Skocz do zawartości
IGNORED

Idzie wojna, idzie wojna, idzie krwawa rzeź ...

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Mam głęboko w 4 literkach Krym i Ukrainę. Nie moje małpy nie mój cyrk, jak mawiał pewien treser.

Ale nikt jednego nie zauważa przy tej okazji.

Ile są warte gwarancje USA i UE

A g...no są warte.

To tytułem naszego członkostwa w UE i NATO - jak ktoś jeszcze ma jakieś złudzenia, że w razie czego nam pomogą to niech się zapisze do klubu intelektualistów który muls prowadzi.

Mam głęboko w 4 literkach Krym i Ukrainę. Nie moje małpy nie mój cyrk, jak mawiał pewien treser.

Ale nikt jednego nie zauważa przy tej okazji.

Ile są warte gwarancje USA i UE

A g...no są warte.

To tytułem naszego członkostwa w UE i NATO - jak ktoś jeszcze ma jakieś złudzenia, że w razie czego nam pomogą to niech się zapisze do klubu intelektualistów który muls prowadzi.

Napisałeś że masz w Dupie Ukrainę bo to nie Twój cyrk a potem się żalisz że porozumienia z UE i NATO są g.. warte . Zauważyłeś że mogą być własnie g... warte przez rozumowanie od którego zacząłeś ?

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Shrek777 - no jak to? NIe wierzysz w zachód?

17 września kacapen ratowali bielarosow i ukraincow, a teraz ruskow

Panie Reagan - wstań z grobowca. Jak te państwo może sobie wybierać tak głupich prezydentów? Kennedy, Carter, Busch Junior, Czarnuch, a jutro będzie Hilary. Dobrze chociaż, że jest stara, bo miesięczne cykle stymulowałyby politykę...

ps. miło Cię widzieć :) Wnuczek przypomina o melatoninie?

Te 200 000 to po 68' ?

przed skynek, wtedy kiedy jeszcze rosjan nie bylo i nie ma na kogo zwalic.W takim momencie dobrze jest zapomnieć , takze o melatoninie.swiat zaczal sie od 68..dla niektorych.Moze melatonine jednak bez wnuczka.

hrek777 - no jak to? NIe wierzysz w zachód?

a wschod skynek to jakons ci pomogł kiedys nie liczac wschodu slonca.

Napisałeś że masz w Dupie Ukrainę bo to nie Twój cyrk a potem się żalisz że porozumienia z UE i NATO są g.. wart

to jest staly element nacjonalistycznych idiotow widzacych swiat z trybuny stadionu.
Gość skynyrd

(Konto usunięte)

nie ma co przyblizac. Idioci sa wszedzie trzeba tylko patrzec dwoma okami i nie zakrywac ich ronczkami.

w calej europie som te kochane nasze chlopy prawdziwe patryjoty.

a ile tu...na forum.

a to w ktora strone biegasz bo jus sie gubie.

W prawdę :)

Pióro Ci tępieje...

tu zdaje sie nie ma alternatywy ale chiba rowniez dla ciebie.Zostaniesz tym kim jestes tam gdzie jestes.

Pióro Ci tępieje...

wiem wiem.Qubric to nawet pisze tylko ..pier**lisz.

szrek ze cienko.

i znika na dwa trygodnie.

Pióro Ci tępieje...

w cyyjom prawde skynek i czy w gownoprawde??

Napisałeś że masz w Dupie Ukrainę bo to nie Twój cyrk a potem się żalisz że porozumienia z UE i NATO są g.. warte . Zauważyłeś że mogą być własnie g... warte przez rozumowanie od którego zacząłeś ?

Kolego manipulujesz moimi słowami - nie ładnie !!!

Nie żalę się !!! Stwierdzam fakt, Polityka całowania każdej amerykańskiej d...y jaka przyjedzie nad Wisłę przez naszych polityków jest chora - sorry ale dziwki nikt nie szanuje, jak ładna przeleci, albo weźmie mięso armatnie na tą czy tamtą wojnę, ale nie szanuje.

A Polska niestety w polityce międzynarodowej ma taką opinię - hamerykańskiej d....ki Pomijając naszą ekonomiczną nędzę...

I to chciałem pokazać - deczko złośliwie. Polski zresztą już nie ma praktycznie, także luzik nikt nas nie napadnie, trup nie stanowi dla nikogo zagrożenia....

Putin najwyżej założy nam embargo na wszystko - chociaż paradoksalnie będzie to dobre dla polaków - wreszcie w wędlinach sprzedawanych w Polsce pokaże się mięso - lol

A co do Ukrainy: podpisuję się wszystkimi kończynami pod postem #127

to jest staly element nacjonalistycznych idiotow widzacych swiat z trybuny stadionu

Tego nie wiem, wiem jedynie że w swojej wypowiedzi jasno wyraził że nie kiwnie palcem aby pomóc Ukrainie a oczekuje że inne państwa rzucą mu się z ochoczą pomocą jak jemu będzie coś grozić .

Tego nie wiem, wiem jedynie że w swojej wypowiedzi jasno wyraził że nie kiwnie palcem aby pomóc Ukrainie a oczekuje że inne państwa rzucą mu się z ochoczą pomocą jak jemu będzie coś grozić .

ale on nie dpuszcza elementu zagrozenia dlatego moze tak medrkowac.Jest wysoko na trybunach...tak mu sie wydaje.

Posty Mulsa są... oryginalne.

Ale tak mają geniusze - nikt ich nie rozumie.

fakt ale jakos ci sie udaje czasami dzieki niezwyklej sile woli.Bo myslenia tu nie ma.

Czytasz co piszą inni, czy w całości poświęcasz się samouwielbieniu ??? Polecam post #160

A ponieważ nie liczę że się oderwiesz od podziwu gościa w lustrze, napiszę: prędzej ja wygram 6 x 6 w lotto (nie gram) niż USA, czy UE kiwną palcem w obronie Polski - jaśniej już nie umiem tego napisać - mea culpa :(

A co do Ukrainy: podpisuję się wszystkimi kończynami pod postem #127

Uważasz że podsycając krzywdy od Ukraińców z poprzedniej wojny unikniesz kolejnej ? I że należy karać zbiorową odpowiedzialnością obecny naród za to co zrobiła jakaś ich część w poprzednim wieku ?

Patrzac na realnie rozwijajacą sie sytuacja najwazniejsze jest ze do europy wreszcie dojdzie co to rosja i putin. Zmieni sie opcja gazu łupkowego,uzaleznienia od jedynego producenta.Wbrew pozorom sytuacja diametralnie zmieni myslenie niektorych.

Muls - k**wa !!! ALE TY JESTEŚ GŁUPI!!!

realnie bylem z tym pierwszy przed toba.... tak wiec wygralem.

tyle ze bez ku..wa bo mnie było ciebie zal.

jacm jakiej wojny ??? Rosjanie zabierają co swoje. Ci zabierani chcą być zabrani - psy poszczekają, karawana pojedzie dalej.

Putin da klapsa UE, USA. Później litościwie rzuci im jakiś ochłap żeby mogli wyjść z twarzą i świat skieruje wzrok na coś innego.

Ty się nie martw Ukrainą, Ty się Polską martw.

Uważasz że podsycając krzywdy od Ukraińców z poprzedniej wojny unikniesz kolejnej ? I że należy karać zbiorową odpowiedzialnością obecny naród za to co zrobiła jakaś ich część w poprzednim wieku ?

moga... oni tak moga do usranej smierci zarowno ci jak i tamci.to ten sam..gen.

Czytasz co piszą inni, czy w całości poświęcasz się samouwielbieniu ??? Polecam post #160

A ponieważ nie liczę że się oderwiesz od podziwu gościa w lustrze, napiszę: prędzej ja wygram 6 x 6 w lotto (nie gram) niż USA, czy UE kiwną palcem w obronie Polski - jaśniej już nie umiem tego napisać - mea culpa :(

Wygraj w Totka . Ja zdałem Ci pytanie czy nie sądzisz że nie kiwną palcem właśnie z powodu myślenia nie moje małpy nie mój cyrk gdzie tam manipulacja ? Ja nie stwierdzam co Ty myślisz tylko pytam się o To Ciebie .

mimo lat i nauczek jakich dostali zaden niczego sie nie nauczył.

i jest prawie pewne ze nigdy sie nie naucza.W rosji odradzaja sie bojowki faszystowskie.Dobre nieeee.Odradzaja sie.

jacm jakiej wojny ??? Rosjanie zabierają co swoje. Ci zabierani chcą być zabrani - psy poszczekają, karawana pojedzie dalej.

Putin da klapsa UE, USA. Później litościwie rzuci im jakiś ochłap żeby mogli wyjść z twarzą i świat skieruje wzrok na coś innego.

to moze przestan pieprzyc o donku tylko oddaj pensje na zbrojenia i najpierw wybuduj te pare fabryk broni.Jak jeszcze czegos nie wiesz to pytaj..

Ciekawostka: jak parę osób chce na zachód to się tworzy mitologię wręcz.

Jak parę milionów swoją przyszłość widzi w Rosji to traktuje się ich jak upośledzonych.

Tak na chłodno, nie widzę Ukrainy w UE jako państwa sukcesu i dobrobytu. Oligarchowie zyskaliby na pewno - ale zwykli Ukraińcy ???

I jeszcze jedna uwaga: obserwowałem niusy z Ukrainy jakie szły w polskiej TV, anglojęzycznej i rosyjskiej.

Polskie media były najbardziej zakłamane - pobiły rosyjskie nawet - acz nie jest to powód do dumy....

Oki miłego dnia wszystkim Napoleonom, Kuklińskim Ordonom, itd.

Polską ? A tu Ci odpiszę jak Ty wcześniej napisałeś mam w dupie gdzie i jakiej narodowości najpierw będą ginąć ludzie , Historia pokazała że zaczęło się od Gdańska a skończyło na wojnie międzynarodowej , język i argumenty jakie wtedy używano są kalką tych które używa dziś Rosja . Dlatego mnie martwi że od kilkudziesięciu lat zaczynają ginąć ludzie nieważne jakiego Kraju bo chcą czegoś innego i mają inne zdanie od Rosji . Przy czym nikt nie atakuje Rosji a ona czuje się zagrożona .

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Co tu podsycać? W stosunku do sąsiadów stosuję, powiedzmy... żeby ująć dyplomatycznie... daleko idącą ostrożność. W końcu to nie mój dziadek mordował ich dziadka, tylko na odwrót.

W sojusze wierzę jak Shrek - gdyby Putin miał jaja, to za tydzień siedziałby w Belwederze. A UE i USA byłyby zaniepokojone i zwołalyby sesję na czerwiec (Co by nie psuć wakacji)

Do bandyty z Kremla płynie informacja - rób co chcesz, ro***erdoliłeś Gruzję, wymordowałeś Czeczenów, zamordowałeś polskiego prezydenta - jesteś wolny.

My siedzimy sobie w Ramstein i jesteśmy tak samo głupi jak podzczas II War - przecież nie przerwiemy weekendu z powodu jakiegoś głupiego Kijowa (gdzie on leży? - - na Kamczatce?), tak jak nie daliśmy się wydymać z powodu jakiegoś zapyziałego hanzeatyckiego Gdańska w 1939.

Bandyta z KGB ryczy ze śmiechu - teraz świat wstrzymuje oddech... wymorduje i zajmie - czy nie? Właśnie Specnaz skonfiskował bez jednego strzału broń jednostek ukraińskich na Krymie.

Okazuje się, że nawet nie Specnaz, tylko łaziki. Sława ukrainu.

Kiedyś odebraliśmy Zaolzie - teraz warto Lwów, Stanisławów i Grodno.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.