Skocz do zawartości
IGNORED

używany wzmacniacz Nad 326bee lub 356bee do q2050i

Franc_51246

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Od jakiegoś czasu wertuje to forum i już mniej więcej wiem czego szukam

posiadam kolumny q2050i aktualnie wzmacniacz Pioneer 505r który mam zamiar zamienić na:

Nad 326bee za 800zł lub 356bee za 1700zł oba w bdb stanie muza to głównie rock oraz troszkę Zimmera ewentualnie jakaś Metallica

pomieszczenie około 4x4m

napęd będzie jakieś cd niebawem ;)

no chyba że mój nowy nuforce air Dac będzie mnie zadowalać jakościowo z laptopa

czy opłaca się dawać dwa razy więcej za 356bee (wersja bez DAC) dla tych kolumn ?

dzieki za podpowiedzi

Gość numik

(Konto usunięte)

Witam wszystkich

Od jakiegoś czasu wertuje to forum i już mniej więcej wiem czego szukam

posiadam kolumny q2050i aktualnie wzmacniacz Pioneer 505r który mam zamiar zamienić na:

Nad 326bee za 800zł lub 356bee za 1700zł oba w bdb stanie muza to głównie rock oraz troszkę Zimmera ewentualnie jakaś Metallica

pomieszczenie około 4x4m

napęd będzie jakieś cd niebawem ;)

no chyba że mój nowy nuforce air Dac będzie mnie zadowalać jakościowo z laptopa

czy opłaca się dawać dwa razy więcej za 356bee (wersja bez DAC) dla tych kolumn ?

dzieki za podpowiedzi

mi się wydaje, że średnio, wolałbym różnicę dopłacić do Arcama rdaca, miałem kiedyś oba w domu i Arcam dla mnie zniszczył Nuforca, a ponoć z dodatkowym zasilaczem gra jeszcze lepiej

No tak tylko ze roznica w cenie okolo 800zl miedzy tymi dacami... Czy zniana z tego pioneera na 326bee bedzie jakims duzym skokiem ? Czy zostac z pioneerem I kupic zamiast tego np jakis cd player ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.