Skocz do zawartości
IGNORED

Monitory aktywne bliskiego pola do 600zł

Milosz_36332

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Jestem nowym użytkownikiem forum i chciałbym zasięgnąć porady odnośnie zakupu aktywnych monitorów bliskiego pola do 600zł.

Powodem wyboru takich głośników jest ograniczona ilość miejsca.

Głownie słucham muzyki rock, indie rock, electro house. Lubię gdy głośniki mają dobre podbicie basu (oczywiście z rozsądkiem).

Źródłem dźwięku będzie karta dźwiękowa zainstalowana w komputerze. Odległość głośników od słuchacza to ok. 1m.

Jak wyżej napisałem do wydania mam max 600zł. Im mniej tym lepiej.

Myślałem o takich zestawach jak: Microlab solo 6c, modecom hsf120, edifier r2600, krk rokit rp5, Behringer ms40 i ms20.

Czy ktoś miał styczność z tymi modelami i może się wypowiedzieć? Ewentualnie jakie kolumny jeszcze polecacie?

Z góry dzięki za pomoc ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.