Skocz do zawartości
IGNORED

vdh inspiration vs vdh revelation

bubusia

Rekomendowane odpowiedzi

<br />Nie odbieraj tego osobiście ale coraz więcej osób nie ma zielonego pojęcia o tym co pisze na temat urządzeń, konektów których nigdy nie posiadało w swoim systemie.<br /><br />

Tu masz rację nastąpiło rozwarstwienie społeczeństwa ale nie zawsze coś trzeba od razu kupić żeby odsłuchać, Można pożyczyć , posłuchać u Ciebie lub u innego fana audio. Wyobraź sobie zapraszają do siebie ludzie mający sprzęt nawet za parę baniek muzyka jednak łączy sam sprzęt jak usiłujesz zaznaczać ciągle tylko dzieli.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Rafaello, wiem co jest czytaniem ze zrozumieniem , ale nie chce mi sie już gadać o tym czego ktoś nie miał i nie słuchał w swoi systemie a snuje opowieści rodem z Tyrolu.

Nie odbieraj tego osobiście ale coraz więcej osób nie ma zielonego pojęcia o tym co pisze na temat urządzeń, konektów których nigdy nie posiadało w swoim systemie.

Zdecydowanie wolę posłuchać muzyki i zrelaksować się niż zaglądać do wpisów które nic nie wnoszą.

Magnepan masz problem z normalna rozmową , kazdy kto ma inne zdanie automatycznie staje sie wrogiem jak równiez nie czytasz dokladnie co kto pisze

moj wpis ogólny na temat tych kabli traktujesz jako atak na Twój kramik

tak samo obsesyjnie traktujesz pozostałe swoje zabawki które akurat masz , ataki typu "nie slyszałes a piszesz " są co najmniej niegrzeczne ale po PW które widywałem właściwie moge sie cieszyć ze nie oberwalem bardziej

EOT

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Cir jesteś w błędzie . Obsesyjność czy kramik jak to nazywasz tego co lubię lub mam nie ma nic do rzeczy bo jutro mogę polubić lub mieć coś zupełnie innego.

Jako cenzor dbasz o wpisy aby coś wnosiły do tematu. Rozmowy i gadki o tym że się chmurzy i będzie padać a może nie będzie, jest mnóstwo. Czy o to chodzi aby

poziom dyskusji właśnie na tym polegał ? Chyba nie.

A swoją drogą nie pochwaliłeś się jakich K-S słuchałeś lub miałeś w systemie ........

Какие практики вы сделали по крайней мере, один кабель своими руками?

Вы только инсталлятор это то, что готовый продукт.

Это то!

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.