Skocz do zawartości
IGNORED

Na czym polega coraz większa beznadziejność zakładki h-end i tego portalu jednocześnie

stary audiofil

Rekomendowane odpowiedzi

Nie 90 tylko 100% :-).

Bez przesady , bądżmy sprawiedliwi , 10% słyszy dobrze. Jest trochę audiofili o muzycznym rodowodzie i takim nikt

nie podskoczy. Chociaż jest jeden wyjątek wśród wyedukowanych muzycznie i co jakiś czas odzywa się w nim ''kompozytorski geniusz '' sadzenia niezłych klocków w testowanych sprzętach.

Od lat pracuję dla korporacji jako Sales XXX ale takiej wiedzy jak wyżej zaprezentowana to nie mam.

Tommiashi, Ty się chyba z krzykiem przerażenia w nocy budzisz.

Widzisz jesteś tylko zwykłym sprzedawcą, nie oczekuje się od was żebyście znali wszystko "od kuchni".

Bo jeśli byście znali to rzeczywiście moglibyście się budzić z przerażeniem w nocy :)

Ale jak przyjedzie do was "kierownik regionalny" lub "trener wewnętrzny " lub "coach" i będzie wam stawiał cele to zapytaj go o NLP :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Warto żebys miał świadomość że podczas każdej "Korpo-rozmowy" z przełożonymi jesteś poddawany psychomanipulacji ..............Bo tak działa korporacja.

Miej świadomośc że każdy newsletter bądź mail z informacją nie jest przypadkowy..............

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość vasa

(Konto usunięte)

jak przyjedzie do was "kierownik regionalny" lub "trener wewnętrzny " lub "coach"

Oni raportują do mojego podwładnego.

To kim jesteś w firmie?

Oni raportują do mojego podwładnego.

Jesteś sprzedawcą czy pracujesz w kadrze zarządzającej? w Tej korporacji?

To już pytanie zbyt bezpośrednie :)

Nota bene, odpowiedziałem na nie wcześniej.

Jeśli z racji swojej pozycji nie jesteś manipulowany ani przez RKSa ,trenera wewnętrznego lub Coacha, to jesteś manipulowany przez "Mentora".

Tak czy inaczej dupa blada :) a że się nie budzisz w nocy z krzykiem to pozazdrościć.

A jak serce, wątroba ,płuca i siwizna?

Przepraszam za bezpośrednie pytanie ale nie oczekuję odpowiedzi i nie jest ono oczywiście adresowane do Ciebie tylko ogólnie....

Zainteresowani wiedzą o co chodzi.

Gość vasa

(Konto usunięte)

Zainteresowani wiedzą o co chodzi.

Chłopie, insynuacja działa na ten sam typ ludzi co teorie Maciarewicza. Teoria wielkiego spisku też jest dziecinna.

Warto dużo umieć i myśleć samodzielnie. Nic więcej.

EOT

Chłopie, insynuacja działa na ten sam typ ludzi co teorie Maciarewicza. Teoria wielkiego spisku też jest dziecinna.

Warto dużo umieć i myśleć samodzielnie. Nic więcej.

EOT

Pracować w Korporacji ( w dziale sprzedaży ) i myśleć samodzielnie :)

To się wyklucza :)

Wybacz ale jeśli twoja korporacja jeszcze nie zrobiła wam prania mózgu to wkrótce to zrobi.....

Chyba że mylisz "firmę z korporacją".

Tak czy inaczej pozdrawiam i życzę wytrwałości oraz osiągania sukcesów w sprzedaży :)

EOT

Jesteś sprzedawcą czy pracujesz w kadrze zarządzającej? w Tej korporacji?

Przeciez napisał ze CEO :-) Koucze raportują do jego podwładnego czyli managing directora.

jeśli chodzi o pracowników takich organizacji prać im nie ma czego bo mózgów u nich nie stwierdzono. Człowiek z choć jednym zwojem mózgowym ponad ten odpowiedzialny za podtrzymanie procesów życiowych, nie wytrzyma bez psychotropów pracy z takimi "specjalistami". To są typowe durno-job dla licencjatów zwanych specjalistami lub ekspertami którzy po pieciu latach pracy potrafią wciskać odpowiednie klawisze szybciej niz darmowi stażyści.

Ale jak przyjedzie do was "kierownik regionalny" lub "trener wewnętrzny " lub "coach" i będzie wam stawiał cele to zapytaj go o NLP :)

Ukryta Zawartość

Warto żebys miał świadomość że podczas każdej "Korpo-rozmowy" z przełożonymi jesteś poddawany psychomanipulacji

Bez przesady z tym NLP. NLP jest głównie po to żeby słabiaki ze sprzedaży nabrały niesamowitej wiary we własne siły i to ze wszystkim potrafią sprzedać używany papier toaletowy. Niestety to przekonanie mija po tygodniu pracy od szkolenia z NLP. Po prostu rzeczywistość daje im kopa w dupą i stawia do pionu

Ukryta Zawartość

Bardzo prosto....

Grupa głuchych przytłuków piszących jakieś bajki o "hi-endowym brzmieniu", plus darmowi moderatorzy o umysłowości złośliwych dzieciaków. I mamy komplet najbardziej pożądanych pracowników korpo.

Ważne żeby dyskusje indukowali, a w oczęta nie razili coby reklamodawcy nie opuści tego banera zwanego forum o tematyce audio. Tu się już nawet reklamują pomidory koktajlowe z Lidla.

Wśród ziemniaków i buraków są jak "delicje"

ps. właśnie "zniknęli" watek "Cenzura na forum". Akurat kiedy pisałem co myślę o mentalności moderatorskiej = cenzorskiej :-) :-) :-)

.....co jakis czas plyna lotniskowce....plyna....w nocy moderatorzy wsiadaja w swoje bombowce i robia naloty.....bombarduja gdzie popadnie.....zrownuja cale watki z ziemia.... nad ranem wracaja do swoich lotniskowcow i wszystko jest ok.

nikt nie widzial, nik nie slyszal ...ci ciemniacy na forum i tak nie maja sie komu poskarzyc...

ps. właśnie "zniknęli" watek "Cenzura na forum". Akurat kiedy pisałem co myślę o mentalności moderatorskiej = cenzorskiej :-) :-) :-)

Musieli go ocenzurować i wykasować, bo cenzury na forum audiostereo NIE MA!

a jak się to ma do beznadziejności zakładki hi-end i portalu??

SPÓJRZ W LUSTRO-BĘDZIESZ WIEDZIAŁ,ALBO POCZYTAJ SWOJE WPISY DOWCIPNISIU.

Bardzo prosto....

Grupa głuchych przytłuków piszących jakieś bajki o "hi-endowym brzmieniu", plus darmowi moderatorzy o umysłowości złośliwych dzieciaków. I mamy komplet najbardziej pożądanych pracowników korpo.

Ważne żeby dyskusje indukowali, a w oczęta nie razili coby reklamodawcy nie opuści tego banera zwanego forum o tematyce audio. Tu się już nawet reklamują pomidory koktajlowe z Lidla.

Wśród ziemniaków i buraków są jak "delicje"

Piękny wpis..............tylko kto go zrozumie,do kogo trafi?.............betonu Ci u nas jeszcze aż nadto.

pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.