Skocz do zawartości
IGNORED

LUXMAN LV 109 Wasze opinie

PROT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ciekawią mnie Wasze opinie na temat tego wzmacniacza, mam na mysli wrażenia czysto odsłuchowe. Na początku byłem zachwycony lv 113 potem kupiłem l-120A Luxman l-120A jest ponoc lepszy od l-410 i musze przyznac, że jest lepszy od lv-113 ale ten wzmacniacz też ma swój urok. Ci kórzy mówią że seria lv jest słabsza od serii l chyba nigdy nie slyszeli lv-109, dla mnie osobiscie jakoscia przebija l-120a, słucha się go jako sprzęt całkowicie innej klasy. Osobiscie słucham lv 109 bez preampa (line straight) i tak gra najlepiej. Podłaczałem nawet l-120a jako preamp, ale nie dodawło mu to zadnego uroku odsłuchowego. Czy możecie podzielić się wrażeniami odsłuchowymi z lv-109, może okaże się, że moje spojrzenie jest czysto subiektywne:)

https://www.audiostereo.pl/topic/111991-luxman-lv-109-wasze-opinie/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.