Skocz do zawartości
IGNORED

Pierwsze kolumny DIY

Tomas20

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybys sie zglosil ze 4 miesiace temu, to mialem 18revelatora oraz hiquphona w dwoch drogach.

Mam tez kilka roznych glosnikow SB Acoustics, wiec mozna cos przesluchac. I jak cos jestem z Gdanska ;)

• Moderatorzy

Nie muszę, bo zestaw zaprojektuję sobie sam i pod siebie. Tym samym omijam problem "te scany mi się podobają a w innej konstrukcji juz nie". Nie ja pierwszy raz będę budował zestaw:) I prosiłbym nie przekręcać nicka. :)

Ale doskonale to wiem - chodziło mi raczej o to, żeby posłuchał rady osoby która nie jeden zrobiony zestaw ma już za sobą. Sorki za przekręcenie nicka.

tomgda czyli TomaszGdańsk ;) Za bardzo nie wiem gdzie mógłbym odsłuchać zestaw na tych głośnikach.

Kogoś na pewno znajdziesz - btw Dolphin123 jest chyba z Twoich okolic, zna się na rzeczy i miał doczynienia z różnymi SS, powierć mu dziurę w brzuchu - może Ci pomoże :D Wejdz na Jego stronę i obejrzyj Jego projekty, np.: www.audio.lutuje.se/?ss-illuminator,35

gdybym sam planował zrobić sobie głośniki to na 99% byłoby to coś takiego lub ewentualnie (możliwe że nawet lepiej) ten iluminator na dole, a na górę MOREL et338 (elite).

Pozdrowienia.

-----------------

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.