Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli mnie pytasz czy wierzę w to że amerykanie byli na księżycu? , to Ci odpowiadam, że nie wierzę w to że byli.

Uważam że był to sprytnie wyreżyserowany spektakl.

Co innego wysłać na księżyc w jedną stronę lądownik z "łunachodem" a co innego wysłać człowieka...........Proponuję więcej do tematu "domniemanego lądowania człowieka na księżycu" nie wracać bo nie jest on głównym tematem wątku.

A dlaczego?

Ilustruje to świetnie Twój sposób patrzenia na rzeczywistość przez pryzmat wszelkiej maści teorii spiskowych, nawet tych najgłupszych.

Tak więc reasumując - według ciebie Amerykanów na Księżycu nie było, był natomiast radziecki pojazd Łunochod.

Rosjanie o amerykańskiej mistyfikacji wiedzieli, ale jej nie ujawnili mimo, że mogli by zadać im nieobliczalny wręcz cios propagandowy.

Nadzwyczaj interesujące, coś pominąłem?

Jestem Europejczykiem.

Tak więc reasumując - według ciebie Amerykanów na Księżycu nie było, był natomiast radziecki pojazd Łunochod.

Rosjanie o amerykańskiej mistyfikacji wiedzieli, ale jej nie ujawnili mimo, że mogli by zadać im nieobliczalny wręcz cios propagandowy.

Nadzwyczaj interesujące, coś pominąłem?

Jaro potrafisz czytać "ze zrozumieniem"?

Napisałem że obydwa "mocarstwa" wzajemnie żyły w "zakłamaniu i propagandowej hipokryzji".

Nikomu na rękę nie było wówczas żeby demaskować te i podobne "filary propagandy sukcesu".

Ogólnie uważam że dopiero "era internetu" i zmiana kursu polityki USA zmieniła tę tendencję.

Doskonałym przykładem może być tak zwany "jedenasty września" o którym już wcześniej pisałem.

Co do eksploracji kosmosu to nie wydaje mi się żeby w latach 60-tych dało się przeprowadzić taką operację jak lądowanie człowieka na księżycu i to wszystko....

Jeśli zapytasz czy wierzę w wysyłanie lądowników na księżyc i inne misje bezzałogowe w "jedną stronę" tak wierzę!!!

Po co to drążyć................

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Jaro potrafisz czytać "ze zrozumieniem"?

Po co to drążyć................

Potrafię i dlatego właśnie ciekawi mnie twoje podejście. Od dawna interesuję się techniką lotniczą i komputerową i moja wiedza mówi mi, że było to jak najbardziej możliwe, co więcej - ta możliwość została zrealizowana.

Jestem Europejczykiem.

Potrafię i dlatego właśnie ciekawi mnie twoje podejście. Od dawna interesuję się techniką lotniczą i komputerową i moja wiedza mówi mi, że było to jak najbardziej możliwe, co więcej - ta możliwość została zrealizowana.

Nikt Ci nie broni wierzyć w "mrzonki o człowieku na księżycu" Twój wybór....

Ja się przychylam do teorii które mówią o ty że nie byłby możliwe .wystartować, bo nie mają tyle paliwa do startu z Księżyca , lot na Księżyc to lot tylko w jedną stronę , bez prawa powrotu !

Dodatkowo nie przekonują mnie teorie o tym że lądownik wyniesie na orbitę z powierzchni srebrnego globu tyle kilogramów "amerykańskiego cielska" i że potrzebuje do tego 6X mniej paliwa etc....... .

Po co to roztrząsać ............

Fizyka Fizyką . A do tego jeszcze Chemia, Biologia , i nauki społeczne :)

• Redaktorzy

Co do eksploracji kosmosu to nie wydaje mi się żeby w latach 60-tych dało się przeprowadzić taką operację jak lądowanie człowieka na księżycu i to wszystko....

Jeśli zapytasz czy wierzę w wysyłanie lądowników na księżyc i inne misje bezzałogowe w "jedną stronę" tak wierzę!!!

Coraz lepiej.

Na marginesie, wszyscy ci zwolennicy teorii spiskowych (tj. o amerykańskim spisku oczywiście, Rosja nie spiskuje), a zatem wszyscy ci zwolennicy zupełnie ignorują fakt, że podczas misji ksieżycowej wszystkie, ale to wszystkie środki techniczne wywiadu na całym świecie skierowane były na Księżyc: zarówno na pojazdy amerykańskie biorące udział w misji, jak i na miejsca lądowań. Mówiąc "wszystkie" mam na myśli również środki sowieckie. I co? Ano to, że w swej "teorii" o niewylądowaniu na Księżycu nasi teoretycy są osamotnieni, bo państwa-konkurenci USA, którzy mogli to oglądać na własne oczy nie podnoszą tego tematu.

Spiskonieucy pomijają też inny fakt (prawdopodobnie go nie znają): na Księżycu było sześć lądowań załogowych, w latach 1969-1972, oraz kilka sekwencji bezzałogowych lądowanie-lot powrotny (np. ZSRR: Łuna 24 w '76 roku).

sześć lądowań załogowych, w latach 1969-1972

Naprawdę? Te załogi to ludzkie były? Myślałem, że tylko raz...

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Naprawdę? Te załogi to ludzkie były? Myślałem, że tylko raz...

A reszta to dmuchane lalki z sex-shopu (żeby było lżej).

Jestem Europejczykiem.

Biologia na Księżycu? Zastosowanie raczej ograniczone.

No tak ponieważ w "studiu telewizyjnym" raczej promieniowanie kosmiczne nie działa na organizmy ludzkie.

Co innego na księżycu :)

A co do Turcji to was zatkało?

I musicie się posiłkować "gwiezdnym spacerem"?

Zejdźcie na ziemię Panowie:)

Z Turcją to co niby miało zatkać???

Przeczytaj uważnie to, co ci kiedyś pisałem - jesteś jak małe dziecko które odkrywa rzeczy już dawno temu odkryte i przetrawione. Ale twoja radość w sumie cieszy.

Co do lądowania na Księżycu - był taki kawał jak dwóch Żydów zobaczyło w zoo żyrafę. Stwierdzili, że to mistyfikacja bo przecież nikt nie może mieć takiej długiej szyi.

wielu dalszych radosnych odkryć!

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Co do lądowania na Księżycu - był taki kawał jak dwóch Żydów zobaczyło w zoo żyrafę. Stwierdzili, że to mistyfikacja bo przecież nikt nie może mieć takiej długiej szyi.

wielu dalszych radosnych odkryć!

Teraz to Ci żydzi kręcą tym ZOO :)

A "kity" które wciskają to nic innego jak robienie z "tej żyrafy"- zebry lub pawiana.

Tyle tylko że to nie kawał i wcale mi jest do śmiechu..........

Jaro dla uzupełnienia oczywiście posługując się zaczerpniętym postem o ZOO miałem na myśli nowy Ukraiński rząd........

Chyba się wszyscy zgodzimy że ZOO do tego pasuje prawda?

Ten filmik z Donbasu zadaje kłam zapewnieniom separatystów, że nie kryją się pod osłoną ludności cywilnej. Jeden z mieszkańców Doniecka z okna swojego mieszkania nagrał, jak kilka wyrzutni rakietowych Grad stojących tuż obok dużych bloków mieszkalnych odpala dziesiątki rakiet.

Nagranie wykonano 1 grudnia rano w Doniecku, choć nie sprecyzowano gdzie dokładnie. Strzelające Grady sfilmował mieszkaniec jednego z pobliskich bloków. To co zarejestrował umieścił w sieci.

Ten filmik z Donbasu zadaje kłam zapewnieniom separatystów, że nie kryją się pod osłoną ludności cywilnej. Jeden z mieszkańców Doniecka z okna swojego mieszkania nagrał, jak kilka wyrzutni rakietowych Grad stojących tuż obok dużych bloków mieszkalnych odpala dziesiątki rakiet.>>>a nasi z GRU swoje.

Edytowane przez muls

Ten filmik z Donbasu zadaje kłam zapewnieniom separatystów, że nie kryją się pod osłoną ludności cywilnej. Jeden z mieszkańców Doniecka z okna swojego mieszkania nagrał, jak kilka wyrzutni rakietowych Grad stojących tuż obok dużych bloków mieszkalnych odpala dziesiątki rakiet.

Tomnmiashi z Włodzimierzem zaraz napiszą, że to banderowska prowokacja a rakiety są amerykańskie.

Jestem Europejczykiem.

Tomnmiashi z Włodzimierzem zaraz napiszą, że to banderowska prowokacja a rakiety są amerykańskie.

Gdzie widziałeś ten filmik?

Jakiś link do niego...

Jakiś link do niego...

szukaj w rosyjskich mediach.Chiba masz takie mozliwosci....

Ostatnia wiadomosc.Polacy z Donbasu prosza polskie ministerstwo o wyrazenie zgody na ich przyjazd do kraju w zwiazku z niezwyklym poziomem ..raju w donbasie.

Ostatnia wiadomosc.Polacy z Donbasu prosza polskie ministerstwo o wyrazenie zgody na ich przyjazd do kraju w zwiazku z niezwyklym poziomem ..raju w donbasie.

Fajne niech przyjadą, zorganizujemy im na" koszt podatnika", mieszkanie, leczenie, pracę najlepiej w administracji,- może u ministra obrony?

No "Łysenko" gdzie ten Twój filmik z Donbasu z Bukami w roli głównej ?

Gdzie widziałeś ten filmik?

Jakiś link do niego...

Fajne niech przyjadą, zorganizujemy im na" koszt podatnika", mieszkanie, leczenie, pracę najlepiej w administracji,- może u ministra obrony?

No "Łysenko" gdzie ten Twój filmik z Donbasu z Bukami w roli głównej ?

Jakimi Bukami??? Czytać nie umiesz? W RT nie pokazywali? Dziwne, przecież tam prawda, sama prawda i tylko prawda :-).

Jak nie, to sobie z Włodzimierzem poszukajcie w sieci.

Jestem Europejczykiem.

Jakimi Bukami??? Czytać nie umiesz? W RT nie pokazywali? Dziwne, przecież tam prawda, sama prawda i tylko prawda :-).

Grady , Buki nieważne Rosyjscy separatyści strzelają przecież ze wszystkiego i we wszystko :)

Co nie pokazywali w "zachodnich mediach "?

Na tym polega działanie dzisiejszych zachodnich mass-mediow mających za zadanie przygotowania swoich społeczeństw do ślepego bezkrytycznego podążania oraz akceptacji poczynań swoich agresywnych elit politycznych Waszyngtonu.

Łysenko z waszą pomocą robią niezłego loda Brawo Jaro oby tak dalej.

Edytowane przez Tommiashi

<br />ajne niech przyjadą, zorganizujemy im na" koszt podatnika", mieszkanie, leczenie, pracę najlepiej w administracji,- może u ministra obrony?<br /><br />No "Łysenko" gdzie ten Twój filmik z Donbasu z Bukami w roli głównej ? <br />
nie rozumiesz ze nie o to chodzi.Powinni do raju czyli do rosji albo na krym.

Odwalilo im z tego nieszczescia?

<br />Grady , Buki nieważne Rosyjscy separatyści strzelają przecież ze wszystkiego i we wszystko :)<br />Co nie pokazywali w "zachodnich mediach "? <br />
z grubsza masz racje .nawet do Kur jak było widac..Ale to byly kury ukrainskie.. Edytowane przez muls

Jak widać "banderowski rząd w Kijowie" jest nieobliczalny.

Majstrują już przy "Atomie" to się może źle skończyć dla całej Europy!!25521090564190147640.jpg

Łysenko uspokaja:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy jesteśmy już gotowi na to żeby wyłożyć kasę na modernizację Ukraińskich reaktorów co mają już pewnie ze 40 lat albo i więcej?

Jeśli jeszcze nie to za niedługo będziemy musieli ..................

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

Na tym polega działanie dzisiejszych zachodnich mass-mediow mających za zadanie przygotowania swoich społeczeństw do ślepego bezkrytycznego podążania oraz akceptacji poczynań swoich agresywnych elit politycznych Waszyngtonu.

Łysenko z waszą pomocą robią niezłego loda Brawo Jaro oby tak dalej.

Putinowskie mass-media już zlasowały mózgi swojego społeczeństwa i dodatkowo mózgi kilku "pożytecznych idiotów" na Zachodzie. Dzięki temu ci idioci akceptuję poczynania agresywnych elit politycznych Kremla.

Na dodatek ci idioci robią loda Putinowi i jeszcze się oblizują. Brawo Tommiashi!

Jestem Europejczykiem.

Ciekaw jestem w jaki sposób Łysenko obarczy Moskwę za awarię Elektrowni Atomowej ?

Jak myślicie ?

Co wymyślą .............że Rosjanie wstrzymali dostawy paliwa do reaktorów czy jakaś inna bajka ?

Tak czy inaczej na 100% dostanie się za to prezydentowi Putinowi.

Zobaczymy .........

(...)

Jak nie, to sobie z Włodzimierzem poszukajcie w sieci.

No nie ośmieszaj się - pokaż ten filmik na Bocznicy. Komentować go już nie musisz.

No nie ośmieszaj się - pokaż ten filmik na Bocznicy. Komentować go już nie musisz.

Nie ośmieszaj się tylko zapisz się na kurs googlania albo poproś ładnie mulsa, on o nim pisał.

Mam go szukać za ciebie???

Jestem Europejczykiem.

Nie ośmieszaj się tylko zapisz się na kurs googlania albo poproś ładnie mulsa, on o nim pisał.

Mam go szukać za ciebie???

Ja ośmieszam się? Przecież to ty powołujesz się na coś, co widział jedynie muls. Dałeś się podpuścić muls-u - to go zmuś do tego.

Zawsze daję linki do źródeł, na które się powołuję.

Ja to widziałem, ale nie widzę powodu dla którego miałbym szukać teraz tego linka za ciebie. W czasie który poświęcasz na swoje smętne żale dawno byś to znalazł.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.