Skocz do zawartości
IGNORED

jaki tv 42 calowy SONY PANASONIC

grzes831

Rekomendowane odpowiedzi

Technika idzie cały czas do przodu.

Stosunkowo niewielki upływ czasu to w tym przypadku przepaść.

Trochę się pozmieniało w międzyczasie w technologii lcd led.

Teoretycznie z roku na rok z każdym nowym modelem zauważamy progres jakości obrazu,

a trzeba pamiętać że model ten wyszedł około 6 lat temu

może to głupie ale Trochę słabo z kasą inne wydatki

Wcale nie takie głupie,niestety taki mamy kraj i takie mamy czasy.

Nie ma co się przejmować kupisz za jakiś czas,może wyjdzie coś lepszego albo stanieją wyższe modele.

No a taką wielką troskę o niego mieli że Mogą dokonać zemsty na nim ale kto by się takim typem przeją .No tak lepiej pogadać na inne tematy bo tych zastępczych tematów w tv i tak za dużo

a jak myślicie warto czekac na nowości tv od panasonica i nnych producentów czy lepsze modele z 2013 roku

.. Panasonic nie jest guru w technologi lcd ( w plazmach w ostatnim okresie był i jest guru , chociaż raczej był bo skończył przygodę z plazmami )..

.... czekać można całe życie , tylko pytanie brzmi czy warto czekać i czy mamy czas czekać....?.

..Idąc tokiem myślenia " czekać za czymś lepszym" nigdy byśmy nic nie mieli, bo ciągle byśmy czekali ;)))))))

.... A swoją drogą dziwię się bo masz w zasięgu niesamowity tv st60 plazmę panasa za małe pieniądze , a Ty kolego szukasz jakiś badziewnych lcd ( bo za tą kaskę którą chcesz przeznaczyć na tv tylko takiego lcd kupisz)..

...ale to ostatnie zdanie to już moja prywatna opinia.. :)

No z drugiej strony to prawda że nie warto czekac na żadne nowość bo cena też zapewne była by wysoka za nowość.a z tv plazmowym nigdy nie miałem do czynienia a nie mam możliwości sprawdzić jak to się sprawuje w warunkach domowych

No z drugiej strony to prawda że nie warto czekac na żadne nowość bo cena też zapewne była by wysoka za nowość.a z tv plazmowym nigdy nie miałem do czynienia a nie mam możliwości sprawdzić jak to się sprawuje w warunkach domowych

Ta plazma sprawuje się w warunkach domowych znakomicie.... chyba że stałaby w ogrodzie zimowym lub na nasłonecznionej werandzie....

...A teraz poważnie ...nawet gdyby ta plazma stała na przeciw okna, to jaki problem założyć roletę, żaluzję ,zasłonę ( przecież posiadasz jakąś barierę, żeby Cię sąsiadka nie podglądała ) na to okno....i cieszyć się znakomitym naturalnym obrazem... inna sprawa ,że te najnowsze plazmy panasa a zarazem ostatnie są najlepsze z plazm pod kątem jasności w jasnych pomieszczeniach....

• 2 tygodnie później...

na hd forum jest podana informacja że panasonic wprowadza na europejski rynek średniej klasy tv.a tej serii Panasonic TX-AS740 a wersja Panasonic

TX-42AS740 kosztuje w UK 979 funtów ale podświetlenie posiada full led co myślicie o tym?

Od 2 lat mam plazme panasa z ostatniej lini czyli neoplazma 50 cali i powiem tylko tyle nawet sie nie zastanawiaj tylko bierz plazme. Ogladam tv w dzien i przy pelnym sloncu daje rade, wieczorem nawet przy oswieconym swietle pokazyje co potrafi, obraz bajka.

mam pytanie powiedzcie mi czy kupić tv EDGE LED czy lepiej poczekać na Telewizory Z FULL LED które mają być w tym roku naprzykład Toshiba 47 całowa mam pomóc kosztować 4 tysiące cena wyjściowa

mam pytanie powiedzcie mi czy kupić tv EDGE LED czy lepiej poczekać na Telewizory Z FULL LED które mają być w tym roku naprzykład Toshiba 47 całowa ma

ponoc kosztować 4 tysiące cena wyjściowa

Jak ma być full led (z local dimming) za 4 tys. to warto rozważyć, choć to może być bajeczka. Za 3700 masz "prawdziwego" Panasonica 50ST60 - plazma, na tą chwilę zdecydowanie najbardziej opłacalny telewizor na rynku (jakość/cena). Taką podpowiedź już dostałeś wyżej. Każdy LED w podobnej cenie nie ma do niego startu, musiałbyś wydać ok 8 tys. najmniej, aby kupić coś, w tym rozmiarze z LED, co się zbliży do niego. Za 4 tys. w tej chwili nie ma szans na dobry telewizor LED, niezależnie od marki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.