Skocz do zawartości
IGNORED

Oddam w dobre ręce!!!

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Ani nautilusy ani żelazko. Taka "podstawka" to chyba raczej pod takie żelazko jakim latali Tytus, Romek i aTomek ;-)

Buduję coś na wzór SF Amati Homage, ale metoda taką jak w tym linku. Przez kilka lat nie mogłem ugryżć zagadnienia wygięcia tych cholernych ścianek (a i wstępny kosztorys tez nie zachęcał zbytnio do działania;-)) a tu się raptem okazało, że rozwiązanie jest banalnie proste i dziecinnie łatwe w wykonaniu, tylko strasznie materiałożerne. Do wykonania trzech takich elementów jak ta podstawka pod żelazko trzeba zniszczyć metrowy arkusz MDF-u czyli rachunek ekonomiczny nawet na pierwszy rzut oka wygląda absurdalnie. Jakkolwiek tego nie liczyć to tak czy siak wychodzi jakies 40m2 z czego spora większość idzie na zmarnowanie.

Aha, jeszcze ten link

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ururam Tururam, 13 Maj 2005, 18:57

Jaki on tam futurystyczny? Normalny. A myślisz, że z czego odrysowałem wzór ...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Oczywiście ta dziurka z przodu w oryginale jest nieco większa, ale akurat nie miałem wiertła 12-tki...

• 4 miesiące później...

Wątek zaginął w czeluściach forum;-)

Ponieważ na sąsiednim "zaprzyjaźnionym" forum Nadredaktor w wątku o tym samym tytule(tylko nieco młodszym ;-)) szukał nowego właściciela dla turntejbla postanowiłem zrobić to samo, a więc do wzięcia jest:

ADAM GS-424 z ortofonem om5e dość mało używanym - warunki są następujące:

- obecność na forum przed wzmianką o audiostereo w Playboyu ( załóżmy 60 dni min.)

- odbiór osobisty

- zobowiązanie do doprowadzenia go do stanu używalności ( kabelki trza w środku polutować, najlepiej wymienić) i tyle

Ktoś chętny?

Walery

Dzięki, zaraz pisze maila . Oczywiście że pójdzie do czterostrunowca :)

Gyver.

Dziękuje, jeśli będe miał jakiś problem od razu będe pisał do Ciebie. Jak zwykle z resztą :)

Pozdrawiam

Wojtek

• 3 tygodnie później...

Witam,

Oddam, oczywiście za darmo, tylko w dobre ręce ksero ksiązki A Einsteina "Mozart. Człowiek i dzieło" z pewuemowskiej serii 'Syntezy'. ksero jak nowe - ok. 550 stron. niedawno kupiłem książkę i nie jest mi już potrzebne.

serdeczne pozdrowienia i proszę o ewentualnego maila, by nie zaśmiecać forum.

parmezan

• 1 miesiąc później...

Nie znam sie na oznaczeniach, dlatego nie mam zielonego pojecia czy mi ta pamięć bedzie pasować do kompa.. jak nie to Harvi ma nadal pamięć do oddania:) Jak bedzie pasowac to moze moj komputerek rozwinie skrzydła?:))

"DRAM Access Time: 2,5V Unbuffered/ Registered DDR 1600/2100/2700 Type required

DRAM Type : 64/128/256/512/1024 MB DIMM Module (184 pin)"

Jest to cytat z instrukcji do płyty głównej. Wnioskuje z niego, że ta pamięć pasuje:)

W takim układzie przenosimy sie na priva:)

• 2 tygodnie później...

Dzyń Dzyń Dzyń

Drodzy forumowicze,

Mam telefon Nokia 3310 któego nie używam. Jest on w stanie dobrym lecz należy w nim wymienić baterię. Oddam w dobre ręce aktywnemu forumowiczowi z przynajmniej 100 dniowym stażem.

Aby zwrócił mi sie koszt za przesyłkę chętnie przyjmę jakiś drobny prezent (cd,cdr czy cośtam innego)

Pozdrawiam

Wojtek

w domu będe dopiero wieczorem, wtedy też odpisze na maile jeśłi takowe będą.

Ciesze się.

Tym bardziej że właśnie czegoś takiego szukałem.

Koleżanka żony (samotna matka) niedawno straciła robotę, a do tego rozpadła się jej komórka.

Będziesz częściowo autorem prezentu. Baterie sam jej dokupię.

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.