Skocz do zawartości
IGNORED

Różnica pomiędzy starym polskim rapem, a współczesnym

Awangardowy

Rekomendowane odpowiedzi

Przychodzi młody człowiek (przyznacie, że 14 lat to nieźle jak na to forum) i chce zagaić. Nie ma to jak wyjść do niego z gównem i rzygowinami.

Tomek

Dzięki, naprawdę budujące :)

Co do tematu. Na pewno nie chodzi mi o amerykański rap afroamerykanów. Taki ktoś, jak 2 Pac (wiem, że to może być dość klasyczny widok, że 14 latek wielbi 2 Paca, ale ja na prawdę doceniam jego muzykę, słucham jej od 7 lat) jest niekwestionowanym jednym z liderów rapu świata. Nie wiem, czy znacie kogoś takiego, jak Pezet, bo z tego, co widzę gustujecie w zupełnie innym typie artystów i muzyki. Według mnie, nie wiem, jak Wy, nowa płyta "Radio Pezet" nie dorasta do pięt pierwszego albumu "Muzyka Klasyczna". Może ma jakieś utwory godne polecenia, ale moim zdaniem nie ma tego hip-hopowego klimatu, co pierwszy i drugi album.

Niestety czy stety w Rap wkradła się komercja. Wykonawcy próbują się dostosować do panujących trendów co nie zawsze jest dobre i z muzyki powstaje k**a. Każdy chce sie nachapać jak najwiecej kasy by móc przeżyć. A co do ostatniej plyty Pezeta jest to typowy przykład komercji. Rap na dupstepie? hmmm.. to nie dla mnie wole na klasycznych bitach, tak jak napisał @Awangardowy stare płyty lepsze. Jednym z taki artystów jest Gruby Mielzky bardzo fajne teksty i pętle, choć nagrywki ma dość nowe płyty 2012/13.

Niestety czy stety w Rap wkradła się komercja. Wykonawcy próbują się dostosować do panujących trendów co nie zawsze jest dobre i z muzyki powstaje k**a. Każdy chce sie nachapać jak najwiecej kasy by móc przeżyć. A co do ostatniej plyty Pezeta jest to typowy przykład komercji. Rap na dupstepie? hmmm.. to nie dla mnie wole na klasycznych bitach, tak jak napisał @Awangardowy stare płyty lepsze. Jednym z taki artystów jest Gruby Mielzky bardzo fajne teksty i pętle, choć nagrywki ma dość nowe płyty 2012/13.

Dokładnie o to mi chodziło :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.