Skocz do zawartości
IGNORED

Nieszkodliwe 90 zet

skynyrd

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Kupiłem sobie lampę kreślarską. Ani forsy ani lampy.

Gdy wsząłem "spór na Allegro" dostałem maila o kontakt na przekazanie szmalu.

Chcę babę up***dolić. - Nie chodzi o zasrane 90 zet - takich frajerów jak ja jest tam pewnie ze dwudziestu.

Zgłaszam sprawę na psy - ale jak jest ze zgłoszeniem - np do Sądu Grodzkiego?

https://www.audiostereo.pl/topic/106393-nieszkodliwe-90-zet/
Gość Gość

(Konto usunięte)

Jak chce faktycznie Ci tę kasę oddać, to ciężko będzie Ci zgłosić przestępstwo. Podaj jej to konto, jak nie dostaniesz kasy to wtedy psiarnia.

Niekorzystne rozporządzeniem mieniem, przestępstwo oszustwa.

Ostatnio słyszałem o programiku na Androida, który wysyła określona ilość wiadomości sms, o określonej porze, np, 1 co minutę. Żeby było legalnie wysyła smsy np. od 6 do 22 o treści "Przypominam o wysyłce". Kupujesz sobie jakis pakiet smsów i jedziesz :) Nie wiem, czy ktoś sobie napisał taki programik pod własne potrzeby, czy jest dostepny ogólnie w sieci. Poszperaj za czymś takim. O sprawdź coś takiego: Auto SMS w sklepie Play za 6 zł.

Jak chce faktycznie Ci tę kasę oddać, to ciężko będzie Ci zgłosić przestępstwo. Podaj jej to konto, jak nie dostaniesz kasy to wtedy psiarnia.

Niekorzystne rozporządzeniem mieniem, przestępstwo oszustwa.

Ciekawe czy tak samo postąpisz z Darkulem... też okażesz taką konsekwencję, polecisz poskarżyć się psiarni... czy tylko stać na banowanie inny w swoim megakulturalnym wątku... uważam że nie powinieneś udzielać żadnych rad w takich sytuacjach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.