekujesz szacunku. A nie stać cię na drobny wysiłek aby uszanować współdysktutujących i zredagować wypowiedź, która nadaje się do czytania. Czy na tej niemieckiej klawiaturze nie ma przecinka i kropki? Traktuj innych tak, jak sam chciałbyś być traktowany. Później dopiero będzie miejsce na postawę roszczeniową. A nie w kolejności odwrotnej.

Bez odbioru.

Nie wiem o co się rzucasz, otrzymałeś bardzo konkretną odpowiedź w pierwszym zdaniu. Nie stroiłem sobie z Ciebie żartów w żadnym wypadku. To co później napisałem to wyłącznie w celu rozluźnienia atmosfery, którą koledzy niepotrzebnie napięli wcześniej. Przy okazji nie oferując nic w zamian. A ja podałem przynajmniej bardzo konkretną odpowiedź, ale i tak wyszedłem na tego najgorszego. Bosz, ludzie wrzucicie czasem na luz. Gdzie w tym co napisałem, hejtowanie...?

Napiszę więc ponownie i bez żadnych dodatkowych tekstów. Chociaż w poprzedniej wypowiedzi już to raz wyraźnie napisałem. Urządzenie z linka to stary złom, który do niczego Ci się nie przyda. I ma się nijak do cyfrowych sygnałów, które są w Twoim zakresie zainteresowań (AC3, DTS). Nie kupuj, bo to zbędny wydatek.

PS

Rzucasz się jak nie powiem co, oczekujesz szacunku. A nie stać cię na drobny wysiłek aby uszanować współdysktutujących i zredagować wypowiedź, która nadaje się do czytania. Traktuj innych tak, jak sam chciałbyś być traktowany. Później dopiero będzie miejsce na postawę roszczeniową. A nie w kolejności odwrotnej.

Bez odbioru.

Czy na tej niemieckiej klawiaturze nie ma przecinka i kropki?

Może i sa ale inaczej roztawione a jesli chodzi o moja odpowiedz powyzej na twoj post to przepraszam moze mnie ponioslo wiec dzieki za odpowiedzi wszystkim uzytkownikom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.