Skocz do zawartości
IGNORED

Zniszczyli dzial analog............

wojtek41

Rekomendowane odpowiedzi

Nigdy nikogo nie zbanowalem, zakablowalem czy ignorowalem. Najzwyczajniej nie wchodze do jego watkow. Moim zdaniem wystarczy.

Jak myslicie...Czasz zamykac ten watek...?

Zostaw otwarty, będziemy mieli gdzie skonsultować oceny nowych wyczynów drogiego celebryty :-)

W.

Ps.

A tak swoja drogą, czy to nie parodia? Troll w najlepsze nadal rządzi sie w głównej zakładce, a my przeciwstawiający się troll'owi piszemy w podziemiu na bocznicy, a na prawdę wartościowi koledzy opuszczają to forum przez Troll'a.

k**wa, to forum jest chore, albo my, sam już nie wiem :-(

Włodek.

Ok. Celebryty i moderacji w zakladce analog -)

Moderacja Wlodku drogi. Moderacja.......Jesli bedzie tak nadal, wiekszosc z nas opusci to forum. Po prawdzie, sam sie nad tym zastanawiam....

Ja jestem takiego samego zdania jak Sławek R. Przestańmy więc pisać o tym człowieku, bo to równie go nakręca, jak ilość odsłon jego wstawek na You T, ilość przydzielonych drinków akceptacji, czy ilość wejść na jego namnożone wątki. Jedyne lekarstwo to ignorowanie Troll'a. To jest osoba niereformowalna co wyraźnie widać po zamieszczanych ostatnich jego wpisach i tłumaczeniach. Niczego konstruktywnego z zaistniałej sytuacji nie wysnuł. Wciąż samouwielbienie, absolutny brak refleksji, pewność wyższości nad oponentami, moderacją ...

Szkoda czasu i klawiatury.

Pozdrawiam.

Włodek.

Aleś mnie rugał jak pisałem to co Ty teraz o kalkulacyjnym sheet'cie jakiś czas temu :-))) Poznałem się na tym biednym człowieku prawie na samym początku jego "kariery" forumowej, oprócz tego że widać między jego wierszami uwielbienie dla JarosławaPolskęZbaw'a i ultrakatolstwo - i to już mnie odrzuca od takich ludzi - to brnięcie w swojej niewiedzy i maskowanie jej opluwaniem "cyfry" przy każdej okazji stało się żałosne. Taki fajny znaczek znalazłem ;-)

nl-kill-excel.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Też mam coś fajnego,ale nie mogę dodać :(

Błąd Wysyłanie zakończone niepowodzeniem

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Aleś mnie rugał jak pisałem to co Ty teraz o kalkulacyjnym sheet'cie jakiś czas temu :-)))

Znasz mnie przecież :-) Tym wyraźniej widać jak bardzo musiał sie postarać, żeby zmusić mnie do takiego potraktowania jego osoby. Uwierz mi, nie jest mi łatwo ganić człowieka a nie jego czyn. Źle mi z tym. Tylu nas jest na tym forum i na innych. Z wieloma dyskutuję mając odmienne zdanie, wielu rugam za chamskie wypowiedzi ale nigdy nie zająłem takiego stanowiska wobec bliźniego jak w stosunku do tego człowieka.

Byc może dla tego, że go polubiłem i traktowałem jako miłego ekscentryka, poczułem sie oszukany jego perfidną postawą. I po raz ostatni zaznaczam, ja tak zareagowałem na perfidię z jaką wszczynał spory, po czym donosił na oponentów i ich wykluczał z dyskusji poprzez banowanie. Wypisywane głupoty mnie nie przeszkadzają ( większość wpisów nowych guru to głupoty, a i niektórych starych również ) wątek z wklejanymi nagraniami z Universuma również mi nie przeszkadza. Postawa jaką zaprezentował ten człowiek jest dla mnie nieakceptowalna.

Tylko tyle a jednak aż tyle.

Serdeczności.

Włodek.

• Redaktorzy

Nie oceniajcie, bo sami zostaniecie ocenieni. Zwłaszcze nie oceniajcie lekką ręką i z taką łatwością...

Thrak, nie poznaję...

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Nie oceniajcie, bo sami zostaniecie ocenieni.

Jak rozumiesz ten slogan? Jak to nie oceniaj?! Człowiek jako jednostka społeczna wciąż podlega weryfikacji przez innych i również sam będąc zmuszony wciąż podejmować decyzje weryfikuje innych i otoczenie. Jak to nie oceniaj? To mam się godzić na życie z wciąż kurwiąca sie żoną, z pedofilem, mordercą, faszystą, ekstremistą, z całością dewiantów ?

Sam aby wyrazić tę zapożyczoną sentencję, musiałeś przeczytać nasze wpisy i je ocenić!

My Ciebie nie nawołujemy abyś nas naśladował, oszczędź nam proszę takich pouczeń jak ten slogan.

W.

• Redaktorzy

Żeby czasami kiedyś ktoś Cię nie ocenił jak Ty Excela. Tego Tobie serdecznie życzę.

Sam aby wyrazić tę zapożyczoną sentencję, musiałeś przeczytać nasze wpisy i je ocenić!

Oczywiście, że oceniłem. Ale wpisy. Nie ludzi. I to jest różnica.

Żeby czasami kiedyś ktoś Cię nie ocenił jak Ty Excela. Tego Tobie serdecznie życzę.

Oczywiście, że oceniłem. Ale wpisy. Nie ludzi. I to jest różnica.

Ja drogi kangie wpierw kilkakrotnie oceniłem negatywnie postępowanie excela, za co natychmiast mnie banował. Następnie bany wycofywał, ponieważ doskonale wiedział jak postępuje i jeszcze sumienie w nim działało. Niestety z czasem wraz z rozwojem przekonania o swojej boskości, wytrenował swą perfidię jednocześnie skutecznie tłumiąc sumienie. To nie tylko thrak, ale większość kolegów miało mi za złe, że bardziej broniłem excela przed nimi niż go rugałem. Po ostatnim wyczynie naszego celebryty, kiedy zobaczyłem jak postąpił z Maćkiem i jego wątkiem posługując się manipulacją niektórymi moderatorami, zrozumiałem że to nie jest zwykły ekscentryk, tylko perfidny wredny człowiek. Za pomyłkę w swoich ocenach przeprosiłem kolegów których uprzednio krytykowałem za napastliwość wobec excela.

Nie życzysz mi aby mnie oceniono jak ja excela. Dziękuję, całe życie podlegam ocenom i staram sie jak mogę aby na taka ocenę nie zasłużyć. Na tym forum również nie jestem od wczoraj i dałem dużo materiału o sobie do oceny przez forum jak i moderacji. Byłem kilka razy banowany przez excela, discomaniaka, HQ150. Jeśli znasz te nicki bardziej przynosi mi to zaszczyt niż ujmę. Nigdy nie zbanowała mnie moderacja, ani nie dostałem żadnego punktu ostrzeżenia. Sam tak jak Wojtek i sporo innych, nigdy nikogo nie zbanowałem, nie zgłosiłem na panel do moderacji, nie ignorowałem i pierwszy raz potępiłem charakter człowieka lecz poprzez jego działania.

Jeśli czujesz sie lepszym i sprawiedliwszym człowiekiem niż ja, to bardzo proszę wytykaj mi moje niesprawiedliwości, przyjmę z pokorą. Zdaje sobie doskonale sprawę z ludzkich ułomności które posiadam.

Bardzo bym chciał żebyś mnie zrozumiał odrzucając emocje. Uwierz mi, na excelu nie długo zawiedziesz sie tak jak ja. Tylko oceń jego postępowanie stając obok problemu, bez własnych emocji.

Pozdrawiam serdecznie.

Włodek.

Podziwiałem cierpliwą i życzliwą postawę vlada wobec Excela. Chociaż nie rozumiałem i nie potrafiłem tak, bo dość szybko Excel zaczął mnie wk... i wpisałem go na listę upierdliwych troli z betonowym łbem. Jeśli jednak nawet tak cierpliwy vlado nie zdzierżył, to już naprawdę powinno dać do myślenia reszcie towarzystwa.

Chyba trzy dni temu, pisalem o tym aby "winylmania" wrocila do zakladki analog. Pisalem ze wzgledu na ludzi ktorzy ja tworzyli. Bez nich, tam piszacych, excel bylby nikim. Jednak czytajac wpis o tym jak nasz celebryta zastanawial sie wpierw, komu dac bana na dziendobry, zrobilo mi sie mdlo...Szczerze przepraszam za moja naiwnosc. Nie wspominajac o ludzkim dziekuje z ust excela, dla wszystkich ktorzy ja tworzyli. nie tylko tym ktorzy go popieraja. Choc to zbyt duze slowo.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

I dlatego niebezpiecznym jest przejście, nad istnieniem Excellencji i jego uczynkami, za pomocą ignora, do porządku dziennego. Jeśli tak zrobimy to w przyszłości jego postępowanie będzie nie kontrolowane. Nie znajdzie się nikt kto da kontrę jego uczynkom. I nie piszę tu o filmikach czy o płytach per kilo. Piszę tu o tym o czym pisał Włodek. O przebiegłości w jątrzeniu mającym na celu wywołanie zamieszania. Myślę, że teraz, kiedy jesteśmy mądrzejsi o jakieś z nim doświadczenia, powinniśmy bez emocji, próby takiego zachowania tępić na pniu. Piszę bez emocji, gdyż myślę, że nie damy się już wciągnąć w żadne przepychanki z nim. A na to, by moderacja z nim coś uczyniła konkretnego, choć próby były i trzeba przyznać, że zrozumienie w którymś momencie też, nie ma co liczyć na dłuższą metę.

I dlatego ja nie odhaczę go w zakładce jako ignorowany. Pozdrawiam

GratefullDe - najskuteczniejszym tępieniem trola jest ignorowanie go. Trol karmi się odpowiedziami sprowokowanych ludzi. Trolowi nie dokuczysz wyzywając go, czy prostując. Jego to wręcz cieszy. A jak nie będzie odpowiedzi i reakcji na jego występy, trol zdycha. To jedyna skuteczna metoda, tylko wymaga dyscypliny.

A on i tak gupa wali ,że nie wie o co chodzi i ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

To teraz moje 0,03 - jestem obiektywny w tym wypadku bo nie czytałem wspomnianych wątków kol Ex nie obraził mnie, nie banował - szczerze mówiąc nie wiem nawet o kogo chodzi.

1. Jak się patrzy na to z boku to jakoś mało męsko to wygląda - jakoś tak no ... metrosexualnie :)

żale że przyszedł i Wam popsuł? To nie da się zrobić wątku do którego nie miałby wstępu i tam sobie hasać do woli?

2. Jeżeli oceniam kogoś nisko i mam wyrobione zdanie, że to menda (nie piszę o nikim konkretnym, to tylko przykład)

to nie chcę mieć z nim w ogóle doczynienia, czyli wstawiam ignoruj nie witam się nie odpowiadam na zaczepki itp -to chyba oczywiste?

3. A tu co mamy? Jakiś masochizm i chore układy. Kolejne żale - WTF?

4. Podsumowując - ogarnijcie się trochę - facet się nie żali i nie płacze tylko wyciąga wnioski i działa

No nie do końca możemy wrzucić go na ignore, bo przychodzą na forum coraz to nowi zajarani winylem i mogą posłuchać tych jego "porad" a propos wkładki, gramofonu czy innych mendrości ;-) nie żebym miał jakieś ciągoty do nauczania, porad i mówienia ludziom co dobre w analogu a co złe, bo sam za mało wiem ale jak przeczyta się to co wypisuje kalkulacyjny to żal d..ę ściska hate-ass.gif

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Gość cybant

(Konto usunięte)

Rewelacja !!!!

"naprawdę piękna - wysłuchałem dziś z dużą przyjemnością od pierwszego do ostatniego rowka "

No rowków tyle gratuluję....to istny fachura od analogu....

Wasz ulubiony Kolega Arkusz...

No nie do końca możemy wrzucić go na ignore, bo przychodzą na forum coraz to nowi zajarani winylem i mogą posłuchać tych jego "porad" a propos wkładki, gramofonu czy innych mendrości ;-) nie żebym miał jakieś ciągoty do nauczania, porad i mówienia ludziom co dobre w analogu a co złe, bo sam za mało wiem ale jak przeczyta się to co wypisuje kalkulacyjny to żal d..ę ściska Dołączona grafika

Jak już koniecznie musisz to sprawę załatwia się bardzo prosto - zobacz jak sobie poradziłem z moderatorem piszącym nieprawdę o prawach autorskich kilka stron temu

• Redaktorzy

Rewelacja !!!!

"naprawdę piękna - wysłuchałem dziś z dużą przyjemnością od pierwszego do ostatniego rowka "

No rowków tyle gratuluję....to istny fachura od analogu....

Wasz ulubiony Kolega Arkusz...

Podwojny album, 4 rowki. Co nie tak jest ze zdaniem "(...) od pierwszego do ostatniego rowka"? Przeciez to zdanie jest logiczne.

Gość rochu

(Konto usunięte)

kangie.

Powiedz mi Duszko na moje uszko.

Jaką korzyść zamierzasz pozyskać tak permanentnie wchodząc do .... excelowi?

Bo przeciez nikt przy zdrowych zmysłach i prawidłowym oglądzie sprawy nie czyniłby tego ot tak z czystej sympatii i bezinteresownie.

• Redaktorzy

Od zawsze lubiłem iść "pod prąd".

A może obaj z Excelem jesteśmy handarzami czarnych płyt i powiększamy swój majątek?

Gość cybant

(Konto usunięte)

Podwojny album, 4 rowki. Co nie tak jest ze zdaniem "(...) od pierwszego do ostatniego rowka"? Przeciez to zdanie jest logiczne.

Tiia , odwracanie kota ogonem....wszyscy wiedzą , że On ma tysiące rowków...na płytach:-))))

Gość cybant

(Konto usunięte)

To teraz moje 0,03 - jestem obiektywny w tym wypadku bo nie czytałem wspomnianych wątków kol Ex nie obraził mnie, nie banował - szczerze mówiąc nie wiem nawet o kogo chodzi.

1. Jak się patrzy na to z boku to jakoś mało męsko to wygląda - jakoś tak no ... metrosexualnie :)

żale że przyszedł i Wam popsuł? To nie da się zrobić wątku do którego nie miałby wstępu i tam sobie hasać do woli?

2. Jeżeli oceniam kogoś nisko i mam wyrobione zdanie, że to menda (nie piszę o nikim konkretnym, to tylko przykład)

to nie chcę mieć z nim w ogóle doczynienia, czyli wstawiam ignoruj nie witam się nie odpowiadam na zaczepki itp -to chyba oczywiste?

3. A tu co mamy? Jakiś masochizm i chore układy. Kolejne żale - WTF?

4. Podsumowując - ogarnijcie się trochę - facet się nie żali i nie płacze tylko wyciąga wnioski i działa

Tylko te wnioski ma takie ,że włosy rwać z glowy można...

Jak ktoś ma chociaż trochę do czynienia z analogiem to wie jakie bzdury pisze.

Natomiast neofitom jego " wiedza " tylko siano w glowie robi...Panowie mają rację , że to więcej szkody przynosi..

Przykład logiki;

Bierzemy odtwarzacz CD za 200 zł porównujemy to analogiem i wyciągamy wniosek:

Analog jest lepszy od CD....gratuluję , brawo!!!!

Nie zapominajmy - jeden głośnik pod biurkiem...istna poezja...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.