Skocz do zawartości
IGNORED

Pliki vs nośniki fizyczne

moreno1973

Rekomendowane odpowiedzi

[quote name='barmanekm' timestamp='1386334549' post='3013046']
Dobrze, że słowo "akademicki" zostało ujęte w cudzysłów.
[/quote]
A Pan inzynier (ktoremu jak pisal nie dorastam do jego piet) to jaka znamienita i elitarna uczelnie skonczyl ze smie oceniac innych?

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

"Ja powiem to tak; - bez dynamiki nie ma muzyki."

...to za malo ja bym powiedzial bez zdecydowanych kontrastow dynamicznych ...nie ma muzyki...mam tu mysli poziom szeptu, bez tego nie uslyszymy emocji...

Zapewne dowiem się, że jest w 4 setce na świecie... Spokojnie, w Polsce czołówka. Ale byłem też z wizytą na uczelni w stanach i różnicy w materiale nie zauważyłem. Co najwyżej w podejściu studentów i prowadzących.

System gra dobrze, albo nie....

[quote name='barmanekm' timestamp='1386342269' post='3013142']
Zapewne dowiem się, że jest w 4 setce na świecie... Spokojnie, w Polsce czołówka. Ale byłem też z wizytą na uczelni w stanach i różnicy w materiale nie zauważyłem. Co najwyżej w podejściu studentów i prowadzących.
[/quote]
Czyli mowiac krotko Pan inzynier wyksztalcony jest na poziomie amerykanskim - ale tylko na podstawie wlasnego mniemania a nie dyplomu ;) No coz ja biedny i kiepsko wyksztalcony, to niedorastam do piet takiego amerykanskiego akademickiego poziomu. Nie bylem na uczelni w stanach i nie wiem jaka jest roznica w materiale :D

A do polskiego poziomu, którym tak gardzisz dorastasz? Czy też nie dałeś rady? co wnioskuję po merytoryczności wpisów. Na amerykańskiej uczelni zapewne nie byłeś, bo najpierw wypada być na polskiej. A co porabiasz w Ukeju, panie Antypolaku?

System gra dobrze, albo nie....

[quote name='barmanekm' timestamp='1386343777' post='3013162']
Na amerykańskiej uczelni zapewne nie byłeś, bo najpierw wypada być na polskiej.
[/quote]
Trzeba naprawde miec niski poziom oleju w glowie aby chwalic sie na forum swoimi zarobkami czy tez wyksztalceniem zreszta bardzo przecietnym, nie bede sie z toba licytowal chlopcze, bo nie jestes partnerem moim do dyskusji.

A co porabiasz w Ukeju
[/quote]
Zeby napompowac jeszcze bardziej twoje ego odpowiem Ci - zmywam garnki - zadowolony? :)

panie Antypolaku?
[/quote]
No tu juz przesadziles i zreszta kolejny raz to robisz.
Jestem patryjota zapamietaj to sobie! A wytykanie licznych bledow Polakow to nie jest antypolskosc tylko chlodna ocena sytuacji.

kolejny dzień trollowania i ataków personalnych
znów ten sam schemat - prowokowanie innych a nastepnie pisanie do moderacji -to chyba teraz taki sport narodowy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

[quote name='cir' timestamp='1386423676' post='3013963']
OK jak widac usunięcie wzajemnych pomówień nie załatwia sporu tak więc druga runda już z banami
[/quote]
Ale poniżej pasa bili wszyscy.
Sędzia przerwał pojedynek przez TKO czy może dyskwalifikację przeciwnika? ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.