Skocz do zawartości
IGNORED

Kaminski jedynka PO

fish75

Rekomendowane odpowiedzi

tak to mniej wiecej wyglada ..jak widac.

Czyli gdy polityk jest chorągiewką na wietrze mówiącą skąd akurat wieje to jest nieetyczny i be, a gdy jest cichą chorągiewką na wietrze to już jest porządny i ok? :)

w elektoracie.

i to nic ze facet moze zmienił zapatrywania, moze ma pomysl na lepsza PO, moze poznał prawdziwego kurdupla .Dupa..krzyczał glosno nie nalezy mu sie.

tyle ze to nie ten format co czarnecki i czarneckiego nikt by nie wystawił.

W którekolwiek koryto wlejesz, z tamtego zeżre. Jak większość wykolejenców.

mam nadzieje ze ciebie taka okazja omineła i nie musiales wykazywac sily charakteru..

Lustrację czy edukację społeczna rozumiem w sensie...

Jakby w Polsce przeprowadzono uczciwą lustrację to zapanowała by "polityczna" pustka. W moim odczuciu tak ze 30% naszych wybranych ma na swoim koncie współpracę z SB, a 50% kolejnych jest utopiona w układach "prywatyzacyjno-logistycznych". ;) 20% ludzi bez większego znaczenia może by jeszcze przeszło przez to ucho igielne, choć jak podejrzewam z wielkim trudem. ;)

tak wiec zostales tylko ty w tych 20% bez znaczenia.Wy nawet jakby sie swiat walił no nadal bedziecie pieprzyc stare zgrane kawalki.

jestescie za to znakomitym kaskiem dla takich kaminskich, bielanow.Tak zwany elektorat,,,docelowy.

lustracje, smolenskie, wawelskie atc pierdoly ktorym zyje 20% marginesu.

tak wiec zostales tylko ty w tych 20% bez znaczenia.Wy nawet jakby sie swiat walił no nadal bedziecie pieprzyc stare zgrane kawalki.

jestescie za to znakomitym kaskiem dla takich kaminskich, bielanow.Tak zwany elektorat,,,docelowy.

...wydajesz sie znac odpowiedz na nurtujace nas pytanie ....co tu zrobic by to uzdrowic?

dajesz muls dajesz! . c'one! vamos!

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Trochę się szanuj bo za margines można do słoja wrócić.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

ty tez z huty szkla.Sami szklarze

xynawax czy kcesz czy nie kcesz wszyscy z warsiawki to wies.Czy w sloju czy w termosie ..biedaku.

zaczeło sie od prawej strony wisly i jednej..kozy.

zapomniec.

i basta.

musisz muls byc jakims softwarem, hardwarem, czy innym komputerem zeby sobie taki reset przeprowadzic....ja byc czlowiek mnie zalezec

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Gość Gość

(Konto usunięte)

Czyli gdy polityk jest chorągiewką na wietrze mówiącą skąd akurat wieje to jest nieetyczny i be, a gdy jest cichą chorągiewką na wietrze to już jest porządny i ok? :)

Nie o to chodzi.

Ale można w ramach danej partii głosić poglądy umiarkowane i często nawet stojące w opozycji do głównego jej nurtu. I wtedy przejście do innej partii wydaje się być mniej nienaturalne niż w przypadku osoby, która najpierw była bardziej Pisowska niż sam Kaczyński, a gdy ją mieli wyrzucić to udawała że sama odeszła, żeby później złożyć jakiś byt polityczny a gdy okazał się fikcją bez szans na zaistnienie, przejść do partii którą po prostu opluwała. Jak piszesz, że powinniśmy mu dać szansę na zaistnienie w polityce, no to przecież miał szansę w swojej partii.

a ty mozesz te obsesje przezucic na dzieci i wnuki.Tak z 100lat pociagniecie.

a jak pieknie to tlumaczy niedolestwo, lenistwo, bylejakosc.

ba nawet pijanstwo.

....moze pijanstwo czasami ....ale cala reszte???

to przeciez trwa tak dlugo jak to forum.

I ją wykorzystał - zaistniał na tyle, że dziś jest jedynką na liście PO :)

a doda czemu sie objawiła??z uwagi na glos??A madonna najpierw pokazalo co na ulicy, zanim pokazala ..glos.

w firmach konkurencyjnych jest przynajmniej zakaz pracy w firmie przez 5 lat.A czemu zmieniasz firma?? bo lepiej placom.

Gość Gość

(Konto usunięte)

Jemu się nie dziwię, bo to człowiek bez własnych poglądów. Wejdzie w d...ę obojętnie komu byle się to opłaciło.

Ale PO robi ogromny błąd. To trochę jak bratanie się Kaczyńskich z Lepperem. Cele krótkoterminowe to nie wszystko.

Wizerunkowo to porażka dla PO.

tak wiec zostales tylko ty w tych 20% bez znaczenia.

A niby co ja mam wspólnego politycznym syfem? ;)

Wy nawet jakby sie swiat walił no nadal bedziecie pieprzyc stare zgrane kawalki.

Ja jestem *ja* - liczba pojedyncza, "Wy" towarzyszu to mówiło się dawniej. ;)

Nic mi o tym nie wiadomo. Z resztą co tam ja, Ty koleś to dopiero jesteś cudeńko. ;)

skoro wyliczyles 80% gówna zostaje 20 % bez znaczenia.Chiba ze zalezy ci zeby sie znalezsc w gównie.Nie mam nic przeciw .Lepsze to niz zostac towarzyszem.

Ja jestem *ja* - liczba pojedyncza, "Wy" towarzyszu to mówiło się dawniej. ;)

generalnie ja tez pieprzy jak oni.Roznica jest tylko w natezeniu pieprzenia.

Nic mi o tym nie wiadomo. Z resztą co tam ja, Ty koleś to dopiero jesteś cudeńko.

gdyby ci bylo wiadomo to kaminski bylby idiotą.A nie jest.

takich jak ty trzyma na widelcu na peczki.jakies 20 %.

generalnie ja tez pieprzy jak oni.Roznica jest tylko w natezeniu pieprzenia.

Oni, one, tamci, kosmici itd. - tak, tak masz rację.

takich jak ty trzyma na widelcu na peczki.jakies 20 %.

Napisał muls wyswobodziwszy wreszcie jedną rękę z kaftana. hihi ;)

przeciez na tym polega ten majstersztyk bo okreg wyborczy jest pisowski.

Majstersztyk polega na tym, że jeszcze w grudniu Kamiński mówił w mediach jak to jest mu bardzo po drodze z PIS i Jarosławem do Europy :)

Pytanie - kogo to majstersztyk?

Coś jakby misia użądliło.

majstersztyk to jest Tuska.Jednoczesnie dla kaminskiego duze ryzyko.Widocznie mimo milosci do kurdupla nie dostal od niego propozycji godnej kaminskiego i taki bedzie prztyk na nosie.

Tuska kurduplowi.

No wła muls, ale kto z nich stanął pod ścianą politycznego niebytu odbytu, kto do kogo i z czym przyszedł ryzyk fizyk? Coś jakby misia użądliło obsiuranie dokładne, z góry na dół, strugą ciepłego moczu, jak w wierszu poety :)

uj***ła misia pszczoła

"o ty kurwo!" misiu woła

Za me troski za me bóle

rozpierdolę wszystkie ule

Misio złapał pszczółkę w locie

i rozjebał ją na płocie

Liściem buzie opatula

i wpierdala się do ula

"Misiu oszczędź, oszczędź zwady"

"O wy k**wy! Nie da rady!"

"Chciałem miodku opierdolić

a mnie teraz morda boli

O ja biedny, nieszczęśliwy

zapłacicie za to dziwy!

Za mój wielki, straszny ból

rozpierdolę wam ten ul"

"Ależ misiu nasz kochany

pokrzyżuje nam to plany

Ty nie możesz nas tak pobić

my musimy miodek robić"

"Co wy k**wy pier**licie

brakiem miodku mnie straszycie?

Bez was dziwki się obędzie

miodek wszak jest teraz wszędzie

Jeśli znajdę coś w skarbonce

to zakupie go w 'Biedronce'

Jednak zanim się wybiorę

to wam k**wa dopier**lę".

Gębę ma mocno napuchniętą jakby go rzeczywiście ta pszczółka dziabnęła... Sam powiedz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.