Skocz do zawartości
IGNORED

"WPROST nie do wiary"

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

Co ma do tego procent...i muls jako wykrzyknik?

Zera siłą całego narodu - ciekawe hasło - godne rządzącej niemiłosiernie PO.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie wiem czy szerokie masy na Audiostereo podzielą Twoją opinię ... :-)

Ja tam nie mam nic przeciwko masie. Tylko czemu ona taka ciemna :-(

szerokie masy dzialaja na stronce 3obieg.Taka stronka.Radze zajrzec.Prawdziwy sciek.Nie interesuja mnie masy nawet na audiostereo.

Co ma do tego procent...i muls jako wykrzyknik?

czy ja cós mówielem w procentach??

A jednak padło nazwisko Olszewskiego ... Jedynego wolnego premiera "wolnej Polski"

najbardziej nieudanego i na szczescie wywalonego.

generalnie z rozmów wynika dość niezwykla inteligencja Sienkiewicza i madrosc z tymi jego studiami wschodnimi.Wział sie za temat z wlasciwej strony..szkoda ze z takimi skutkami.

A mnie uczono w szkole, że ani się nie dzieli przez 0, ani 0 nie może być podzielne.

to byla komunistyczna szkola bez filozofii.

A mnie uczono w szkole, że ani się nie dzieli przez 0, ani 0 nie może być podzielne.

Celowo podałem ten absurdalny rachunek, bo odpowiada on merytorycznej wartości rządów bliźniaków.

oby nie wróciły rządy tych co ich reprezentant wpadłyby do grobu w Charkowie po pijaku, genderowcy, oraz pyłowcy

oby do władzy dostała się prawdziwa solidarność która walczyła o postulaty zapomniane już przez obecnie panujących, oby Ci którzy uważają polskość i historię za obciach nigdy nie kierowali nawet szaletem w na dworcach pkp

szkoda ze z takimi skutkami.

Mądrość nie polega na pieprzeniu gdzie popadnie - brak instynktu na takim stanowisku to dyskwalifikacja i rysa na mądrości.

raczej ufoludkiem jesli wiesz co to znaczy a zakladam ze nie.

Mądrość nie polega na pieprzeniu gdzie popadnie - brak instynktu na takim stanowisku to dyskwalifikacja i rysa na mądrości.

tobie sie to na pewno nie zdarzy bo nie dojdziesz nawet do tego pułapu.A akurat zdaje sie to nie było byle gdzie.A tak na marginesie to nie widze powodów zeby takie cós zagluszac, kasowac etc.Mądrzy wiedza ze to lipa i tak sie działa..To jest pod masowych durniów.

to byla komunistyczna szkola bez filozofii.

Filozofią marksizmu jest materializm, stąd ten wykrzyknik z zerem u mulsa

tobie sie to na pewno nie zdarzy

Staram się na tak wysokim pułapie nie pieprzyć, masz rację.

[...] oby do władzy dostała się prawdziwa solidarność która walczyła o postulaty zapomniane już przez obecnie panujących, [...]

Prawdziwa Solidarność skończyła się, gdy do głosu doszły nieudaczniki typu bliźniaków kartofli, antka paranoika, goryszewskiego ("nieważne, czy Polska będzie bogata czy biedna, byle była katolicka") i innych niewartych splunięcia. Jaka była prawdziwa Solidarność, spytaj np. Panów Bujaka czy Frasyniuka (bo niestety śp. Premier Mazowiecki już odpowiedzieć nie może).

Już BYŁO gorzej. Przypomnij sobie 1991 - 1992 i 2005 - 2007. Ja bym podobnego syfu nie chciał drugi raz przeżywać.

a co takiego złego przeżyłeś?

argus żartujesz?

on nie żartuje...tacy też muszą być...

Jak Donek nasrał na styropian.

Ale on przynajmniej na tym styropianie był - w przeciwieństwie do jareczka, który przesiedział większość stanu wojennego pod kołderką u mamusi :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.