Skocz do zawartości
IGNORED

Hegel H200 czy H300 czy Naim Supernait 2?

dyzio4

Rekomendowane odpowiedzi

A nic się nie stało :). Teraz jestem po odsłuchu Roksan Oxygene - nie zrobił specjalnego wrażenia. Obecnie czas na ściągnięcie Hegla H200 i Naima tylko ciągle nie mogę się dogadać z Q21 ale głównie z mojej winy. Ostatnio miałem dużo wyjazdów w delegację i brakowało czasu :)

• 2 tygodnie później...

To tak zupełnie dla zabawy weź do posłuchania Primare PRE32+A34.2 i zdaj relację z porównania.

Jeżeli będzie możliwość to odsłucham. Teraz chcę ściągnąć Xindaka A600E - bardzo mnie zaintrygowały opinie. Obecnie zacząłem się zajmować przerabianiem garażu na pokój audio. Mam już projektanta (tylko się spóźnia, ponieważ pojechał do Włoch), dźwiękowca i wykonawcę. Pod ten pokój będę szukał sprzętu. Będzie stosunkowo nieduży ok 20m2 ale przygotowany do słuchania muzyki :)

• 1 miesiąc później...

Xindak A600E - odsłuchałem i zawiódł mnie na całej linii. To zupełnie nie moje klimaty, całkiem płaskie granie. Na ten moment moim faworytem pozostaje Vincent SV 800.

I jestem coraz bliżej rozpoczęcia remontu mojego garażu audio :)

Hegla chcę koniecznie posłuchać tylko nie wiem, od którego zacząć? Podobno 100, 200 i 300 to różne brzmienia ale się nie poddam. Będę próbował ściągnąć, ponieważ idea garażu audio jest coraz bliżej fazy realizacji.

Hegla chcę koniecznie posłuchać tylko nie wiem, od którego zacząć? Podobno 100, 200 i 300 to różne brzmienia ale się nie poddam. Będę próbował ściągnąć, ponieważ idea garażu audio jest coraz bliżej fazy realizacji.

Ja słuchałem 100 i posiadam 200 (wtedy jeszcze 300 nie było), mi się bardziej spodobała (grała pełniej, bas schodził niżej no i 100W więcej).

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Napisano 12.05.2014 - 19:31

Chyba będzie Xindak A600E. Do tego muszę dobrać kolumny i źródło sieciowe, CD odpada. Obecnie mam CA MS 6 ale nie wiem czy to wystarczy?

Xindak A600P pod warunkiem że dokupisz z czasem DACa z lepszym preampem . Przez doś dlugi czas używałem A600P z SM6 i gra to bardzo dobrze ale preamp w SM6 nie jest najwyższych lotów i ograniczy potencjał końcówki Xindaka . A ta jest lepsza od integry .

A600P z Calyx Femto grał bajecznie .

• 3 miesiące później...

trochę czasu minęło więc i pewnie okazji do możliwości słucha tych wzmacniaczy. Mianowicie ktoś jest w stanie opisać różnice w brzmieniu Supernait 2 vs Hegel H300?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.