Skocz do zawartości
IGNORED

Oddam w dobre ręce!!!

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Starszy zrobił ostatnio porządek w szafie i oto co znalazł.

To są książki z elektroniki, może się komuś na coś przydadzą, wole oddać niż wyrzucić

(ale i tak sątu 2-3 pozycje które mam ochote przeczytać), ale jakby ktoś coś chciał to pisać na maila.

Oddam za koszty przesyłki, może być też browar ;)

1. Półprzewodniki i diody specjalne – R.Zimmermann, Z. Kachlicki, WKiŁ 1965

2. Tyrystory Półprzewodnikowe prostowniki sterowane – F.E. Gentry, F.W Gutzwiller, N. Holonyak, E.E. von Zastrow WNT, 1964

3. Wzmacniacze magnetyczne – M.A. Rozenblat, WNT 1965

4. Układy tyrystorowe – Jerzy Luciński, Warszawa 1972

5. Maszyny cyfrowe, zasady projektowania – Yaohan Chu, PWN 1967

6. Nowoczesna teoria sterowania – Julius T. Tou, WNT1967

7. Zarys Rachunku operatorowego – Jerzy Osiowski, WNT 1965

8. Tyrystorowe przekształtniki i cyklokonwertory – Brian R. Pelly, WNT 1976

9. Urządzenia tranzystorowe – R. Wolski, WNT 1969

10. Teoria obwodów elektrycznych – Jean Lagasse WNT 1965

11. Nieliniowe obwody elektryczne – G.I. Atabiekow, A.B. Timofiejew, S.S. Chuchrikow, WNT 1965

12. Równania różnicowe skończone – H. Levy, F. Lessman PWN 1966

13. Zbiór zadań z geometrii analitycznej – S.W. Bachwałow, P.S. Modenow, A.S. Parchomienko PWN 1961

14. Zbiór zadań z podstaw elektrotechniki – Zofia Cichowska, Politechnika Śląska 1964

15. Podręczniki akademickie - Matematyka dla Kierunków EiT- części II (W. Żakowski, M. Kołodziej) i III (T.Trajdos) WNT 1981 i 1984

Simonello, 19 Mar 2006, 14:40

>Ja mógłbym z chęcia przyjąć jakiś działający korektor - np. Radmory i inne. Jak ktoś posiada tomój

>mail: [email protected]

ja mam na zbyciu korektor radmor 5471 sparwny z dorobionymi boczkami zeby pasowal do radmora 51xx.

mozemy sie dogadac.

pozdrawiam

McGyver, 19 Mar 2006, 14:44

>Kurde, panowie, ten wątek nazywa się ''ODDAM w dobre ręce'', a nie ''proszę o datki''.

No właśnie, jako założyciel tego wniosku klikam na "datkowe" wpisy nie na temat i mam nadzieję że Lukar je usunie - nie taki był cel.

Z gory wszystkich przepraszam

Lukar pewnie usunie moj wpis:/

ale jestem w sutuacj podbramkowej...

padl mi dzis moj odtwarzacz cd technics sl-pg370a(naped).. i moje dobre rece mogly by przyjac jakis uzywany i dobry odtwarzacz cd oczywiscie za stosowna oplata!

przepraszam wszystkich i nie zloscie sie na mnie ale naprawde bez muzyki wieczorkiem to ja nie moge funkcjonowac. nie mogl bym czekac az ktos tu wystawi wpis ze odda w dobre rece....cd:)

tak wiec jeszcze raz wszystkich przepraszam.

pozdrawiam

Mam sprawną Diorę 502 na słynnym TDA1543, jednak nie ma w niej lasera (Philips CDM12,1, tani, wystarczy kupić i wmontować). Oddam gratis forumowiczowi, jeżeli zapłaci sobie za przesyłkę.

Wolal bym sprawny w 100%...

jezeli ktos bedzie mial sprawnego cd-ka to moge doplacic lub/i sie wymienic.

w zamian moge dac korektor radmora 5471 z dorobionymi boczkami aby pasowal do 5102 i ewentualnie doplacic...

blagam pomocy..

pozdrawiam

Jak ktoś lubi grzebać lub może się przydać to mam: 2 DVD Yamaha 510 rozbebeszone bez obudowy. Wszystkie układy z napędami (te chyba niesprawne - lasery). W przypadku pokrycia kosztów przesyłki wysyłam, w Poznaniu mogę podrzucić.

Pozdrawiam

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

> jarokar

Wraz z Naimem dziękuję za bananki! Są wspaniałe! Nie tylko kabelki po raz pierwszy weszły nie na siłę ale i idealnie siedzą w gniazdach. Mam nawet wrażenie jakby scena się poszerzyła :D Co zresztą nie musi być tylko sugestią, bo polepszył się styk w gniazdach.

rafal>>

znalazlem takie cos

cyt:"Tymczasem kilkunastoletni tani CEC 540CD, który wygląda na wyciagnięty ze śmietnika, wciąż działa - a nie oszczędzam go" z watku nr 23810

rzeczywiscie tak wyglada??hm:////

>> olekbiker

bardzo przepraszam, miałem sporo na głowie,

wyślę ci te banany gratis, tylko pls, wyślij mi raz jeszcze adres bo gdzieś mi się zapodział Twój mail.

Jeszcze raz sorry. Tak się jakoś uwikłałem w kilka spraw.

pozdr,

peperoni

> czubekst-ce

Zobaczysz i się przekonasz ;-) Trochę przesadziłem ale stał na wierzchu, na szafce (teraz stoi w i pokazuje tylko front) - i te rysy na górze mocno odbierały mu urodę. Jest z tych czarnych ale innego niż czarny widziałem tylko raz na Allegro chyba. I nawet gdzieś wkleiłem zdjęcie tej anomalii :D

Może się komuś przyda. Tuner radiowy SF16-FMR2 w formie karty do komputera (ISA). U mnie sprawował się nienajlepiej, łapał tylko Zetkę - nie jestem więc pewien, czy w pełni sprawny. Ale u mnie warunki są dość ekstremalne i nawet sprzęt który u mnie sobie nie radził zupełnie, gdzie indziej nie sprawia problemów. A sprawdzić nie bardzo było jak, bo z deskotopem nie będę przecież latał po mieście.

W komplecie instrukcja. Oryginalna płyta z oprogramowaniem. Podam też adres w necie skąd można ściągnąć alternatywne oprogramowanie. Do tego antenka z nietypowym wejściem na minijack. I kabelek pozwalający połączyć wyjście karty radiowej z wejściem karty dźwiękowej. Alternatywnie można podłączyć bezpośrednio pod zewnętrzny wzmacniacz. Oprogramowanie umożliwia zgrywanie audycji z radia i wiem, że poprzedni właściciel do tego go używał.

Rzecz raczej nie dla audiofila ale może uszczęśliwić dziecko lub zamienić starego peceta w komputer multimedialny. Oddaję oczywiście za darmo. Odbiór raczej osobisty, bo nie mam odpowiedniego pudełka aby go zapakować.

Witam

A może ktoś z Was ma w swojej kolekcji niesłuchane już od dawna płyty cd z muzyką elektroniczną? Chętnie odkupię za niewielkie pieniądze krążki Tangerine Dream, Klausa Schulze, Kraftwerk czy inne. Spotkałem się wielokrotnie z sytuacją gdzie w bogatych płytotekach znajdowały się płyty z obszernych dyskografii wspomnianych artystów do których właściciele nie pałali specjalnym uczuciem. A ja bardzo lubię elektroniczne klimaty i chętnie tą drogą wzbogacę swoją kolekcję. Cena musi być jednak okazyjna. Jakby co proszę o info na priva.

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.