Skocz do zawartości
IGNORED

Co do SONY D-NE 900

napi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Od razu napisze ze jestem tu nowy i przepraszam z gory za zamieszczanie tematu ktory byl juz wielokrotnie wertowany,ale tak na prawde jeszcze w zadnym nie znalazlem konkretnej odpowiedzi.Posiadam discmana SONY D-NE 900 (wysoki model) i sluchawki do niego z serii Phillips-nike.Musze powiedziec ze graja nawet dosc glosno,ale ich jakosc pozostawia wiele do zyczenia.No i nie za bardzo tlumia dzwieki z otoczenia,a jako ze czesto jestem w miescie i jezdze komunikacja miejska jest to dla mnie wazny aspekt.Jako za jest to sprzet przenosny rozwazam zakup Sennheiser px 100,200 i koss porta pro.Bo chyba Beyer Dynamic nie robi do przenosnych odtwarzaczy.Dodam ze slucham nowoczesnej muzyki elektronicznej gdzie jest sporo basow.Dla niewtajemniczonych cos jak Jean Michele Jarre tylko z bitem (Perry O`Neil,Markus Schulz).Nie lubie kiedy ten bas wyraznie goruje nad reszta tonow,musi byc zrownowazony,nie narzucajacy sie,mieciutki a przede wszystkim wyklarowany.Dodam,ze lubie sluchac tez glosno.Ostatnio mialem okazje sprawdzic porta pro kossa i dzwiek nie powiem calkiem przyjemny,ale bas wydawal mi sie strasznie jednostajny.W kazdym kawalku brzmial tak samo.Jakis taki nijaki.A ja nie chce napierdzielanki.Bas musi tylko nadawac delikatnego tempa.No i troche za ciche.O swoje uwagi i spostrzezenia prosze zwlaszcza uzytkownikow Sennheiserow.Slyszalem ze graja dobrze na muzyce klasycznej i rockowej,ale to nie dla mnie.Jak bedzie z moja muzą.Wypowiedzcie sie jak najbardziej obiektywnie i szczegolowo.Ktore beda dla mnie najlepsze.Dziekuje i pozdrawiam.

Napi

https://www.audiostereo.pl/topic/10862-co-do-sony-d-ne-900/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.