Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz cd-52 na cd-63 czy ma sens?

juji

Rekomendowane odpowiedzi

CD52 i CD63 grają dokładnie tak samo. CD63SE i CD63mkII grają lepiej. Czy warto ? Trudno powiedzieć.

Jeżeli masz tanią i słabą resztę toru to i tak różnicy żadnej nie usłyszysz.

Z drugiej strony odtwarzacze CD kosztują teraz grosze i możliwość poprawienia sobie dźwięku za tak małe pieniądze jest być może kusząca.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Masz tu bardzo taniego taniego CD63. Jaki w nich siedzi przetwornik i jak grają względem słynnego TDA 1541A?

Co stanowi u Ciebie resztę toru?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ten akurat cd jest formowego kolegi więc pewniejsze źródło, ale jakoś trudno o kontakt ...

Kilka ładnych osób kupiło ode mnie towar i jakoś problemów z kontaktem nie było:)

Wystarczy zalicytować albo kliknąć Kup Teraz i po kłopocie.

A pytania w stylu: "skąd jesteś, może odbiorę po drodze " jakoś specjalnie mnie nie absorbują i nie powodują chęci do dalszej konwersacji.

Sprzęt jest sprawny, w bardzo dobrym stanie, za atrakcyjną cenę.

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Kilka ładnych osób kupiło ode mnie towar i jakoś problemów z kontaktem nie było:)

Wystarczy zalicytować albo kliknąć Kup Teraz i po kłopocie.

A pytania w stylu: "skąd jesteś, może odbiorę po drodze " jakoś specjalnie mnie nie absorbują i nie powodują chęci do dalszej konwersacji.

Sprzęt jest sprawny, w bardzo dobrym stanie, za atrakcyjną cenę.

Nie było takiego pytania . Wiedziałem , że Poznań . Nie miałem po drodze tylko chciałem podjechać i kupić żeby kolegi nie absorbować wysyłką . Z resztą się zgadzam , nie mam zastrzeżeń do wiarygodności i ceny . Natomiast krótka odpowiedź na PW byłaby ok :)

Sorry kazan, ale takich pytających jak Ty jest wielu i uwierz mi - pytania naprawdę bywają zaskakujące;-)

Trzeba widocznie dać wyższą cenę, bo jak za tanio to i tak niedobrze, nie dogodzisz wszystkim:)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

miałem cd63 podziałał 3 miesiące i przestał czytać niektóre płyty puźniej wiekszość :( jak sie rozglądnąłem po allegro to znalazlem kilka w dobrej cenie co pisali że nie czyta płyt także stwierdziłem ze to ich choroba:(kupiłem za 400pln a jak sprzedawałem wzmacniacz tej samej firmy to można powiedziec ze go dożuciłem gratis:(

To miałeś pecha,co jak co ale te odtwarzacze są bardzo solidne i nie zawodne,a modele cd50,52,60,62,72,80 to ewenement ,laser jest genialny,tani i nie zawodny cdm,jedynie bywają problemy z szufladą bywa że trzeba wymienić plastykowe kółko.od napędu,poza tym w tych pieniądzach nie kupisz nic lepszego,na 100 proc jest jeszcze Denon735,755,835,równie solidny,ale gra gorzej od Marantzów.

Do 300zl z Denona kupi DCD-1015 albo nawet DCD-1290. A za 200zl napewno nie kupi DCD-835. Raczej DCD-825. Ale ogolnie rzecz biorac z Denona w granicach 200zl warto brac pod uwage DCD-960, 980, ew 655, 825.

?👈

Nie o to pytał kolega,według mnie nie warto wymieniać tych cd,chyba ze ma chęć na nowszy wzmacniacz Marantza,tak aby cd63 pasował wizualnie do kompletu, innaczej nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.