Skocz do zawartości
IGNORED

Lista mądrych facetów na forum

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

Lukara nie bedzie do konca tygodnia. Chcialem przypomniec tylko, ze jest juz taki ranking "popularnosci" tylko trzeba z niego korzystac. W zakladce "o mnie" kazdego forumowicza jest mozliwosc wyboru z trzech pozycji:

zaufany, neutralny, nie ufam. Opcja ta jest dostepna wylacznie dla uczestnikow, ktorzy "siedza" na forum ponad miesiac. pozdrawiam

StefanB - i juz masz pięć gwiazdek za lizidupstwo, czyli poprawnie politycznie - za inteligencję emocjonalną - to zawsze bardzo pomaga w karierze ;)

To ja poszę do masonów (a co?) Mógłbym do innych - np. krisznowcy są tacy uduchowieni, ale nie lubie biegać w przescieradle po stadionie.

Nie chodzi mi o ignorowanie czy inny rasizm.

Przychodzi facet tutaj i pyta o coś w najlepszej wierze, bo się nie zna . I jeśli np. Peter Daniel udzieli mu rady,że może swoj magnetofon podłączyć do dynamo rowerowego , to nie będzie to robienie z kogoś jaj ,tylko porada bo wiadomo ,ze jest dobry. Ja się pytam z jakimi kolumnami moja Tosca najlepiej współpracuje ,a ktoś mi każe sp...na drzewo z tą padlina. Jeśli np. darkul powie 16V, to ja wiem, że nie wybuchnie.

->romekp

Tylko cykliści. Jeśli koniecznie trzeba by było coś jeszcze wybrać, to masoni ewentualnie.

->rekin

No tak, sam wiem, że dziwnie wyglądam w kasku i okularkach, i z plecakiem. Szczególnie jak siwe włosy (zlepione potem) pokażę. Ale co mi tam.

No, Romku, ja z żadnych gór z Tobą nie będę pędził, bo mógłbym się rozsypać :) Ja to sobie wsiadam w elektryczkę i jadę za miasto, a potem wracam jakimiś opłotkami. Mogą być wertepy.

Noo to musze zacząc popierać pomysły, bo inaczej nie będą na mnie głosować i nie zostane "mądrym facetem na forum". A to chyba jest najszybsza droga do nabycia madrości - przez głosowanie ;)))

pozdr.

A na samym końcu, gdy powstanie lista różnej maści audioklany "kupią" cenionych i jeszcze nie zrzeszonych "generałów" forum i nic już nie powstrzyma masowej sprzedaży.. :-)

Rozumię, że chcecie powołać formalną grupę autorytetów na forum! Wspaniała idea! Godna najlepszych "rejsowskich" gagów. A czymże miałaby się ta grupa zajmować. Może wyborem Zarządu i Rady Nadzorczej oraz ustalanien statutu! Coś pięknego i niedrogo! Jak ja LUBIE takie piękne pomysły!

Gratuluje poczucia humoru pomysłodawcom tej światłej koncepcji!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam wszystkich zgłaszających oraz samych kandydatów!!!!!!!!!!!

Rozumię, że chcecie powołać formalną grupę autorytetów na forum! Wspaniała idea! Godna najlepszych "rejsowskich" gagów. A czymże miałaby się ta grupa zajmować. Może wyborem Zarządu i Rady Nadzorczej oraz ustalanien statutu! Coś pięknego i niedrogo! Jak ja LUBIE takie piękne pomysły!

Gratuluje poczucia humoru pomysłodawcom tej światłej koncepcji!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam wszystkich zgłaszających oraz samych kandydatów!!!!!!!!!!!

Rozmowę zaczynacie przekierowywać na dziwne tory.

1.Jeśli ktoś twierdzi, że kapsle od pepsi przyklejone (ale tylko wikolem) na tranzystory mocy polepszają dzwięk to ma prawo to ogłosić i nikt inny nie może za to go napiętnować jakąś czarną gwiazdką.

2.Internet zawsze służył do odreagowania kompleksów niedowartościowanym i pozbycia sie problemów mijającego dnia. Każdy ma prawo się wygadać jak potrafi. NIKT MU TEGO NIE MOŻE ZABRONIĆ . Wystarczy, jak ktoś powiedział, opcja -"ignoruj", jeśli opowiadają głupstwa. Wpisanie nicka autora w wyszukiwarkę od razu wszystko wyjaśni. Nie bójcie się, PANOWIE DYSKUTANCI, że was wskażą palcami, bo to nie o to w tym chodziło.

NIE NAMAWIAM DO JAKIEGOŚ RANKINGU. 6, 4 ,155 MIEJSCE ,A TAMTEN TO PAJAC I WYNOCHA.

Chcę jedynie zaproponować coś w rodzaju "rekomendacji forumowiczów"dla najlepszych .Podkreślenie, że ten nick wie ,co mówi i jego rady można potraktować poważnie (czyli wydać pieniądze, stracić czas, itd). Audio to głównie inwestycja w marzenia, a zabranie marzen najbardziej boli...

Będąc nowym na forum, zwróciłem uwage jak" kompetentnie". potrafi się doradzać,

>AtrakcyjnaAudiofilka, tutaj atrakcyjni audiofile myślą że rozmawiają z jakaś faną "dziołchą" a Ty facet jesteś !!!

Wnioskuje o zmianę statusu płciowego Atrakcyjnej na forum i dodanie gwizdka... znaczy czarnej gwiazdki :P

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

>>Opteron

Dla wyjaśnienia - to nie jestem ja. Ja znam tylko kod dostępu. Wątek o impedancji nie był mój. :)))

A przyznasz sam, że kobiecie wszyscy od razu rzucają na pomoc. :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.