Skocz do zawartości
IGNORED

"WPROST nie do wiary"

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Nie ma co ukrywać, że kartofle nie namieszały w historii Polski, bo również "zdrowo" mieszały.

Każdy cham który się do władzy dostał mieszał.

Wniosek nasuwa się jeden - "Polacy nie potrafią rządzić we własnym państwie.

A skoro nie potrafią i wynikłe spory mogą się przerodzić w zamieszki i rewolucyjne działania, to należy temu przeciwdziałać.

Przecież Europa potrzebuje spokoju i nie dopuści aby w jej sercu pojawił się jakikolwiek zalążek zagrożenia demokracji i przyczyny wojny.

Anarchii nam nie potrzeba" - opisałem to własnymi słowami, ale tak trafnie przewidział dalszy rozwój wypadków p. Michalkiewicz.

Bujak, Frasyniuk...Tusk...TO jest to co polskę boli...A i jeszcze ........................ niesiołowski........... >>>>>>>jak cie boli to wez xinwax.Polska na całe szczescie to jeszcze nie ty.

A jareczek

Ich było dwóch mogli się za siebie chować a słuzby głupiały.

To tez umiejetność, może lepsza niż dać się złapać.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tomek - ale tak poważnie: jak człowiek, który widzi destrukcyjną rolę kk w polskiej polityce (vide stosowny wątek) może bronić politykierów i księżych przydupasów, którzy chcą Polskę zaprzedać katolstwu ???

Ich było dwóch mogli się za siebie chować a słuzby głupiały.

To tez umiejetność, może lepsza niż dać się złapać.

Chyba żartujesz - ślepy by rozróżnił tych dwóch palantów - zresztą, i jednego i drugiego służby olewały jako niepoważnych idiotów.

A tu wreszcie podana prawdziwa prawda :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

AAA już widzę argus to anty katolik i już wychodzi na ja w jego denomiczne,,,,,,,,,,,,ja

Nie antykatolik tylko innowierca. Jakby Cię stelmachowski (taki minister za olszewskiego) chciał wywalić z roboty tylko za wyznanie, też byś nie kochał tej katolskiej korporacji.

służby olewały jako niepoważnych idiotów.

Tylko kto w konsekwencji wyszedł na idiotę :)

Nie antykatolik tylko innowierca.

To zmienia postać rzeczy, czyżbyś chciał odwrócić sytuację i robić to samo.

To zmienia postać rzeczy, czyżbyś chciał odwrócić sytuację i robić to samo.

Ależ w żadnym wypadku. Nie chcę się tylko znów bać o to samo tylko dlatego, że jakiś nawiedzony katol doszedł do władzy (a są tacy, którym by się marzyła druga inkwizycja). Dla porządku - nie mam nic przeciwko normalnym, porządnym katolikom. Niech się tylko nie wpieprzają z kopytami w moje życie !

Kartofel oczywiście :)

Raczej nie i jak widać w konsekwencji przynajmniej od 10 ostatnich lat część z tamtych sra w gacie w szeregach PO.

Efekty mamy dziś i od kilku dni...

nie mam nic przeciwko normalnym, porządnym katolikom

Jak wszyscy tutaj.

Raczej nie i jak widać w konsekwencji przynajmniej od 10 ostatnich lat część z tamtych sra w gacie w szeregach PO.

Efekty mamy dziś i od kilku dni...

Dla formalności - polityczna kultura podsłuchów i podglądów zaczęła się właśnie za kartoflanych rządów. Im możesz podziękować za taki upadek obyczajów w polityce.

Znacznie wcześniej, znacznie...

Jeśli mówisz o wyjątkowej gnidzie pt. kurski, który za rządów olszewskiego podstępnie skręcił wiadomy materiał filmowy, to oczywiście masz rację.

Tomek - ale tak poważnie: jak człowiek, który widzi destrukcyjną rolę kk w polskiej polityce (vide stosowny wątek) może bronić politykierów i księżych przydupasów, którzy chcą Polskę zaprzedać katolstwu ???
najpierw czerwoni potem czarni

najpierw czerwoni potem czarni

Tyle, że czarni są dziś znacznie groźniejsi - czerwoni poszli po rozum do głowy i w większości odrzucili grzeszną przeszłość. I - co najwazniejsze - nie mącą tak, jak czarni.

Dla formalności - polityczna kultura podsłuchów i podglądów zaczęła się właśnie za kartoflanych rządów. Im możesz podziękować za taki upadek obyczajów w polityce.

A Rywin...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.